62

Иван Анисий :

преди 8 месеца

Няма страшно,хартиените Ф-ки и въображаемите СрайкърЕ ще ни пазят,нал' тъй?!?!? А С-300 с изтекъл срок на годност ще ги дарим на зельоньй др0гар,щото на нас ни нЕ трЕбат, баце...Имаме силна трансатлантическа цветнополова армия тротинеткаджии,въоръжени със знамето на дъгата,забито дълбоко отзад и непобедимия София Прайд + жълтопаветния планктон,начело с Сюлейман Пуси,ДАЙН0FF, Плювню, Опосум Денк0ФФ,Жирафиня Gаргамел и Тюдор Магаренко!Те ще спасят родината си - ФАЩ за сметка на колонията БългЕрия!

61

Поли

преди 8 месеца

Противен тип,ужасно дразнещ човечец,с огромното си самочувствие,без покритие .Айде бе най- си силен в интригите,ама те са вредни,каквото можа разруши,сега трябва само да мълчиш,негоднико!

60

Фори

преди 8 месеца

Румбата ,зеленият чорап , по скоро да свика съвета да пази Деса ***. С какво ще пазим България?С ластици, нарисувана армия,самолети на чертежи или с шофьори от НСО в насрещното!

59

Златка

преди 8 месеца

Myncho резила

58

Я, па Я

преди 8 месеца

До Психиатър Какво да каже човек ?... Може би само Импиичмънт

57

Анонимен

преди 8 месеца

Сега ми липсва Тошиту- пиян и надрусан да каже- Радев- изчезни! Моделът баджанак- баджанак остави БГ без бюджет за 2023 г- той беше приет юли и побликуван август 2023г- до сега такова нещо не се е случавало- но баджанаците са тук за да изграят за Раша.

56

Анонимен

преди 8 месеца

До 57:Хахаха ако ти се привижда президента на мутра значи или си мега зле или не знаеш какво означава точно понятието мутра.За разлика от продажните политици този човек единствен не се продаде и се грижеше да не изнесат абсолютно всичко от държавата.Ако сега избухне ТСВ и продажниците бяха успяли с плановете си ние какво ще правим?Ще разчитаме на гаргите да ни пазят ли?

55

ПРЕЗИДЕНТЪТ МУТРА

преди 8 месеца

ПОТОПЕНИ В СВЯТ ЗАВЛАДЯН ОТ ЖЕСТОКИ ВОЙНИ ЮМРУКА ПАК НИ ПОДРИТВА КЪМ СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕЛСТВО И НОВИ ИЗБОРИ- ШЕФЕ- АМАН ЗА ДВЕ ГОДИНИ 5 ПЪТИ ИЗБОРИ- ЗАМИНАХА МИЛИОНИ- А НЕ ХАРЕСВАШЕ МОДЕЛЪТ БОРИСОВ- И ДА ТИ КАЖА ЧЕ ВЕЧЕ НИ ПИСНА ОТ МОДЕЛА РАДЕВ- МНОГО Е ОПАСЕН ЗА НАРОДА ВРЪЩА МЕ В БОРЧЕСКИТЕ МУТРЕНСКИ ГОДИНИ- НА ТЕБ ТИ ХАРЕСА ДА СЕ ВЖИВЯВАШ КАТО МУТРА, НАЛИ!

54

анонимен

преди 8 месеца

Абе, сигурно само Рудьо има и подкрепа, и легитимност, и гражданска представителност. Ай сиктир!

53

По-добре

преди 8 месеца

...да ходи да си откриват с неговата някоя частна винарна! Иначе откакто ни е размахал юмрук,тоя не прави нищо друго ,освен да саботира собствената си държава! И не му е работа да коментира Народното Събрание! Но Радев е доказал, че него Конституция не го лови!

52

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 51 "Кой е този субект който командва и Радев и Борисов" Не трябва да си гений, за да се сетиш. Същия, на когото Бокаса подари кученце и газопровод за 3 милиарда от нашите пари, и същия, чийто офицер от службите Решетников лично избра за бъдеща кандидатура за президент на БСП.

51

Джо Ландо

преди 8 месеца

КСНС не струва и два лева.Ние сме разграден двор с обрулен орех.Армия,разузнаване и другите служби за сигурност са с КПД= на 0.

50

Анонимен

преди 8 месеца

Радев да каже кой накара Борисов да издигне Цецка Цачева за да може той Радев да стане президент първия мандат. Кой е този субект който командва и Радев и Борисов.

49

Анонимен

преди 8 месеца

Радев е национален предател, който се заиграва опасно с терминологията, която ползва с цел нарочно да размие границите между демокрацията и авторитаризма, с цел да се възползва от това размиване. ЛЕГИТИМНОСТ НС има, защото ЛЕГИТИМНОСТТА на НС се създава от демократичния му избор, а не от полтическия процес, водещ до сформирането на една или друга коалиция в Парламента. За негово голямо съжаление (сигурен съм, че би искал да не е така) НС в България ВСЕ ОЩЕ се избира демократично.

48

Анонимен

преди 8 месеца

В теб вярвах, но вече се чудя, каква заплаха какви 5 лева.

47

реалист

преди 8 месеца

Има, има. Ти нямаш.

46

?!?

преди 8 месеца

С тези служби сам разбираш, че е безмислено. Нито знаят, нито могат да прогнозират. Поне знаеш , че, ако не кажат от Москва значи нищо не се е случило, пък ако ще небето да се продъни

45

Зеления Сокет

преди 8 месеца

Небето е сино, тревата е зелена, а кюлотите на деса са бели с жълт отенък.

44

Олд

преди 8 месеца

Рогоносеца пак размаха рога и повтаря старите си братвежи.Истинско мекотело.

43

Анонимен

преди 8 месеца

Румбата отново се изказа против правителството. Надяваме се че ако Борисов или Костадинов стане министър - председател Румбата няма да се изказва против правителството.