37

Нещо

преди 11 месеца

под-лец

36

Васил

преди 11 месеца

А най-вероятно нищо да стане, превдив че неуспели юрист и политици като Иванов се занимават с това.

35

Анонимен

преди 11 месеца

Смятам, че вашата власт ще приключи преди 8 месеци. И никоя партия няма да се съюзи с ДБ и ПП. Вие сериозно ли си повярвахте, че Боце от Банкя ще се коалира с вас? На него вие вече не му трябвате: де що има мърсотия направхте и ББ може само да ви благодари.

34

баба мара

преди 11 месеца

не пипаите конституцията нямате капацитет при 40 процента изб активност когопредставлявате

33

Ало Маджо,

преди 11 месеца

а бе Мравояд-Грантояд,от 2016 все съдебна реформа правиш и още нищо не си свършил освен десанта на Росенец за парче баклавичка от ръката на Доганя,бъркането в носа и монотонно каканижене на безсмислици в Босфор тв,возене в джипки за бибитки и лапане на рязаната мазна наденица на Беевски! На всичко отгоре нямаш 1 ден трудов стаж и си със спрени адвокатски права!С други думи - ходещо право черво за производство на демократични Fекалии!

32

Оф

преди 11 месеца

Сакън, недей! Всички знаем, че тупаш топката и нищо няма да направиш! Всичко е за пред хората, другото е ала бала.

31

Георги Илиев Митев

преди 11 месеца

До сега не ви стигнаха няколко петилетки другарю Христо Иванов . Време е да си влезете доброволно в психодиспансерите или в затворите с доживотни присъди .

30

нафърфорий

преди 11 месеца

Ицоуу..., ти си бил голям оптимист, бе! -))) Достъ съ съмнява да изкарате още Осем Месеца във Власта и Управлениету на държаватъ!!!!!

29

ззд

преди 11 месеца

Закон за защита на държавата. Най сетне . Ние от браник отдавна чакаме този моментъ.

28

Лъки

преди 11 месеца

И с лодка и без лодка,с колело и пеша пак си същия дългоноско,само дето преместихте *** на Меди Доган в Росенец!

27

Весо

преди 11 месеца

Ри100 Иванов,по-известен,като Уди Кълвача,завършва нещо,дето никога не е започвал!Политически инвалид и долно ***!

26

Ранбо

преди 11 месеца

ДПС никога няма да отстъпи пълният си контрол над правораздаването. Какви закони и промени ще се приемат, няма никакво значение, пак всички съдии и прокурори ще се назначават само и единствено според това, колко са лоялни на сарая! Това е основата на съвремента българска държава и никой не може да я промени!

25

Анонимен

преди 11 месеца

Да се има предвид, че Христо Иванов (Бойкикев) е с прекратени адвокатски права. Той никога не е влизал в съдебна зала и е една правна нула.

24

Анонимен

преди 11 месеца

Никаква реформа не правите Бойкики,създавате антиреформа в правосъдието съвсем умишлено .Оставят ви да правите каквото си искате само и само да сте лоялни на чужди интереси,затова мачкате Конституцията,защото за покровителите ви не е важно дали държавата потъва и финансите също,а тяхното.А двойното гражданство от какъв зор и за кого?Откъде се пръкнахте такива позорища ?

23

Истината

преди 11 месеца

Говорителят на Маджо се изказва неподготвен! Мафията официално си има държава след като са завзели ГЕРБ, ППДБ и ДПС!

22

Анонимен

преди 11 месеца

" Ристе".Ти който беше Министър на МутроКомуниста и Пак му "пристана"! 8 месеца са доста време мисля! И до тогава Ще сте Паднали И други СМЕНИЛИ! Схващаш ли Предателю??!

21

Идеалист

преди 11 месеца

Тя вече свърши. Имате си ваш Главен прокурор!

20

Анонимен

преди 11 месеца

За 8 месеца може да се роди още едно момиче на Кирчо. Нищо друго няма да направите. А. Христо Бойкикев по търбух се влачеше на Росенец, вчера се прегръща с Пеевски. Бояджии и предатели!

19

Анонимен

преди 11 месеца

Христо, промените трябва да са гласуване до Коледа! Стига разтягахте повече локумите. Или правете импийчмънт на ***... ДЕЙСТВАЙТЕ!

18

Анонимен

преди 11 месеца

Всички промени направени от сегашното мнозинство ще бъдат отменени от следващото мнозинство!