31

селкооп

преди 6 месеца

Вероятно тълкуват оформящите се региони около София,Пловдив,Варна,Ст Загора и Русе с индустрия над 10млрда всяка ,Бургас със 7 ,Сливен+Ямбол 4, Шумен 3 ...Град София е изкуственно надут но е факт че в софийски окръг има силни главно преработващи предприятия . София окръг е най бързо развилият се район а след него Русе последните години .

30

Анонимен

преди 7 месеца

До 31 - Без Марицата, ше истане само София, защото за Варна инПловдив няма да стигне тока, а оосле ще теябва и за София да правят нови реактори на АЕЦ, че като се изнесв цялата зара там ще е страшно ...

29

Детектор

преди 7 месеца

"Регионални неравенства, неравенства в доходите, неравенства в богатствата. " - Засичам комунистче...

28

Анонимен

преди 7 месеца

Защото фирмите се регистрират в големия град, а дейността им може да е и на полето. Синдикат фейк нюз.

27

Анонимен

преди 7 месеца

4-5 града.. значи Всички големи градове до Русе.. Е нали ревете, че без Марица изток (около Ст. Загора) държавата щяла да се съсипе? Кое от двете е вярно? или са първите 6?

26

Шарлатанин

преди 7 месеца

Има лек срещу това - нарича се регионална политика, ама случайниците, дето ни "управляват", или си играят на политици, не са чували за това, а и да са чували - не им пука, щото са там случайно и заради личното си благополучие.

25

Разпад

преди 7 месеца

До MDНе знам защо слагате Бургас в Списъка, той е извън 10ката, с Митьо-Фафлата, вече и фафли не произвеждаме, добре че герб му дават Евро пари да похарчи малко в града, иначе нищо не се прави, освен да украсят централните улици. Митето си купи няколко хотела по-морето чрез посредници и продължава да *** евро пари докато може, след него потоп. Живко Димитров му държи земята и където може усвоява за сметка на хората портърсили помощ от него.. Бургас е бита карта ама Бургазлии си го заслужават.

24

гошо

преди 7 месеца

Как след като Иван Костов ликвидира икономшката, унищожи заводи и селското ни стопанство. Сега шепа тъй наречени бизнесмени лапат дивиденти от ЕС и никой не мисли за България. Това което е създадено десетки години наред беше разрушено за месеци. Заради НАТО унещожихма армия и военно промишления комплекс, с една дума всичко. Но никой не търси отговорност от Костов, Борисов и бивши управници, не че сегашните са нещо друго.

23

Alex

преди 7 месеца

Е нали внасяме инженери, докто ри и архитекти през ДУВАРА! Те къде отиват?

22

Александър

преди 7 месеца

Турската икономика я създадоха Германия и САЩ! До 80-та година международния им транспорт бе ше с MACĶ и Хеншел/ последната е произвеждала бомбардировачи през войната/ и много рядко Фиат!

21

Т. Петков

преди 7 месеца

а има начини да се стимулира икономиката и селското стопанства. Но много от европейските пари наистина потъват в нечии джобове, вместо да отидат в производството. Не се наситиха

20

Анонимен

преди 7 месеца

Скоро ще станат поне с 1 по малко. След т. нар. справедлив преход Стара Загора ще стане като Видин до няколко години, като ликвидираме енергетиката. Ай честит празник на Стара Загора, той беше на 05.10, ама карай.

19

Ганьо

преди 7 месеца

Тя пък една икономика. Икономика на преразпределинието , не на производството.

18

Сенеката

преди 7 месеца

*** народ слаба държава!

17

Исторически парк

преди 7 месеца

То останалото са гали от остров ман

16

MD

преди 7 месеца

До даВарна е със затихващи функции отдавна, София Пловдив Бургас тва е

15

Име

преди 7 месеца

До 13, пропуснали сте кавичките на думата мозък! Иначе за бюрокрацията сте прав. Лустрация и последваща децентрализация ще реши тези "проблеми".

14

до 8 ямболия

преди 7 месеца

къде го видя това производство в Ямбол? Има няма един хес и няколко мебелни фирми.. Другото е плява

13

Анонимен

преди 7 месеца

До 12. Производство на хлебни жито и по селата няма . Може някъде за себе си частник да посее. Предимно хлебно жито , ръж се внася от Бавария , Царевично брашно от Румения и Войводина. Сладка царевица от Войводина / чрез сръбски фирми / ,за варене в кофички. Арендатори посяват само индустриални култури за без износ на Изток

12

Анонимен

преди 7 месеца

Да идва Путин малко да бомбардира София, да ги поизтребе, че вече не се търпи. Масово хора.