28

ФлякФ

преди 6 месеца

Аз ли трябва да ви напиша как да решите проблемите с кучетата? Купете си бомбички пиратки и гърмете с тях, докато избягат завинаги. За втория случай си купете оръжие и убийте стопанина и злото куче.

27

лекарска грешка

преди 6 месеца

Имах куче . което почина поради лекарска грешка...По-умно от много хора.. вярвайте ми....обично и предано. Всички в блока го обичаха и никой не се оплака от него-децата си играеха с него и се гонеха.. Не е оставял бебета защото не е пускан а е и кастриран по-късно. Не са виновни собствениците нито животинките- зависи как са възпитани. Като каже някой на едно куче че е бясно-всички настръхват...Ако знаете самите вие колко сте по-глупави от тях....

26

анонимен

преди 6 месеца

Време е за ловните дружинки! Навсякъде са се развъдили тези песове! Явно е, че кучкарниците не вършат работа! На нашата улица по цяла нощ вият два бесника, а през деня плашат хората И така е в целия град!

25

Алекс

преди 6 месеца

Кастрираните,ваксинирани и чипирани помеари също нападат и хапят.Требе си приложение на ловно оръжие.

24

Н.н.н.

преди 6 месеца

Докато *** "л..наровози" не спрат да си изхвърлят животните и от друга страна същите "лай.аровози" от институциите,на които се плаща да се занимават с бездомните животни не си вършат работата така ще е!!! Свиквайте!! Аман от нескопосана имунизирана срещу емпатия ***!!! Носете отговорност за себе си и обикалящия ви свят,не сте само вие панелни членестоноги,има и други същества навън доста,от които са умишлено лишени от дом и обич,защото "цървула- собственик" ги е обрекъл на тази съдб

23

Емигрант

преди 6 месеца

Ха ха и на кучетата им писна да се хранят от *** с "овче" сирене от краве мляко и да няма наказани, затова са решили, че те трябва да наказват хората които са виновни за изборът на корупцията !

22

Анонимен

преди 6 месеца

Бре че новина

21

Анонимен

преди 6 месеца

На мен пък ми е писнало от хора, който постоянно се оплакват от кучета абе не само вие на този свят.Да не мислите че на животни им е приятно да гледат и слушат малките непоносими, невъзпитани и крисливи деца.

20

Анонимен

преди 6 месеца

Няма страшно! Нали ги кастрираха - само ще ви ухапят, няма да ви ... любят!

19

Бивша кучемразка

преди 6 месеца

Преди да нападнете вербално кучетата,уверявам Ви те са по-добри от хората,лично мен ме потресе наглостта на едно малко момченце което замери с бутилка макар и празна Моето кученце,била съм свидетел на (***) майка която каза на детето си удряй ги бездомните да ги е страх да не те ухапят..... с насилие освен да постигнете глутници агресивни и озлобени кучета друг резултат няма да има

18

Анонимен

преди 6 месеца

Идва есен. Почват да си пазят района.

17

Анонимен

преди 6 месеца

Че тези нападения никога не са спирали. Друг е въпросът, че мисерочките се концентрират главно върху други въпроси.

16

Анонимен

преди 6 месеца

Една нация ще я познаеш по отношението й към животните. Оскотелият беден български бачкатор е ясен- комплексите от жалката заплата 3к в склада я избива на животните ще, защото те са беззащитни, а шефът му ще го уволни а по-силният от нето ще го размаже в живота. Затова и хитрите програмисти с по 50к месечни доходи сме първи да се грижим за бездомните животни.

15

аааа

преди 6 месеца

Докато има хора които всяка вечер ги хранят пред блока , проблема няма да се реши ;-) Леля Пенка излиза и 40 котки след нея :))

14

РУСКИТЕ КУЧЕТА..

преди 6 месеца

СА НАЙ-ЗЛОБНИ И ОПАСНИ... ГЛЕДАЙТЕ КАКВО НАПРАВИХА ОТ ЕДИН МИРЕН СВЯТ...

13

Анонимен

преди 6 месеца

На кучето не му е мястото на улицата. Това не е птица или котка. След като има страни, които са се справили с проблема, значи може да няма кучета, бродещи по улиците.

12

Анонимен

преди 6 месеца

Ако съм кмет на моя град проблема с кучетата ще го реша до максимум 2 месеца.

11

АНОНИМЕН 007

преди 6 месеца

ЕЙЙЙ, ПИШЕЩИТЕ СРЕЩУ КУЧЕТАТА СТЕ МНОГО КОМПЛЕКСИРАНИ, ДРЕБНОПИШКОВИ, БЕЕЕ! КАКВО ВИ ПРЕЧАТ ЖИВОТНИТЕ?!? НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ ВСЪЩНОСТ КЪДЕ Е ПРОБЛЕМЪТ? ЗАЩО ВИЕ ДА СТЕ ПО-ЦЕННИ ОТ ЖИВОТНИТЕ?! ДРАХ-ТИ И МИЖИТУРКИТЕ!

10

Анонимен

преди 6 месеца

Обичта между хората намяла в последните десетилетия. И много хора получават безусловна любов от куетат си. То не иска нищо в замяна, а е е предано и демонстрира любовта си. Хора, лишени от човешка обич, си взимат куче.

9

Анонимен

преди 6 месеца

Просто кучетата в този период на годината се активизират, ама той сулю няма как това да го знае и държи всички кучкари да бъдат избити....