71

Справедлив

преди 8 месеца

Каквото повикало, такова се обадило. С хитрост нищо не се постига. Края на глобалната хегемония настъпи. И ако глобалистите не отстъпят, то ни очакват години на войни и световна разруха.

70

Алито от София

преди 8 месеца

Жалко за мирното население на Израел но техни сънародници в сащ обърнаха света наопаки с поредният си конфликт между Русия и Украйна, умират невинни хора заради американски интереси, ако наистина мирни цели, защо не говорят с Путин за примирие а пращат оръжие на Украйна, и си мислят че Русия ще отстъпи, докато байдън деменциов е президент и сащ се меси в политиката на всеки, светът няма да е спокоен и вечно ще има конфликти и войни, независимо в кой континент

69

Анонимен

преди 8 месеца

Поръчителя е Москва, а защо не и Китай! А иначе палестинците слабо гш интересува това - за тях най-важното е да убиват евреи!

68

Там където

преди 8 месеца

Се намесят САЩ ИМА СМЪРТ И ВОЙНИ!!!ПРЕУСТРОЙСТВО ЗНАЧЕ ИЗСЕЛВАНЕ И ИДБИВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО.НАШЕТО ПРЕУСТРОЙСТВО СЪЩО ТРЯБВА ДА СПРЕ ОТ ЗАПАДА,ЧЕ КАТО ГЛЕДАМ ДО 38МА ЩЕ ОСТАНЕМ НЯКОЛКО МАХАЛИ БЪЛГАРИ И ГРАДОВЕ ОТ ТАЛИБАНИ И БЕЖАНЦИ ОТ КЪДЕ ЛИ НЕ!!!ЕС ТРЯБВА ДА СЕ РАЗПАДНЕ!!

67

Анонимен

преди 8 месеца

ВСИЧКИТЕ 2.3 МИЛИОНА ПАЛЕСТИНЦИ ОТ ГАЗА, ОХРАНЕНИ С 8.5 МИЛИАРДА ЕВРО ПОМОЩИ ОТ ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ ДА ГИ ЗАКАРАТ ЗА ХРАНА НА ГЛАДУВАЩОТО НАСЕЛЕНИЕ НА СЕВЕРНА КОРЕЯ !!!

66

Анонимен

преди 8 месеца

Русия, Иран и Китай си подписаха смъртните присъди

65

Христо Христов

преди 8 месеца

До 66 "Време е Европа да се отдели от САЩ " - и как ще стане при положение, че например у нас 85% са про'с'таци дето гласуват за ЕС? Първо трябва да има революция с чистка.

64

toti

преди 8 месеца

Ако Арабите ,Иран,Ирак се изолират и наложат санкции и никой не ископува тъпия нефт,ще си умрат в пустинята,но ще намалеят ,,гладните миляардери в САЩ !!! Време е Европа да се отдели от САЩ и да си направи НОВ БЛОК НА ЕОС /евроотбранителна система/

63

Иван Анисий :

преди 8 месеца

"Междувременно САЩ щяха да избутат Китай от региона и ще изградят началото на съюз, който също би могъл да държи под контрол Иран. Едновременно с това Вашингтон можеше да използва този нов лост за размразяване на отношенията с Техеран."Мдаааа,типичното краварско добро-зорно налагане на демонокрацията,баце... :) :) :)

62

Олимпий Панов

преди 8 месеца

Нашите хотели готови ли са?

61

Горския

преди 8 месеца

Сега Юръп-а ще се напълни със еврейски емигранти а ние за да покажем че сме с тях ще налупим техните шапчици и ще танцуваме Hasidic dance

60

УМЕН

преди 8 месеца

Всяка говежда сметка извършвана без кръчмаря Путин подлежи на сриване. Трябва да се знае кой е шефът!

59

Анонимен

преди 8 месеца

Истината е, че много почнаха да си играят с огъня, разчитайки на това че белите имат пари и са готови на всякакви отстъпки за да си запазят добрия начин на живот. Но историята показва, че ако нещо се счупи, точно тези богати демокрации, изведнъж могат да се променят и да почнат да избиват в такива мащаби, че на араби и руснаци ще им се завие свят.

58

Анонимен

преди 8 месеца

Не може да заграбиш чужда земя,да натикаш собственика на тази земя като в концлагер,да тормозиш палестинците с десетилетия и да очакваш друго,Евреите прекалиха с наглост и си получават заслуженото.

57

Анонимен

преди 8 месеца

ПО ИНДЕКС НА ЧОВЕШКО РАЗВИТИЕ/ООН/НА ПАЛЕСТИНА Е НА 115 МЯСТО, А НА ИЗРАЕЛ НА 19 МЯСТО- ОГРОМНАТА РАЗЛИКА ВЗРИВИ ДВЕТЕ ДЪРЖАВИ.

56

Анонимен

преди 8 месеца

ИЗРАЕЛ БЕШЕ ХУБАВА ДЪРЖАВА- НА 19 МЯСТО ПО ИНДЕКС НА ЧОВЕШКОТО РАЗВИТИЕ/ООН/- НЯКОЙ МНОГО ЗАВИДЯ ЗА ВСИЧКИ ХУБАВИ НЕЩА- МНОГО ЧОВЕШКА ЗЛОБА И ОМРАЗА.

55

Анонимен

преди 8 месеца

"Хамас" изстреля ракетите си срещу Израел и те удариха чак по Вашингтон.

54

Истината тържествува

преди 8 месеца

. . . Ашкелон и други градове да изглеждат като Украйна след руски ракетен обстрел. . . . Ама наистина ли? Нали украинците имат само успехи или нещо не е вярно?

53

Анонимен

преди 8 месеца

Светът е така устроен, уви. Хората постоянно враждуват. Патологична нужда от омраза към някого и кръв. Такава е човешката природа и няма да стане друга. А лицемерите осъждат войните, сякаш не са оттук и са за малко, разперили ангелски крилца.

52

Анонимен

преди 8 месеца

От цялата ситуация печелят само ислямистите. Русия я устройва касапницата. Нормалния свят ще страдаме. А българския русофил ръкопляска. Отврат