23

Анонимен

преди 7 месеца

Тия с кредити се *** от новината. С мъничко бе. Само с 1-2%. Накрая май се оказва, че се оскъпява кредита ви с още 50% отгоре. Ами честито на всички печеливши. И не забравяйте да си купите памперс. Ще ви е нужен идните години с изплащането на кредита.

22

Айше

преди 7 месеца

Аз ивистира само имоти

21

До 20

преди 7 месеца

Абе приятел, разплащателните сметки са без лихва в някои банки, в други са с лихва.ДЕПОЗИТИТЕ носят лихва Ти на кой свят живееш

20

До 20

преди 7 месеца

Имаш интернет, имаш и Гугъл. Напъни се потърси. В бг има 20 банки.За такива информационни услуги по принцип се заплаща.

19

Анонимен

преди 7 месеца

Къде са 2% в евро и 3% в долари, за разплащателни сметки са 0%

18

До 17

преди 7 месеца

Пак повтарямЛихвите по депозитите вече са 2 пр. за евро и 3 пр за щатски долари.Няма такси ням данък върху лихвата.Не говори на изуст а провери за да се убедишТова са някои банки а не всички.

17

Анонимен

преди 7 месеца

До Аз КочоДепозитите и влоговете ги превърнаха в разплащателни сметки от които да могат да си точат таксички каквито и колкото си искат, щото видиш ли банките имали голяма ликвидност...т.е. излишък от пари. То и аз мога така да управлявам милиарди, като оня Хампарцуй дето твърдеше, че много трудно се управлявали 12млрд...

16

Аз Кочо

преди 7 месеца

Лихвите по депозитите вече са 2 пр. за евро и 3 пр за щатски долари.

15

Гадни чакали и хиени

преди 7 месеца

А нещо за лихвите по депозитите...да се сетите? Или там така ви изнася...да си стоят на 0%...

14

До 13

преди 7 месеца

Къде ги получаваш тия 8 пр. кажи да се посмеем.Акциите 8те които все още крепят щатската борса дават 1.8 пр годишно.СDтата в сащ дават макс 5.5 годишно. Но има данък върху лихватаВеликобритания мисля че около 4.5 пр пак преди данък.Та светни ни откъде ги взе тия 8 пр или си ги сънувал. Ххаахахаха

13

Аз Кочо

преди 7 месеца

Девизът на централните банки вече е По високо за по дълго, може би завинаги.Всички любители на безплатните пари трябва трябва да ги забравят. Високите лихви на запад няма как да не се пренесат тук. Това е световна тенденция към затягане на паричната политика. Като се има предвид че 99 процента от ипотеките в България са с плаваща лихва ще има вой на предоговарянето или просто при плащане на следващата вноска.Хората така и не разбраха че няма безплатен обяд. Ще си платите надутите главници плюс

12

До Българин007

преди 7 месеца

Държа доста пари в активи, които ми носят 8% средно годишно. Въобще не е трудно, ако не си uguoт.

11

до 1

преди 7 месеца

Айде погледни пак Перспектива и си помисли. 4.5% лихва. Еле пък за хитри програмисти с частно банкиране е доста повече. Кажи-речи колкото фонд с нисък риск.

10

до 5

преди 7 месеца

Хитрите програмисти сме с частно банкиране и лихвите ни са по 1.8% ФИКСИРАНИ за първите 15 години. Не че един апартамент не можем да го изплатим за година де, ама все пак е безсмислено при тия ниски лихви. Въртим парите из P2P, фондове, акции, криптовалути и имаме 6% доходност. Как ли пък не- ще купувам с налични пари апартаменти. Глупости. Вече хората по 3к заплати сте ясни- там двама работещи със 6к сумарен доход се мислите за милионери и се изхвърляте с непосилни вноски.

9

бл.134 в Zап. парк

преди 7 месеца

Забогатяхте от войната

8

Анонимен

преди 7 месеца

Нема да се плашите.

7

младен

преди 7 месеца

До 1виПосмали малко. 3.66% е в евро и към 5% в долари ама ама не на стандартният план и не е депозит ами инвестиция във фонд.

6

Анонимен

преди 7 месеца

Ама пък имотите ще са "атрактивна инвестиция" дори и на 3к евро квадрата. Нали ве, днеса :D

5

Анонимен

преди 7 месеца

1-2% нагоре! Това не е ЛЕКО повишаване а е буквално удвояване на лихви по ипотека! Сега са на 2.8, с 2 процента само да кажа един кредит от 100к евро ако на 2.8 вноската му за 30г е 800лв, на 4.8 е 1100лв! Това е 40% увеличение на вноската! Кое му е малкото?

4

Гошко

преди 7 месеца

ДСК от 2.5-2.9% на 5.3-5.4% от октомври. И това е само началото!