14

????

преди 7 месеца

Аман от милиционери. 1 милиционер на 5 граждани се пада. И защо за механик искат до 40 години, той нали коли ще прави, няма да пази.

13

Алекс

преди 7 месеца

Не се обявяват заплати.Шофьорите с кат.С и добрите автомьонтори са особено търсени в частните фирми.НСО,ако не предложи атрактивни заплати,ще си намери кадри,които не стават и за *** за зеле.

12

Анонимен

преди 7 месеца

Закривай, паразитна структура.

11

до 1

преди 7 месеца

Заплатите не са посочени. Как разбра, че няма кандидати заради това?

10

ФлякФ

преди 7 месеца

Фалшиви обяви. Вече се знае кои ще бъдат назначени на работа в тези служби. Онези модерни брадати разбойници. Вече и в полицията се напълни с такива брадясали разбойничета в униформи. Преди 107 години е излязъл закон, забраняващ брадите при полицаите, жандармерията и военните. Изключение правят на висшите офицери. Всичко това е за предотвратяване на разпространението на незаконно действия сред държавните служители от силовите структури

9

Хемус

преди 7 месеца

То да пазиш Кирчу Тъпуту или Мария Габриел си е божие наказание

8

Анонимен

преди 7 месеца

За автомонтьор не се ли изисква висше? майтап

7

Анонимен

преди 7 месеца

Не приемат депресивни маниаци!

6

Георги Илиев Митев

преди 7 месеца

Подсилвайте репресивния " апарат " , за да ни бие , малтретира , унижава и да ни въвлича в престъпни схеми и практики хората , които сме с нулеви доходи и тези , които са безработни и бедни .

5

Токмаков

преди 7 месеца

До Анонимен И аз това питам Защо администрацията продължава да се увеличава !? От какво ще ни пазят тези охранители или ще пазят власта от хората!? Кога ще бъде въведено електронно правителство тъй като милиони вложени в това просто ги няма а няма и електронно правителство!!??

4

Безимен.

преди 7 месеца

До 870.Дават им пищов и патрони ,сами да си събират бонуса след работното им време. Но за механиците да са до 40 г.Не го разбирам ,то по таз логика и кандидат кметовете трябва да са 45 годишни със 40 г стаж във администрацията!

3

Анонимен

преди 7 месеца

Имам само 1 въпрос! Какво правим с раздутата и самовъзпроизвеждаща се чрез избори огромна администрация? От 15 години всеки завява, че ще я намали, а тя се увеличава постоянно.

2

Анонимен

преди 7 месеца

Ако са принудени да гледат физиономиите на Кирчо,Кокорчо и Наколенков е разбираемо защо няма желаещи да почват работа там хаха.

1

870

преди 7 месеца

за такава заплата кой ще работи, да има бонуси