35

Анонимен

преди 8 месеца

ХАМАС продължава да си утежнява положението. Израел е в състояние на война, което означава че заложниците са военнопленници. Щом са решили да убиват военнопленници ще си берат плодовете на собствената диващина.

34

Анонимен

преди 8 месеца

Докато на това в Украйна може да му се предвиди някакъв добър изход, то тук е безнадеждно. Ако евреите прегазят палестинците, цял свят ще се разтресе от терористични актове. Гарантирано. Особено за страните оказали подкрепа за Израел. Дано поне този път не се окажем от страната на глупавите. Но ще се окажем, защото Посолството ще ни накара да помагаме на евреите и да им оказваме всячески подкрепа.

33

sd

преди 8 месеца

американците дават на терористите пленено украинско оръжие - част от мръсната им игра. Израел е предупреден, за това вие, амероидите не се тревожете, няма да ви мине номера.

32

Анонимен

преди 8 месеца

До Антъни Войната е сравнително естествен начин да се регулира човешката популация. Видяхме, че с ХИВ, СПИН, ЕБОЛА, всякакви грипове и ковиди не става.

31

Антъни

преди 8 месеца

Войната е едно от най- ужасните и безсмислени неща за хората.Отново безумно ненужно страдание за невинни хора.

30

sd

преди 8 месеца

руснаците дават на терористите пленено украинско оръжие - част от мръсната им игра. Израел е предупреден, за това вие, русоидите не се тревожете, няма да ви мине номера.

29

Патриотични игри

преди 8 месеца

арабски терористи срещу еврейски терористи! Бая патаклама е!

28

Totenkopf

преди 8 месеца

До Ефектът на бумерангаУмнико я ми кажи откъде е минало това оръжие, ама еди откъде си през кои граници и държави, че да стигне в Газа?

27

Ефектът на бумеранга

преди 8 месеца

Край Ашкелон израелски войници задържаха терористи с оръжие от Украйна.В задната част на пикап са открити украински противотанкови гранатомети съветско производство с обозначения на поделение, разположено в украинския град Мукачево.

26

Анонимен

преди 8 месеца

Хамас за бая глупави сега ще изравнят всичко и ще построят къщо и храм на Соломон.

25

Авраам Моше

преди 8 месеца

За мен отдавна хората говорят, че вечно от хората крада, но аз съм всеки съм готов да споря, дали това е ная важно на света.

24

Анонимен

преди 8 месеца

От статията - "Хамас" е в списъка с терористични организации на Израел, Европейския съюз и САЩ.А какви точно са тези трите?История и факти бол.

23

Вър

преди 8 месеца

След екзекуцията на всеки един пленник ще има по 10 съборени сгради и по 100 изгорели тюрбана. Нека ХАМАС да си помислят да убиват още. Докато им свършат заложниците за убиване,ивицата ще е до морското равнище хахахха

22

Неграмотници четете

преди 8 месеца

Тази вражда си има история,а тук,виждам написани,абсолютни простотии....

21

Хм....

преди 8 месеца

Тоя път *** настъпиха мотиката много яко.Ивица Газа вече няма да има.Ще я превърнат в най големия плаж на планетата.

20

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 22 Скоро единственото място, на което ще копаят е в дупките, които ги чакат.

19

ББ

преди 8 месеца

"палестинците"...СА КАТО МАКЕДОНЦИТЕ,създадени от Коминтерна и комунистите...Израел е с пълно право да е безкомпромисен...останалото е руска пропаганда!!!

18

Анонимен

преди 8 месеца

Дано палестинците могат да плуват няколкостотин километра без прекъсване. Ако не могат, тогава да си четат молитвите, защото ще са им последните.

17

Анонимен

преди 8 месеца

До АнонимеН. Докога ще продължаваш с глу.постите си? А междудругото, писането с главни букви е признак на нисък интелект и комплексарщина.

16

Гледна точка

преди 8 месеца

Хамас направиха голяма услуга на Израел. Да, ще загинат няколко хиляди евреи, но вместо да накажат израелците, сега от арабска Газа няма да остане нищо и тя ще се превърне в израелска територия.