116

Zеленски

преди 8 месеца

Няма да се учудим , ако всичко това е много добре планирана операция с добър повод за прочистване на Газа.. Какво стана с Хуманитарните оргейнизации? Каде са защитниците на човешките права или не им е готов още скрипта за декламиране.. Пази Боже Човечеството!

115

Анонимен

преди 8 месеца

Явно израелците много са си повярвали и чувствата им за самосъхранение и защита са притъпени. Да организираш музикален фестивал на границата с врага си е "Ела кумчо Вълчо, изяж ме".

114

цецо пинъса

преди 8 месеца

А ПОМНИТЕ ЛИ ПРОВАЛА НА КРАВАРИТЕ НА 11 СЕПТЕМВРИ?КАТО МАЩАБ МОЖЕТЕ ЛИ ДА ГИ СРЕВНИТЕ??

113

Дисепшън

преди 8 месеца

Палестинците извлякоха поуки от събитията в Украйна как да шунтират техническото превъзходство на Израел,тоест отказаха се от технологични комуникации. Израел по подобие на САЩ залитна прекалено да разчита та технически средства за разузнаване. И последно - някой им подшушна,че шпионите на Израел са предимно в политическото ръководство на Хамас и затова то беше държано в неведение.

112

Смешки

преди 8 месеца

Тук има луди фенови на израел, които искат да представят провала им като предварителен техен план, защото естествено евреите са планирали раждането на Сталин и Хитлер и евреите са ги задължили като техни господари да се състезават кой ще убие повече евреи. Сталин пичели разбира се но победителите никой не ги съди

111

Всичко е

преди 8 месеца

По план.Бившия шеф на МОСАД Яков Кедми хвали Путин по Руската ТВ.ПОПА от Ватикана ще призове за мир,ООН ще гласува резолюция и това е.

110

АНГЕЛ

преди 8 месеца

Освен провала на Мосад може да говорим и за заличаването на Палестина освен ако Хамас не извадят по най бързия начин някой жокер от ръкава като да кажем да получат военна подкрепа от целия Арабски свят и конфликта не засенчи този в Украйна. В противен случай Газа ,Хамас и Палестинците като цяло ще преустановят земния си път и ще отидат в рая и без това ,това им е мечтата !

109

Анонимен

преди 8 месеца

филистинци (други народи) ...

108

Анонимен

преди 8 месеца

Нищо не се е объркало. 75 години Израел извършва геноцид и етническо прочистване и това което се случи е логично продължение на това. Жар ми е за невинните израелци, загинали и отвлечени, но ми е жал и за невинните палестинци - загинали и отвлечени

107

ZV

преди 8 месеца

Хамас защо да са терористи? Това е земята на филистинците (палестинците). Това е тяхното възстание за освобождение. По тази логика през 1878 година и вие българите сте възстанали, значи и вие сте терористи.

106

Анонимен

преди 8 месеца

До 114До тъпомеrrr.... ноооооо какво? Ще кажеш, че им трябва повод, за да нападнат Палестина ли? Те и преди си го нападаха без повод///Я,посочи едно нападение на Газа.Или нещо бъркаш, израелските нападения над Ливан и Сирия, където са базите на Хизбула, които обстрелват ежеседмично с ракети Израел.

105

Анонимен

преди 8 месеца

Цялата работа е, че Израел изгуби контрола над Газа, след като се отегли от там през 2004 год.Палестинците също омат разузнаване в Израел живеят милиони палестинци, само на Западният бряг са 3 млн. друг милион има в Израел, отделно от това 20 хил. араби от Газа всеки ден влизат вИзраел да работят. Всички тези милиони араби може да са източници за впенна информация на Хамас. Бъдете сигурни конфликта няма да приключи скоро.

104

ZV

преди 8 месеца

До тъпомеrrr.... ноооооо какво? Ще кажеш, че им трябва повод, за да нападнат Палестина ли? Те и преди си го нападаха без повод и никой нищо не им казваше. Така, че и тази опорка пада.

103

Анонимен

преди 8 месеца

Нетаняху е прав, че Газа град на злото.Арабите от Газа са по войствени и непримирими, за разлика от палестинците от Западният бряг.Не е въобще случайно, че точно там е базата на Хамас.Излиза, че действително Газа трябва да бъде под еврейска окупация. Арабите не могат да се управляват сами, икономиката им е слаба, корупцията е на високо ниво, терористите от Хамас и Хизбула правят каквото си искат там. Фактически те управляват Газа.

102

ZV

преди 8 месеца

До ***... Моссад нищо не знае, ако знаеше щеше да го предотврати. Може би не знаеш, животът на евреите е много ценен. И не биха позволили да избият 900 евреи (по последни данни). През 2011 г. един войник- Гилат Шалит го размениха за 1027 палестинци. Така, че всичко е холивудска пропаганда.

101

ZV

преди 8 месеца

Заради холивудската пропаганда на хората им е втълпено, че Израел са голямата работа, че разполагат със свръхтехнологии, пегас, че моссад е топ разузнаване и т.н. Заради едни хора с калашници и по джапанки Фащ изпращат самолетоносач, за да спасят юдеите. Израел и Фащ са един голям балон, които са силни единствено пред групировки с калашници и лимонки. А между другото какво стана с Украйна? Нещо секнаха новитите за тях.

100

Анонимен

преди 8 месеца

И защо самолетоносачът идва? Американските интереси ли ще защитава?

99

Моше

преди 8 месеца

Всяко зло, за добро.....

98

Приятелството

преди 8 месеца

С американците за това се обърка всички които им станаха роби!

97

Банкеръ

преди 8 месеца

Газа е нещо,като Столипиново само,че 200 пъти по гъсто населени.Такава *** както и да я наблюдаваш е все тая.Отделно омразата към богатите си я има винаги.