18

Да допълня...

преди 8 месеца

До Анонимен 9 Абсолютно същото се отнася и за Русия.

17

Ти да видиш..

преди 8 месеца

Ще бъде анализирано и поукети ще ИЗЧЕЗНАТ на яве.Бъчварова или Камерия са грамотни. Прочетете поне веднъж това, което ще публикувате.

16

Анонимен

преди 8 месеца

Аз се притеснявам, че Укра начело със Зеля закъса. Изведнъж изчезнаха от медийното пространство и вече никой не ги бръсне за слива. Да се оправят там, ако могат. Ние ги накиснахме, *** нема пък и да вадим удавниците.

15

До 12

преди 8 месеца

И Русия и джихадистите започнаха. ВОЙНА.....агресори не се жалят, бият се по канчето.....

14

НОСТРАДАМУС

преди 8 месеца

Много хора ще загинат, но терористите винаги са биле побеждавани.Не може да се убиват невинни деца заради една хипотетична кауза.Който немирно живял ,е чудо голямо видял.

13

Анонимен 11

преди 8 месеца

10 като имат нужда от работна ръка,да си работят,защо търсят араби,да им работят,за жълти стотинки.

12

4INGIZ

преди 8 месеца

Е с кво е различен Израел от тва дето се кани да прави и тва дето Русия прави в украйна??Що не рива за избитите жени и деца в Донбас??А??

11

Анонимен

преди 8 месеца

До #9, абе, отворко, от къде знаеш с какви пари и какво оръжие разполагат някои? Ти , не гледаш ли новини ( не говоря за българските), не четеш ли поне малко онлайн медии. Къде са разположени Хамас, каква вяра изповядват, на тези въпроси, като си отговориш, и ще спреш да говориш глупости.

10

Анонимен

преди 8 месеца

До 9. Какви работни места. Арабина е мързелив до костите си. А Израел има огромна нужда от работна ръка.

9

Анонимен

преди 8 месеца

Война се печели с много пари и модерни оръжия. С кое от двете разполага Хамас? Вместо да се разберат там, да живеят мирно. Да се отворят работни места, те типично по терористски не искат мир, защото това ще ги погуби като терористична организация. Създават проблеми с Израел които се опитват да решат с ракети. Ами давайте тогава. Да видим как ще завърши играта..

8

Анонимен

преди 8 месеца

Е, какво провокира този конфликт? Просто така, от самосебе си ли възникна. Дайте да позадълбаем. Също както конфликта между Русия и Украйна? Всичко става от само себе си, а щатите здес непричьом.

7

САЩ

преди 8 месеца

Създай проблем и после предложи решение. Нищо, ще им се върне.

6

Анонимен

преди 8 месеца

Основен въпрос-кой разпали този иначе тлеещ конфликт? Кой? Винаги се пита кому е нужно и отговора е еднозначен-на щатите. Понеже Китай и Тайван е твърде рисковано. В Нагорни Карабах Русия не се включи, както се очакваше и кацнаха в Израел. И сега пак ще помагат и ще са първа писта.

5

Анонимен

преди 8 месеца

Ще завърши с изтриването на Газа от картата на земята. Хамас започнаха танца, с убиването на стотици млади хора, жени и деца, с истинско клане на над 250 човека на един музикален фестивал в подкрепа на Палестина, Израел ще го завърши с една хубава музика. Аз като човек не обичащ толкова Израел, загубих всякаква емпатия към Газа.

4

Очевидно е

преди 8 месеца

"Стратезите" в Газа са го "измислили" как да "подобрят" живота на живеещите там палестинци. Сега ги чака небесното царство с всички екстри.

3

ъ

преди 8 месеца

Тази Румяна Бъчварова кога е била посланик в Израел? Както и да е, вероятно е права, предвид възможностите и манталитета на воюващите. Особено ако и онези от Ливан сдържат обещанието си.

2

евроатлантист

преди 8 месеца

Очаква, защото сигурно знае какви са го вършили еврейте в района и какво отмъщение ще си отнесат ...

1

Анонимен

преди 8 месеца

Който се съмнява, че евреите са най-гнусното племе да погледне снимка на Соломон Паси. Ако още не е убеден, да погледне и такава на Зеления наркоман.