98

0880

преди 11 месеца

До Дивуй --- Кой си бе да командваш света, наркоман! Аре у лево!!

97

Гранатомети от Киев

преди 11 месеца

Бойци на Хамас, въоръжени с украински противотанкови гранатомети и ПЗРК, бяха задържани близо до Ашкелон в Израел.Войници на ИД откриха гранати РПГ-7 в задната част на палестински пикап. На тях са открити следи от украинска част от Мукачево, Закарпатска област.

96

Какво следва

преди 11 месеца

Нека Зеленски да изпрати като помощ на Израел укронацисткият полк Азов - тези с татуираните свастики. Сигурно е, че евреите ще им се радват много.

95

Анонимен

преди 11 месеца

Зелето вече разчисти територията.Остана само да прекрати войната и там да бягат евреите.Интересно как все евреи си избират за ръководни длъжности.

94

Дивуй

преди 11 месеца

Израел е окупатор на палестински земи.Съответно палестинците се борят да си ги върнат.Зеленски е на страната на окупатора Израел както и запада.Русия окупира ,,украински'' земи.Украинците се борят да си ги върнат начело със Зеленски.Запада е на страната на Зеленски.Я да видим кой ви прави на будали - същия тоя запад начело със Зеленски.Който е будала е за цял живот.

93

ХХ

преди 11 месеца

Русия има право да защити 15 милиона руснаци от бандеровците !!!

92

29-30.IX. 1941 г.

преди 11 месеца

Изказването на Зеленски идва в момент, подходящ да си припомним, че през 1941 г. (през последните два дена на месец септември) хитлеристи и бандеровци избиват при Бабий Яр, недалеч от Киев над 33 хиляди евреи. Избити са и над сто хиляди души от други националности, предимно руснаци.

91

Анонимен

преди 11 месеца

Зеленски не знае вече какво говори! Гаф след гаф напоследък. Ми Зельо, идва ли ти на акъла, че Израел за палестинците е като Русия за Украйна? Агресор, постоянно разширяващ присъствието си в ивицата Газа. Интересно ми е ще се намесят ли останалите арабски държави.

90

Анонимен

преди 11 месеца

До долно разсъждение че само мaлo yмeн човек може да мисли че укрите дават оръжие на хамаз. Виж сега укрите продават оръжие на който плаща. Изобщо не им пука кой какъв е и за какво се бие.

89

Анонимен

преди 11 месеца

До долно разсъждение че само *** човек може да мисли че укрите дават оръжие на хамаз. Виж сега укрите продават оръжие на който плаща. Изобщо не им пука кой какъв е и за какво се бие.

88

а Зельо се проваля !

преди 11 месеца

С ракети от Иран най-вероятно, палестинците направиха това, само малка част от което украинците не могат да направят вече 20 месеца на руснаците при милиардната военна помощ и огромната разузнавателна информация предоставяна им от САЩ, ЕС даже и от Израел.

87

Анонимен

преди 11 месеца

Тоя взел акъл да дава ,Слава Русия

86

ЕВРАЗИЙЦИТЕ....

преди 11 месеца

ОЩЕ СЕ ОБЛЕКЧАВАТ ПО ТРОТОАРИТЕ...... А РУСКАТА ПРОПАГАНДА ИСКА ДА ВКАРА БЪЛГАРИЯ В ЕВРАЗИЯ.............

85

Анонимен 11

преди 11 месеца

Свобода за палестинския народ,той не иска война,иска децата му да растат в мирна Палестина,без страх и война.

84

Анонимен

преди 11 месеца

Еленски да хване да отвори който и да е европейски или крааварски вестник.. нито думичка за проекта "оссраина"! Даже вече заменят осррраинските знамена с израелски. Това би трябвало да му подскаже, че съвсем скоро ще бъде изхвърлен като употребен паамперс. Но какво да се прави, инвеститорите очакваха резултати, а такива не се случиха и сега е време за нов проект.

83

Анонимен

преди 11 месеца

Мозъкът на Зельо съвсем се разлага от наркотиците. Преди седмица аплодира и се прегръща с ветеран от СС в канадския парламент, сега пък хвали Израел? WTF?????

82

Анонимен

преди 11 месеца

Дрогиран,Израел ще се защити тях не ги мисли,ами му мисли ти каква ще я къдриш?

81

Хер Флик

преди 11 месеца

Зельо, пляскай на нацистите в Канада, недей да лицемерничеш. Гнида.

80

Анонимен

преди 11 месеца

Ти гледай себе ,че сащ вечери секнаха доларите ред и от ЕС даре секнат гад

79

Анонимен

преди 11 месеца

Зеленски може да приложи Израел като жив щит срещу Русия.