12

Анонимен

преди 11 месеца

Арабските цифри са измислени от Фибоначи.

11

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 9. Арабските цифри са индийски всъщност, но арабите са ги донесли в Европа.

10

Анонимен

преди 11 месеца

Йоще един експерт-всичколог с бебешки бузки

9

Анонимен

преди 11 месеца

До 8 1974 година в Ница, западноевропейските държави подписват да подпомагат разпространението на арабската култура в Европа. Фак///Е, и какво значение има това? Дай да я забраним и даже да се откажем от арабските цифри.

8

Христо Христов

преди 11 месеца

1974 година в Ница, западноевропейските държави подписват да подпомагат разпространението на арабската култура в Европа. Факт.

7

Христо Христов

преди 11 месеца

Така е. Докато германия съществува, такава вероятност ще има. При това и висока. ПП. Единствената европейска държава извършила атентат срещу граждански обекти в Европа през 21 век е германия. Факт.

6

Отбелязваме 145 г.

преди 11 месеца

от рождението на академик Всеволод Иванов (1878-1993)-български икономист, общественик и политик от БКП, заслужил деятел на БКП , науката и културата. Роден през 1878 г.в село Богданово в бедно семейство на бежанци от Тракия. Почива през 1993 г. на 115-годишна възраст. Негова единствена дъщеря е проф. Анна Иванова (1914-2012)-лекар, професор по Кардиология. Поклон!

5

Анонимен

преди 11 месеца

А нашето зеленочорапесто нищожество няма ли да свика съвета за сигурност или чака покана от Мутрофанова?

4

Анонимен

преди 11 месеца

Израел, та Израел... Европа, в т.ч. и България са слепи от 30 годишна ислямизация, чиято цел е една - световен джихад. Израел не я мислете, за разлика от нас тя е подготвена. За съжаление, назубрената от десителия омраза към нея, пречи на мнозина да видят това.

3

Асброх

преди 11 месеца

А кой е окупатора, татковината сте продали

2

Не е

преди 11 месеца

необходимо човек да е доцент или ,,експерт,, България се напълни с такива. Ми много ясно, че след като европейските държави и САЩ декларираха безрезервна подкрепа за Израел, това ще разгневи и най-миролюбивите мюсюлмани. Почти във всички ислямски страни са генерирали с годините терористични клетки. В голямата си час в САЩ и ЕС. Сега ще се активират с негласната подкрепа и на ислямските правителства. Ще става лошо.

1

Анонимен

преди 11 месеца

Жълт код е буквално думи на вятъра. А за Европа от хамаз в момента няма пък никаква опасност. Те са заети с по наложащи неща. На този доцент като му хвърлиш 1 поглед и ти става ясно, че е книжен плъх и практиката при него в реални ситуации е 0, което напълно обезсмисля всичко казано от него. Доцент.... ай сектир