42

Анонимен

преди 6 месеца

Дрогираните мaцku продължават с веселбите. Но трябва да се знае че всичко се плаща кога кога.

41

Анонимен

преди 6 месеца

Голяма част от продавачките всъщност са охранителки тормозителки.

40

Анонимен

преди 6 месеца

Ако не ти харесва някой клиент отиваш и го гониш с думите Имаш ли нужда от помощ или Нещо да помагам или Мога ли да помогна. А магазина пълен с хора но то само към теб отправя настоятелна реплика уж че се загрижило. Интелигентния човек си тръгва , останалите да си ровичкат какво от това.

39

Анонимен

преди 6 месеца

Трябва да има класи и всеки да си знае мястото. Самочувствието е хубаво нещо но трябва да има покритие. В България няма .Продавачките са груби и невъзпитани със самочувствие но без покритие. Подредбата на магазините не е на ниво. Има предпоставки за злоупотреби няма контрол..

38

Анонимен

преди 6 месеца

Уж има безработица а нулева култура в търговията и услугите. За провинцията говоря. В София са по любезни...В провинцията са любезни само с ромите.Те са им любимите клиенти. Нас българите защо ни мразят.

37

Анонимен

преди 6 месеца

Продавачка от "дрогерия" в мол се опита да се изгаври с мен. 60+ год. съм и ми стана криво че се гаври без нищо да съм направила. Това е за втори път. Преди няколко месеца и една от колежките и също постъпи така. Не мога да пазарувам там. Обидена съм и огорчена. Не знам по какъв критерий ги подбират. Сигурно получават заплата за умишлено без причинно "елегантно" изгонване...

36

Ежко

преди 6 месеца

Ключовата дума е "регистрирани".

35

Анонимен

преди 6 месеца

Щото искат да са бригадири и началници, за българина другата работа е обидна.

34

Анонимен

преди 6 месеца

Фалит аз тая скапана *** , дето живеем ! Дано по скоро изтрепят всички ***

33

Посткомунистическата

преди 6 месеца

Псевдодемокрация до това води. Комунисти бизнесмени?!!! Абсурд! Такова животно няма! И сега за кметския пост в София се конкурират при "равен" старт внуче на генерали от ДС и бивша чистачка на училище. Какво очаквате, софиянци?!

32

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 31 Не пиши за братчедите, те са защитен вид. Ако полицай посмее да влезе в махалата им, нападат го с нож. Тук още не са качили новината. Затова питам, не е ли време да направим мощен митинг с искане да са гласува право на полицаите да използват оръжие тогава, когато се налага?

31

Анонимен

преди 6 месеца

6.9 милиона население, 2 милиона пенсионери, 1,1 милиона под 18 години, главно братчеди. Останаха 3,8 милиона работоспособни в България. 100 хиляди са държавни служители, 150 хиляди безработни, 3,2 милиона са на заплата, 450 хиляди са работодатели и самонаети..Цялата страна се крепи на 3,65 милиона работещи, част от които са в сивата икономика.

30

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 21 Онзи, заради чието име тук трият, е имал чудесната идея да им създаде държава на остров Мадагаскар и да ги подпомогне да се устроят там.

29

Борили се били!

преди 6 месеца

Опитай се да намериш благонадеждна жена да ти измие прозорците!

28

Анонимен

преди 6 месеца

6.9млн население, 2.5 млн пенсионери, 2 млн под 18, 500хил братчеди, 470 хил държавни служители. Останаха 1.1млн работоспособни в България, 150 000 безработни. Цялата страна се крепи на 900хил работещи, от които 90% са в сивата икономика

27

Анонимен

преди 6 месеца

150 хиляди безработни в България, а в София колко са безработните?

26

Анонимен

преди 6 месеца

Честита промяна!

25

Магелан

преди 6 месеца

Шок и ужас.Защо пишете само София колко безрсботни има.София не е България.И защо отчитате колко безработни са се регистритали в бюрата .Кога в тази държави ще има адекватна статистика за масовата безработица в Северна Бългсрия и млади трайно безработни хора който нямат един ден трудов стаж .Не искат да работят за минималната работна заплата и да бъдат бедни работещи.На приблизително 3 млн. работоспособно населени поне 500 000 са безработни .Регистрирани и неригистрирани.

24

Читател

преди 6 месеца

Да се върнат на село. Там няма да се борят. Работа в изобилие.

23

Анонимен

преди 6 месеца

За дупитати у София 20 са борят за едно място а не двама . Явно в София е най голяма безработицата .