209

Анонимен

преди 10 месеца

Няма да прерасне!Израелтяните ще приключат бързо-410 000 ръмжат и чакат на границата,едва ги задържат командирите им!Развържат ли ги-Газа става на паркинг!

208

Али Баба

преди 11 месеца

Като нищо.

207

Евреите-велика раса!

преди 11 месеца

Богоизбраните синове на Израиля ще управляват Човешката цивилизация до свършека на Света. Те са тези, които през 21-ви век ще сразят феодалните остатъци на планетата ...

206

Анонимен

преди 11 месеца

До 223Това показва ,че арабите се обединяват/// Хи, хи, хи по-вероятно е руснаци и украйнци братски да се прегърнат и спрат войната, от колкотоарабите да се обединят.Богатите Катар, Кувейт, Сауд. Арабия, ОАЕ, Бахрейн, Оман не искат да имат нищо общо с арабските си братия от Африка и Палестина. Затова и предпочитат да наемат работници от Индия и Бангладеш които ще им свършат работа без да им завиждат и мрънкат.

205

Анонимен

преди 11 месеца

Арабите са сила в яденето на дюнери само. Ако бяха сила държите им нямаше да са такива дупки

204

Истината

преди 11 месеца

Това показва ,че арабите се обединяват и повече САЩ и Европа да не ги мислят за втора ръка хора- имат пари и огромен човешки потенциал.Хегемонията на САЩ свършва, англосаксите вече стъпват по тънък лед. Конфликтът може временно да се потуши, но посланието е едно-АРАБИТЕ ВЕЧЕ СА СИЛА

203

Анонимен

преди 11 месеца

Сега еврейският народ ще се превърне в оръдие, за да пострадат много християнски страни. В оня район се таи огромен неуправляем пожар. Когато избухне, много евреи ще идат от другата страна на Мира (ще загинат). Заради онуй, което вършат сега с арабите, ще бъдат овъзмездени. Ще са сразени, бити и прогонени от тях. Събитието ще настъпи след масивен геокатаклизъм.

202

Анонимен

преди 11 месеца

Сега е момента, Зеленски да се изтъпанчи и да каже "Искам" и аз съм вашия спасител от Русия и на целокупния свят и въобще. Кво ни отклоняват вниманието с некви евреи и палестинци, ама ха.

201

him

преди 11 месеца

До 12345Кутията на Пандора я отвориха САЩ с принаването на Косово! Това го заяви немски депутат в Бундестага- заяви също, че последствията ще са катастрофални за света - освиркаха го и му се смяха!

200

Хм....

преди 11 месеца

И кой ли е виновен сега ? Палестинците ли, които живеят по тези земи от хилядолетия или евреите , намърдали се там по едно твърде некадърно и некомпетентно решение на ООН след ВСВ ? Тоя номер с обявяването на противника за "радикализирани терористи", все повече се изтърква и става все по-неадекватен. Значи, украинците се бият за да си върнат територията и са прави... ама палестинците биещи се за да си върнат СВОЯТА територия са "терористи" ? Удобен двоен аршин ли се прилага в случая ?

199

Анонимен

преди 11 месеца

Каква координация за мачщабен конфликт? 700 човека с леко оръжие срещу една от най-модерно оборудваната армия в света...

198

Батинка

преди 11 месеца

Този път нещата са много зле за Израел те са във мат ,а краварите са във шах преди мат на шахматната дъска ,геополитиката вече е обърната в полза на света а не на капиталистите виеннолюбеци!!!

197

Не може

преди 11 месеца

Една организация, която и да е тя да надделее над една държава.И идните дни ще го докажат по категоричен начин.От тук насетне за всички палестинци животът ще стане доста труден, да не кажа невъзможен и много неща ще се променят.Няма такава държава по света, особено пък ако се казва Израел да остави нещата така.Бъдете сигурни!

196

Анонимен

преди 11 месеца

Евреите и англосаксите не могат да живеят в мирен свят и без корупция,за тях войната е извор на печалби и лостове за управление,но явно това ще им изиграе лоша шега скоро време...

195

Анонимен

преди 11 месеца

Обединението на Русия, Иран, Китай,Северна Корея и африканските държави ще наложи на САЩ да водят война на няколко фронта. Така войната в Украйна ще заглъхне и Зеленски няма да получава помощ от САЩ и ЕС. Сега не само в Близкия изток, а за съжаление и на други места ще почнат военни действия. И Китай и Северна Корея се готвят отдавна за това. За съжаление Ванга и Севрюкова ще излязат прави и светът ще закипи. Българите час по-скоро трябва да се приберат у дома.

194

Анонимен

преди 11 месеца

Няма Израел....няма проблем.

193

9

преди 11 месеца

Няма да прерасне ,защото Израел е в океан от араби и не му стиска за война-няма човешки ресурс за това!

192

ГНЕВЪТ НА ЮДА

преди 11 месеца

Сега е момента Израел да присъедини изцяло газа....

191

ТОПЛАТА ВРЪЗКА

преди 11 месеца

Русия, Иран,Хизбула,Хамас.....

190

Анонимен

преди 11 месеца

Газа няма как да бъде превзета. Има си международни споразумения. Ще ги тормозят по други начини. Всяка сухопътна офанзива в Газа и южен Ливан вероятно ще срещне отпор от Египет, Саудитска Арабия от една страна и Иран от друга. В един момент Иран и Саудитска Арабия може от врагове да станат съюзници срещу Израел. Ситуацията е много сложна за плиткоумните ви руш..филски и руш..фобски мозъчета. Хейтвайте си там Украйна и не се занимавайте с такива неща