32

Анонимен

преди 8 месеца

ДО Тази земя е на евреите. Приятел не искам да се конфронтирам с теб, ама я ми припомни според библията кого е убил Давид. Ами Голиат. А какъв е бил той - филистинец. Звучи ми почти като палестинец. А иначе всички сме чували, че тези земи са дарени на евреите от самия господ-бог, но досега никой не е виждал "нотариалния акт".

31

Анонимен

преди 8 месеца

Тази земя е на евреите много преди да се появят римляните и да ги окупират . Така в Библията пише . Предателя на Исус, Юда Искариотски е борец против властващия римлянин Пилат. И използва Исус като създател на религията да въвлече повече еврей срещу римляните и да освободи Искраиотската територия от тях. Никъде не се споменава за палестинци.

30

Мдаа

преди 8 месеца

Същите тези медии, дето ни заливаха с "истина" по време на планираната "пандемия", сега ни отварят очите за насилието на Палестина над еврейската заграбена територия.Който може да мисли, мисли. Който не може, стяга мешката и заминава да се бори за ***. Само "премиера" Мазненков още се чуди, да я стяга ли или от тук да приглася.

29

Анонимен

преди 8 месеца

Някой да е видял арабин да създаде нещо полезно? От повече 50 години тия племена живеят на аванта на петролните монархии и на европейското човеколюбие. /Русия не им дава пари а оръжие / Е сега трудно, но някои може и да поумнеят. Израел им спря тока, водата, горивата и доставката на храни и им затвори достъпа откъм морето. След няколко седмици ще видим колко са им консервите и дали ще стигнат до един месец. Не е изключено да почнат да се уреждат с консерви свинско. Или ядеш, или си мъртъв

28

Аноним

преди 8 месеца

Израелците са напаст,потискат и тъпчат палестинския народ а сега просто имат зелена светлина за всичките си гадости

27

НАБЛЮДАТЕЛ

преди 8 месеца

29 а ти си тъпо русофилско .. нали.. сещаш се.. или не.. тъпо..

26

Аноним

преди 8 месеца

Мисля че това е една голяма игра на израелците.сега ще страда мирното палестинско население

25

Анонимен

преди 8 месеца

27 както казах май сам си се ослепил освен че си изкуфял с тия лозунги. Наблюдател бил хаха. *** надрусан тролясен

24

Анонимен

преди 8 месеца

24 абе ти внимавай с тия лозунги щото в София има посолство на Палестина, а Хамас ги каниха преди време тук. Посолство на Държавата Палестина в София Адрес: 1164 София, бул. "Джеймс Баучър" 22

23

НАБЛЮДАТЕЛ

преди 8 месеца

Хамас..доовиждане..!!!

22

Анонимен

преди 8 месеца

Австрийскта ORF по този повод пише по същество, Че Катар е предлоЖил посредничество. Предложил е да се разменят 36 жени и деца заложници евреи за 36 жени и ДЕЦА затвоеници !!!!! палестиници. Което значи, че в израелските затвори има деца !!!! палестинци.

21

Смърт за Зозо

преди 8 месеца

Ами щом са си решили така ... Хала да им е... Ама няма да е за дълго, май...

20

Номер2

преди 8 месеца

Изпепелете земите където има Хамас! Покрай сухото гори и суровото, но това е правилният начин!

19

Ами

преди 8 месеца

ДЕКА ИМ Е ЧАДЪРА НА ЕВРЕЙТЕ БЕ. АРАБЕТАТА ГО СКЪСАХА СЪС ПРАШКИТЕ. ИЗДУМКАА 800 ЮДЕЙ. И ТОВА Е НАЧАЛОТО.

18

FUCKGOVERMENT

преди 8 месеца

Браво Хамас!!! Израел които ви откраднаха територията са терористите заедно със Сащ и скоро ще бъдат изпепелени!!!

17

Ха ха

преди 8 месеца

до 19 - АМА ЩО НЕ КАЖЕШ И ДРУГОТО? - ЧЕ АРАБЕТАТА СА ОТСТРЕЛЯЛИ 800 ЕВРЕЙСКИ КОП"ПИЛЕТА. МЪКА А?

16

Ss

преди 8 месеца

Българите си мислят, че всички народи са *** като тях. Юдеите ако направят грешка да предприемат сухопътна операция в Газа още много еврейки ще плачат.

15

Анонимен

преди 8 месеца

Рекох, че еврейте ще ги приключат бързо, а то отстреляли само 560 арабета.Ами до 7500, кога, времето лети?! По 10 за всеки убит евреин, лошото за арабите е, че евреите откриват тела на убити, което автоматично значи минус 10 арабета.

14

Анонимен

преди 8 месеца

"Кой ги въоръжи до зъби?" -Е как кой? Къде мислите отиваше повечето продукция на Арсенал -Казанлък и ВМЗ - Сопот преди Путин да реши да нападне Украйна?

13

I’m

преди 8 месеца

Това си е тяхното априлско възстание, макар и трето подред. Или както ще остане в историята като третата интифада.