55

ссаааа

преди 7 месеца

те едни работодатели ***, за които вече никой не иска да работи... много малко хора се навиват да им робуват на тия и е време да фалират... то е псевдобизнес... масово хората работят или за себе си или за чужди фирми или в чужбина и това го виждат местните роботодалели... няма балъци много вече

54

Венелин

преди 7 месеца

Трябва да се съберат повече пари от народонаселението. За да се дадат на Украйна...

53

Анонимен

преди 7 месеца

Асен Асенката колко е мазен! Дали мааа яко пръжки с лук

52

Анонимен

преди 7 месеца

След 17 г труд ме пратиха на борсата. Сега очаквам и данък да ми наложат. Ех Хасанчоо

51

Не знаех

преди 7 месеца

До 54 мдамм Съгласен съм с предложението от Асенката, но да се добави:- Възстановяване на ддс-то от хотели, ресторанти и командировъчни, а не както е сега ала бала, представителни разходи. . . . . Браво, не знаех! В Германия ддс се възстановява независимо от какво е машини или скрап! Егати наглеците освен, че няма минимум за данъците под които не плащаш данък, а те рендосват и с ддс-то от хотели и прочие! Как беше . . . в Италия има мафия, а в България мафията си има . . . иначе трият!

50

Мдаа

преди 7 месеца

ОК затворете и закриите всички семейни фирмички. Все ми е тая - събираме си всичко и емигрираме. Свестни държави колкото искаш. После имате 2 варианта - ще се храните от данъците на тъмните или ще взимате заеми. Заемите ще приключат скоро, т.к. няма да има с какво да ги обезпечите. След като продадете държавата, купувача ще си назначи свои управляващи, а вие които нищо не можете ще ровите по кофите и ще ми ядете сещате се кво.

49

мдамм

преди 7 месеца

Съгласен съм с предложението от Асенката, но да се добави:- Възстановяване на ддс-то от хотели, ресторанти и командировъчни, а не както е сега ала бала, представителни разходи.

48

Анонимен

преди 7 месеца

Досега от държавата имаме само да вземаме! Да договарят това с корпорациите и ведомствата.

47

Shark

преди 7 месеца

До 29. Е да, ама познай кой ще се наложи да декларира доход и да плати данък върху и без това недостатъчните командировъчни.

46

Анонимен

преди 7 месеца

Да ги пишат отделно в данъчната декларация. Те и без това присъстват. А как държавните служители ще декларират тези неща? И как ще попълват данъчна декларация корпорации с хиляди заети, ваучери, бонове, коли и командировки? Служебни бележки за доход ли ще дават. Всеки отделно ще подава тогава декларация за доходите!

45

=

преди 7 месеца

Спецката, интимното приятелче на кокорчо гепи 1,5 милиона от фиска.Кога ще го пратят на прокурор?

44

Анонимен

преди 7 месеца

Най-лошата професия е счетоводител

43

ЯМБОЛИЯ

преди 7 месеца

Браво г-н Асен Василев. Смърт за сенчестата икономика. Всяка дейност да се декларира и прозрачност за всичко. В хазната не влизат милиарди долари,а трябва всеки труд да се облага с данъци.

42

Аз

преди 7 месеца

нося обувки номер 38. Кокорчо и това ли иска да се декларира?

41

Анонимен

преди 7 месеца

Кво общо имат командировачните ? Тез и от данъци толкова разбират . Друго се прави .

40

мак

преди 7 месеца

Няма пари в тази държава, та събират откъдето може. Тези изисквания да се проследява всеки лев дали се отнасят и за д.тати, за добавки за участие в комисии, за наеми за квартири, за служебни коли и подобни нещица?

39

ммда

преди 7 месеца

кокорчо така ви накокори, че се чудите откъде ви е дошло

38

Браво!

преди 7 месеца

В крайна сметка, стига с това, на всяка бензиностанция вместо, добър ден, да питат фактура трябва ли? Във всяка гумаджийница и магазин за техника всеки да си купува служебни гуми, мировълнови и телевизори... Така нареченият малък и среден бизнес, който осигурява на минимума и не плаща данъци и осигуровки, а ползва фактура за лични полчи, трябва да остане в историята...За това хората, не искат да работят за български фирми, защото някой ще им каже, пиши ми преди да забременееш...

37

ТУСК

преди 7 месеца

МФ да си го навре отзад за го духаа само ти крадат данъците и нищо не правят.

36

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 41, защото разчитат на късата памет на народа. Като захапят кокала и замитат под килима.