36

Хюго Капет

преди 7 месеца

Е що не тиквони?

35

Ремзи

преди 7 месеца

И той ли е пoмaк?

34

Анонимен

преди 7 месеца

Много важен пост! Осигурява логистиката на сглобката. хи хи хи

33

Анонимен

преди 7 месеца

Кировото тати?

32

Фед Красивия

преди 7 месеца

Алексей заедно с Русалин са едни от виновниците за разсипията на Плевен.Създадоха Плевен Холдинг ,купуваха закъсали предприятия и ги разпродаваха на безценица...Русалин е с ченгетата още преди 10-ти ноември,когато организираше курсове в ДНА-Плевен.Отделно висеше на кметовете на вратите.Създаде частен СОТ,преди това всичките черни колани беше добутал до ченгета...Абеее,всичко е мазало в тая държава!!!!Това е само върха на айсберга.

31

Анонимен

преди 7 месеца

Мда. В "държавата" могат да застрелят който и да е ама по важно е кой ще бъде новият шеф, а не кой е поръчал и извършил престъплението. И излизат марионетките и дрънкат лъжи че службите работели като гонели попове. В същото време Галев влязъл като мигрант. А сега по важно е коя мутра ще си хареса новата мис "държава"

30

Анонимен

преди 7 месеца

Ей, най-после да го изкарат този мафиот от там, пожизнено президент задето е сантиментален към спорта и има достатъчно влияние. Колко ли хора живеят по-спокойно без него сред нас. Той се бил кротнал в последните години, казват, само окупирал алея във Витоша за лично ползване веднъж в седмицата.

29

карате бой

преди 7 месеца

а кой е тоя ал.петрОФ ?!

28

До Анонимен 37

преди 7 месеца

Интересува ви вас, "обикновените хора", че ви управляват уж "необикновени хора". А и те са същите като вас, просто малко по-хитри. Не по-умни. По-хитри. :D

27

ВИЦ хи-хи хо-хо

преди 7 месеца

НАЙ-ДОБРИЯТ, АМА НАЙ-ДОБРИЯТ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ антитерорист е на оня свят ! хи-хи-хи хииииииииии хо-хо-хо :))))))))))))))))))))))))))))))))))))

26

Пред Текила,

преди 7 месеца

на жълтите павета, до паметника на Александър Освободител, бодигардът-каратист на Инса с един удар уби действащ командос от ГДБОП. Пред жена му. Заради това карате преди 10-ти беше забранено за цивилни. С малки изключения. Боксът, джудото и самбото не бяха. Сами си правете изводите.

25

Анонимен

преди 7 месеца

А какво на интересува това нас обикновените хора

24

До до 33

преди 7 месеца

Забрави Русия. Там има много атентати. Забрави и Турция.

23

До ЗЗ

преди 7 месеца

Колкото и да хихикаш, най-добрите спецалисти в сферата на антитероризма са държавите, в които има тероризъм и сепаратизъм. Това, в цивилизования свят, са САЩ, ОНД, Израел, Турция и Великобритания.

22

!

преди 7 месеца

Следващият да му мисли защото Ал.Петров беше много близък с разни израелски спецове. Видяхме ги колко струват в собствената им държава. Ноооооооооо убиха Петров, а днес и доста от роднините на спецовете. Спецове антитерористи - хи-хи-хи хииииииииии :))))))))))))))))))))

21

Анонимен

преди 7 месеца

Да разтурим фашистката шайка ГЕРП заради Алексей! Да махнем плазмодия Бойко методиев от власт!

20

Анонимен

преди 7 месеца

до 30 Те така убиха и на Слънчев бряг Георги Илиев. От 100 метра снайперист го улучва в главата и никой не го проследява, никой нищо. Обаче след това казват че е бил сръбски наемен убиец. Същата работа с Алексей Петров.

19

Анонимен

преди 7 месеца

До 15 - Защото в било ... Цитирам "професионално"

18

Анонимен

преди 7 месеца

"Можеш да използваш насилие пропорционално на заплахата." их ... Наклон ми да наноная работа ... *** ши ти го нахушят ей

17

До Анонимен 26

преди 7 месеца

Сериозните клубове по карате в България функционират още преди 10-ти. Някои от 1990 г. Какви европроекти те гонят? Винаги са били спонсорирани от частни фирми. Иначе нямаше да ги има.