146

*-*

преди 8 месеца

Невъзможно е да са пропуснали напълно подготовката на такава операция, нито пък ЦРУ да не са забелязали. Доказването на каквато и да е връзка с Иран ще даде повод на Израел да ги нападне. Напълно преднамерено затваряне на очите, явно сметката е била или тази война или съвсем скоро ядрен Иран, който неведнъж е твърдял че унищожаването на държавата Израел му е основна цел.

145

Анонимен

преди 8 месеца

170 Също като при нас. Руските слуги в нашите служби дават само дезинформация. После се чудят, защо искат да ги сменят.

144

Анонимен

преди 8 месеца

Защото в Израелските служби работят много руски граждани.

143

ооорн

преди 8 месеца

Защо не си гледате държавата ,представена от Кристо като турскинужник пъленс примитивни кафеви елементи и супер ислямо-фундаментализирани които ако утре някой хвърли 10 тона оръжие из гетата преди да се е съмнало ще ви превърнат в Чичо помниш ли Батак .

142

Izrael

преди 8 месеца

СА ОКУПАТОРИ!

141

Анонимен

преди 8 месеца

С любезното съдействие на Империята на Zлото!

140

Анонимен

преди 8 месеца

САЩ никога няма да изоставят Израел за разлика от Украйна за която им е през оная работа. А този конфликт пак е тяхно дело, за да се измъкнат от Украйна. Ето вече имат по-важна работа. Требе да си кьорав да не разбереш. Умират хора, но кво от това? Целта оправдава средствата.

139

122

преди 8 месеца

До Анонимени що не ги анекрират, сещаш ли се? Щото след това ще изравнят Израел под кота нула.

138

алабала

преди 8 месеца

До българин а защо никой не говори за палестинците, които Израел избива от години. За това си траем нали. Натресоха им измисления израел, завзеха им земите и ся ревем кви били ***, и тн.

137

Анонимен

преди 8 месеца

Израелското разузнаване да се провали? И вие го вярвате? Нарочно ги оставиха да нападнат. Сега ще почнат за избиват масово палестинци и ще чакат Иран да клъвне и да реши да им помага. Това е крайната цел. Всичко друго е просто повод. Израел печели във всички случай. Ико Иран си затрае ще стане за смях, ако тръгне на война, ще се самоубие.

136

анонимен

преди 8 месеца

днес четох в един вестник мнение на американски експерт че Путин е виновен за тази война,но никой не споменава че примера им е скоалиция с набожните им партий и те буквално крадът целият им бюджет отрязаха пари за армията ,за болниците ,за образуванието само и само да напълнят гърлата на техните набожници които твърдяха че с тората и молитви щели да спрат нашествието на арабите

135

Ей тоа Путин,

преди 8 месеца

Много отмъстителен. Всичкото е на Алла Пугачева да й е гадно!

134

замисля се натаняху

преди 8 месеца

Аз хубаво играх по гайдата на путин, но сега приятелите на путин ни убиват....и пак разчитам на САЩ. За тази атака и Натаняху има вина....ако беше казал истината за путин, може би тази трагедия нямаше да я има. Защото всеки би си помислил,че това е путинския отговор. Евреите не могат да разберат,за руснаците няма договор или морал които не могат да разрушат.

133

Анонимен

преди 8 месеца

154 Войската на границата, така ще я опазим.

132

Анонимен

преди 8 месеца

Умните евреи си спретнаха от много ум и злоба кървава баня. Да не би посолството да ги наказва че не дават оръжие на Зеленски...Ха сега де.

131

палестинци - юнаци

преди 8 месеца

С ракети от Иран най-вероятно, палестинците направиха това, само малка част от което украинците не могат да направят вече 20 месеца на руснаците при милиардната военна помощ и огромната разузнавателна информация предоставяна им от САЩ, ЕС даже и от Израел.

130

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 8 месеца

Скоро ще стане ясно, защо еврюгите изкупуваха скоростно земи в България!

129

българина

преди 8 месеца

сега е момемнта сирия ливан и иран да ударят израел

128

Анонимен

преди 8 месеца

Явно и "Пегасус" не помага вече.

127

българин

преди 8 месеца

Арабелите са невежо,просто и мързеливо племе.Само раждат деца.Мързелива ***. която не иска да се труди.И вървят непред с исляма.Не може пове да се мълчи този факт-исляма.Видяхте,всички мюсюлмански държави приветстваха хамас,радваха се по площадите,че са убити евреи.Ако продължаваме да си затваряме очите,нищо добро не ни чака.Отговорът н Израел трябва да мощен,безмилостен и УНИЩОЖИТЕЛЕН!Буквално.Арабските животни да си получат заслуженото.Това са античовеци.