39

Анонимен

преди 7 месеца

Що не военен конфликт като до нас случката. По модерно е някак си.

38

До Анонимен 38

преди 7 месеца

Не. В САЩ на власт са израелски "слуги", както ги наричате. По-скоро това са хора, макар и без еврейско потекло, които са приели еврейската ценностна система и разбиране за Вселената. И нейният Създател. Като по-практична и възнаграждаваща в Този свят. От страх от Оня свят. И са се отказали от Християнството, дори да го практикуват ритуално. И не, не се кълве на тази стръв. Това вече е общоизвестно. Нищо ново не се казва. Иначе, провокацията е добра.

37

Анонимен

преди 7 месеца

В Израел на власт са американски слуги така че рязане, подкастряне докато минат в нормален режим. Навсякъде където има американски слуги трябва да се провокират конфликти. Сащ трябва да бъдат наказани.

36

До до 41

преди 7 месеца

Отделно, Бог е един, да. Ама кой е той? Това е друг въпрос. Труден въпрос.

35

До 39 до 41

преди 7 месеца

Никой не е писал, че ги съжалява или не са предизвикали по някакъв начин "тези настроения". Просто малка историческа справка. Навремето, християнските църкви са обявявали лихварството за грях. То и сега е така. Християните е нямало право да са лихвари. А в природата всеки вакуум се запълва. Поне на планетата Земя. Евреите са го запълнили. И християните са им завиждали. Това, че са убили Исус е само за народа. Вече повечето банкери(лихвари) са християни. И, ах, църквата вече няма проблем с това.

34

до 41

преди 7 месеца

И защо ли ще са били тези "настроения", а? Дали пък и тогава евреите не са се държали като сега онези началници в Ню Йорк? Съжалявах ги до преди 30 години, но сега като се сетя за Соломон Пси или за оня Лорел, някак не ми става съжалително. "Божият народ", наказан от самия Бог.

33

е,и

преди 7 месеца

ква стана тя? сега къде ще изпращаме оръжия? нагоре ли, надолу ли? и какво, като тагаренко ги изпрати всички на украинските бандити? е, останаха ни малко прашки и овчарски геги! ще се отсрамим пред "братята" янки!

32

До Анонимен 33

преди 7 месеца

Не сте на нивото на дискусията. "Имало е нещо като настроение срещу евреите в голяма част на Европа"? Имало е, да... Първото се е наричало потушаване на Еврейското възстание от Римската империя(след което ги изселват), второто - Света Инквизиция, третото - Холокост. Това са само основните. Между тях има стотици "настроения".

31

аха

преди 7 месеца

Да видим дали хитрият Биби Натаняху и този път ще се измъкне с войната. Или все пак ще влезе в пандиза. Те в Израел повечето са хитри, понеже са евреи.

30

До Анонимен 27

преди 7 месеца

То и днешните кръстени Христо, не са Христос. Както и тези, които са кръстени на Мойсей не са Онзи Мойсей. Но е било често срещано име сред евреите, съкращавано на Моше, оттам и мошеник. Я как два пъти го написах(мошеник, станаха три) и няма автоматична цензура. Не се извинявай за неграмотността си със сайта. Който остана един от най-либералните, между другото.

29

Анонимен

преди 7 месеца

За разлика от Путин, израелците могат да жертват за да завземат. И да наричат нещата с истинските им имена. Жертват при това много по-малко отколкото ако това не беше война а специална операция на апандисита. А кой знае, то гледайки какво прави Путин, дали пък и той не е от различна от руската нация?

28

Анонимен

преди 7 месеца

23, моля, моля евреите по-далече. А в Украйна населението не ги обича - наричат ги ***. Друг е въпроса, че олигарсите им са повечето евреи - е ама никак не е случайно, че евреи са олигарси. И в Полша не обичат евреите. Даже още преди Хитлер поляците са ги гонкали. Имало е нещо като настроение срещу евреите в голяма част на Европа от преди век и може би с основание, като се сетя за наш Паси. Само ние балъците сме се загрижили за тях. Ама сега палестинците ще ни поправят грешката :)))

27

Анонимен

преди 7 месеца

Преди второто пришествие всички ще се обединят да воюват срещу Израел.Малко остана до свършека на света

26

Анонимен

преди 7 месеца

До 24: много далеч са генетично. Евреите, които са се разселили из света и сега са се събрали, са се смесвали със народите, където са живели и то доста. Само по майчина линия са евреи, потомци на Мойсей. А и това даже не е сигурно, защото знаем че ако са наели жена да роди, то по закон детето е на еврейското семейство и е евреин. Така че единственото, което е генетично еднакво са органелите, митихондриите например, които се предават само чрез яйцеклетката. Чистата раса са именно палестинците.

25

До Анонимен 23

преди 7 месеца

Според Стария Завет(договор) произхождат от един баща, но той не е Авраам, а е Ной. Той има трима сина: Сим, Яфет и Хам. Съвременните генетични проучвания го потвърждават, за съжаление на някои. Това, обаче, не значи, че преди 2000 г. е било така. След експанзията на мюсюлманите никой не може да разчита много на генетичен анализ, за който разбира какво се намеква. За който не разбира - смесили са се, така. Само култура, изик и религия ги отделя. А това е най-важното.

24

Анонимен

преди 7 месеца

Всъщност войната в срещу Европа. След завземането на Газа мюсюлманите, братовчеди по майчина линия на юдеите, ще бъдат пратени в изгнание да подобряват генния материал на поробилите се предварително нации в демографски кризи. Е, като поробените са си избирали политици, които не са от тях, какво да ги правим. Ще измират и ще им се подобрява гена.

23

и те така

преди 7 месеца

светът се побърка !!!

22

До Анонимен 23

преди 7 месеца

Не са близки генетично, а са еднакви генетично: Семити е сборно название на народите и културите, разполагали се в Древността на големи територии основно в Леванта, както и на територии в Плодородния полумесец, Близкия изток, Арабския полуостров и Средиземноморието, и които развили едни от най-важните цивилизации в древността. Та някоя мисирка като пише или говори за антисемитизъм, да знае, че това означава и омраза към арабите и още няколко народа.

21

Анонимен

преди 7 месеца

Палестинците и евреите са си близки генетично.Произхождат от двама синове на Авраам.Бият се заради религия,а горе си е един и сега плаче като ги гледа.Все са божии чада,а се самоизбиват.За всичко са виновни Великите сили,защото са решили да дадат земя на евреите обаче не са питали местните.Колебаели са се между Украйна и Израел и накрая са им дали Израел.Да спират войната в Украйна,за да има къде да ходят евреите.А дали затова Зелето не разчисти територията с месомелачки?

20

До Анонимен 20

преди 7 месеца

Знам, разбира се: Мойсей - Моше - Мошеник. Пише се с едно "Н", обаче. И точно заради това няма логика да изкарват убитите израелци по-малко. За повече международна подкрепа - повече убити. За по-малко - само вътрешнопартийни дивиденти за управляващите.