7

Не разбирам

преди 7 месеца

Нали ефреите ни ги пропуснаха като господари. Щом и господарите почнаха да умират на гилотината да не сме изпуснали някаква Втора Революция на Сан Кюлотите

6

Анонимен

преди 7 месеца

Амуджите стрелят едно през гьотере с евтини ракети, Израел пази само жилищни райони с Айрън Дом, обаче като им писне на чифутаците и ще изпепелят пещерняците за 2 дена, ама няма да има военни и цивилни, всичко ще замине.

5

Анонимен

преди 7 месеца

Палестинците се самозастреляха, поведоха се по БОЛНИЯакъл на руснаците. Въведено е военно положение и всички терористи, нахлули с оръжие в Израел ще бъдат ликвидирани в следващите часове. Хамас без да обявят война са изстреляли 2500 ракети, причиняват разрушения и пожари, над 100 убити и над 1 000 ранени военни и цивилни израелски граждани, взели са заложници. Политиците ще решат, дали Хамас , Джихад и Хизбула ще бъдат напълно унищожени. Това нападение няма да спаси Русия и Иран.

4

Анонимен

преди 7 месеца

Вероятно има и голям брой евреи блокирани в България.

3

Анонимен

преди 7 месеца

Отиде плана с екскурзията.

2

Анонимен

преди 7 месеца

Това ще ескалира за дълго време.

1

Анонимен

преди 7 месеца

Тел Авив е под тотален обстрел железния купол не успява да се справя. Преди малко гледах как евакуират военно въздушни бази близо до Газа със самолетите качени на влекач и военнослужещите. "Боговете" взеха да кървят убити войници от специалните части на изсраел се търкалят по улиците. В момента има още ракетни удари справедливоста трябва да възтаржествува свобода за Палестина и унищожаване на фашисткия режим в Украйна.