171

А

преди 7 месеца

Благодарността на евреин, че СССР ги спаси от концлагерите.

170

КО, НЕ !

преди 7 месеца

Нападението е точно на големия еврейски празник Йом Кипур, отбелязващ през 2023 година точно 50 години от напареднието на т.нар. Арабска коалиция срещу Израел пре 1973. Това, че Путин има рожден ден тази дата е БЕЗОБРАЗНО ЕВТИНА СПЕКУЛАЦИЯ И НЕСКОПОСАНА ПРОПАГАНДА. Еврейте и съседите им в Близкия Изток воюват от повече от 2000 години и не виждам защо изобщо Русия се намесва в схемата - славянска Русия е доста далеч от тези събития.

169

Анонимен

преди 7 месеца

Тоя Леви какъв се явява точно..

168

Lina

преди 7 месеца

Войната е загуба за всички страни , участващи в нея. Няма победители, а само губещи. Всеки отнет човешки живот е загуба . Никой не спечелил нещо от война - нито тази, нито друга. Само smърт , к ръв и разрушение - това се печели от война.

167

Войната на Ч Уйлсън

преди 7 месеца

Леви да се оплачи на арменския поп ,той ще го изслуша

166

Бай Онзи

преди 7 месеца

Че то в събота и набора , дядо Пенчо от Долно Уино имаше рожден ден ! Тоя ,Леви ли е , Десни ли е , да оди за се бие за родината си , ако наистина му е такава , не да ми търси под вола - теле ,тук , от расзтояние ..

165

Анонимен

преди 7 месеца

Путин разпалва конфликти.Целите са ясни Световен конфликт Оцапахме една война И сега кой да ни скрие.Световен конфликт.

164

Ч. Р. Д. ВОВА

преди 7 месеца

Бял ден да не видиш!

163

Анонимен

преди 7 месеца

Хахаха. Специално за рожденият ден на Путин палестинците са си избрали датата на нападението. Пък лошият Путин нарочно се е родил в края на еврейските празници за да им даде по-голям шанс за успех. Волтер казва че тези които могат да те накарат да повярваш в абсурдното, после лесно могат да те накарат да извършиш зверства.

162

Анонимен

преди 7 месеца

Ми правилно го каза човека.В основата стои Путин.Махнем ли Путин , ще има мир по света

161

Олимпий Панов

преди 7 месеца

Ми ти ко прайш тука?Отивай да браниш измислената си държава!

160

Анонимен

преди 7 месеца

На евреите това им харесвам Че казват за нещата директно Не като нас българите .Спотайваме се , другия да каже Да не съм аз Нека другия каже истината .Щото истината не се приема добре в България На това ни научи комунизма и вярата в Русия.Да се съобразяваме какво ще каже големия брат.На послушни роби ни превърна комунистическия руски гнет.

159

Анонимен

преди 7 месеца

Браво.Един умен човек да каже право истината .Истината за Раша

158

Анонимен

преди 7 месеца

Велика Америка. Израел кефят

157

ХАХАХАХА

преди 7 месеца

Жалки копейки,пак са на грешната страна!

156

Анонимен

преди 7 месеца

колко самолетоносача изпратиха краварите за тия години когато гонеха арабите от поселенията им - а що се касае до всички арабски терористични организации - са създадени от сащ и спонсорирани - то това не става без пари война да има и да се харчат оръжията- и после обеднели народи дето ще им праним американски фондации да ги управляват да ги наяпътстват и ако има нещо за изваждане от земите им да го вземеме - като българското злато в момента- всеки който каже истината е руски агент

155

Питане

преди 7 месеца

С какво точно се занимава Леви в България, някой ще каже ли?

154

карачанаков

преди 7 месеца

Ами какво ти е чудно нали той им е учителя.Много често учениците задминават учителите си,ей го *** не са се сетили да се правят на батмани и да налитат като врани отгоре.

153

Давид

преди 7 месеца

Се чуди какво става, но вместо да се чуди да проучи историята на ционизма. Ще види, че палестинците са най-преследвания и тероризиран народ, а Израел е държавата срещу която има най- много оплаквания за нарушаване на човешките права. Двойния стандарт не е случаен тук. Когато палестинската армия минава с булдозерите през къщите на палестинците докато са вътре не е тероризъм, сега обаче е. Каквото повикало, такова се обадило.

152

Анонимен

преди 7 месеца

А това, че вие няколко десетилетия държите тези хора затворени като животни и ги гоните от собствените им домове какво е... Разбира се, Путин е в основата на всички злини, вие сте невинни ангелчета...А за ИД въобще да не говорите, защото помним видеата как евакуирахте ранени джихадисти с хеликоптери от южните части на Сирия...