139

Алекс

преди 7 месеца

До дни "Хамас" приключва съществуването си.Ще усетят цялата мощ на Израел.

138

Анонимен

преди 7 месеца

Русия стои зад световния тероризъм. Колкото по-рано светът го разбере, толкова по-добре за всички.

137

Анонимен

преди 7 месеца

Когато е в имперските й интереси Русия жертва свои сателити и дори свои граждани. Безспорно, в Газа има тлеещи нерешени въпроси между Израел и Палестина. Но, защо точно сега, стилът е на Русия, внезапен, брутален, мащабен с много жертви и отвличания, както в Украйна. Целта е, западът да отмести помощ и внимание, от Украйна, към Израел. А датата и явната подкрепата на Иран към войната на Хамаз е за да не падне съмнението върху Русия.

136

Анонимен

преди 7 месеца

Пиндостан манипулира и убива наред Сирия , Либия , Армения , Израел , Палестина , Ливан , Африка , Украйна , дори Русия , но тъпкано ще им се връща. Близнаците ще им се сторят детска игра. Наближава момента...

135

Анонимен

преди 7 месеца

До по предходно мнение. Да по рано тази седмица имаше нападение срещу Сирия !!! Имаше много цивилни жертви и Сирия обяви три дневен национален траур. Мисля че на арабите им писна и те нападнаха Израел !!!

134

Анонимен

преди 7 месеца

Бай дън бил разговарял по телефона с натаняху. Развален телефон е това.

133

като две капки вода

преди 7 месеца

Тая история ми напомня много на нападението от Япония на Пърл харбър!

132

Мда

преди 7 месеца

Не е важно какви щети е понесъл Хамас(на кой му пука за арабе*лите), а колко е пострадал Израел. Изобщо в тоя филм добри няма! А изворът на Злото са именно "Светите(?) земи".

131

цел:Война с Иран

преди 7 месеца

До Калин Орела! Бе ти сериозно ли вярваш,че Мосад са "проспали" тая щуротия!?Искаш да кажеш,че евреите нямат агентура в Хамас и в другите организации,така ли!?И че цялата подготовка за тая работа,която е била най-малко няколко месеца с участие на много хора, те са я проспали!?И всичките им агенти не са видяли нищо,и нищо не са разбрали!?Да си жив и здрав,приятелче,но наистина ме оставяш без думи!!!

130

:)))

преди 7 месеца

До Член 5 Ми нали за това е цялата тая дандания бе,хапльо!

129

Тел афиф

преди 7 месеца

Израел защо не посмее да скочи на Иран.Защото Иран ще им го сложи измежду ивицата в газа.

128

Анонимен

преди 7 месеца

По-рано тази седмица, преди нападението нямаше ли удари срещу Сирия

127

Анонимен

преди 7 месеца

До Мега странно... Е колко па да е странно, че медиите не отразяват лъжи. Преди да пишеш глупости, отвори една карта на света. От Либия до Израел са над 1 000 км от Иран са около 1 500 км

126

Калин Орела!

преди 7 месеца

Израел след много жертви ще батаряса Газа, но факта че "великите еврейски" разузнавания и армия ги направиха за смях и че проспаха подготовката, нападението и завземането на територия 2 пъти по голяма от Газа от един голям файтон палестински"гашници" показва че от някогашните служби и подготовки и помен не е останал! А, и да ви кажа: в Тел Авив също има голям ГЕЙ ПАРАД!

125

До Мега странно

преди 7 месеца

Ми чети новините на английски бе, кат не знаеш английски да си го научил

124

Мега странно...

преди 7 месеца

,..се днесът, ракетите не летят само от Палестина, ами и от Ливан, Либия и Иран, боят е пълен. Палестинците цели израелски самолети извозват с тировете и израелски танкове си карат към къщи. Главнокомандващият армията на Израел на ивицата Газа си го заловиха Палестина по шорти и го вкараха в затвора. А Китай вози танкове към Тайват, последните такъв бой ше отнесе, че никой не може им помогне. Та днесът, що не отразявате тва?

123

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 133. Все се чудя, ако Украйна продава западните оръжия на Хамаз, с какво по дявалите изби зъбите на руската армия?

122

Анонимен

преди 7 месеца

Много оръжия дарени на Украйна и продадени на арабите са в ръцете на палестинците.Да не забравяме и за колко милиарда оръжие оставиха САЩ в ръцете на талибаните като се изнесоха от там.Сега по тях....

121

Луковичков

преди 7 месеца

Иран няма да посмее, Бидона му каза не пип че пляс.

120

4674

преди 7 месеца

Колко тъпотии съм написал. Нормално, нали съм платен соросид