205

САТАНА

преди 8 месеца

Този бански *** още малко ще каже, че ГЕРБ печатат пари...

204

Анонимен

преди 8 месеца

До Angelov, Valve Corp Единица за радиоактивен фон е сиверт Sv. При взривяването на оръжеен склад с бомби и снаряди с обеднен уран в Западна Украйна стойността на радиоактивния фон беше около 500-600 nSv, т.е. 0,5-0,6 uSv. Верт е играчка, подобна на минихеликоптер с размери десетина до няколко десетки см.

203

Боце,

преди 8 месеца

Къде са ни самолетчетата, купени от бедняците българи? Къде е комисионната, заради която кой знае колко хора умряха, щото за лечение на бедните пари няма? То не че само ти си виновен, цялата ви пладнешка шайка е за заминаване към чаушеску! Преддателли!

202

Анонимен

преди 8 месеца

..бб оставили сме парите по нашите чекмеджета и сейфове...а харчете ако можете..

201

ххх

преди 8 месеца

превъртя играта... луда работа

200

Ангеларий

преди 8 месеца

А коя е Мата Хари?

199

Анонимен

преди 8 месеца

Не бил сигурен , че планът...Не знае дали Брюксел е съгласен.....Стар дърт хитрец.....

198

Анонимен

преди 8 месеца

Въздуха който дишате е благодарение Герб. Дори децата които се родиха в България са благодарение на Герб. Бащите им нямат заслуга.

197

ББ

преди 8 месеца

и съм...ограбен ЕС,тъпани като този с парите и кюлчетата ограбени от животите на милиони ЕС граждани,продължават с геноцида си насърчаван от раша и агентурата им в ЕС,разпуснете руският съюз!!!БГЕкзит...ако агенти на путин ще строят ЕСССР през Вебер...бАрисов...Орбан...мерси!!!разпуснете щази *** на путин!!!

196

Хахаха

преди 8 месеца

Абе това ЕНП на ЩАЗИ,КГБ до кога ще манипулират Народите на ЕС и им налагат мафиоти и престъпници работещи за пУтин...ЕС...ЕСССР...нечовешки позор...другарю вЕбер!!!фрау...мЕркел...опитала да убиеш и продадеш ЕС!!!

195

Божееее

преди 8 месеца

агент бУда на ДС,убивал турци да ги покръства и да им променя имената,оставил пари ама в банковите на пеевски...оглавил ДПС...турците,използващи ги да ги държат на власт за да могат да продължат да грабят животите ви!30 г. управлявате България ДПС...през руски схеми,и само грабежи и бедност,САЩ и Кралството...не ги подценявайте и без компромис...те са руски агенти от деца!!!

194

ББ

преди 8 месеца

САЩ и ЕС...изманипулирани от Раша те внедриха за да работиш за раша,сащ И кРАЛСТВОТО АКО НЕ УДАРИТЕ ТОЗИ РУСКИ Р.б,ще е поредното доказателство за...безпомощност,те са нагли...безцеремонни...демонстрират безнаказаност...пазел ги путин!!!този е ушна кал......и не сте го убили???грях е!!!не забравяйте другаря Вебер...внедрил ги...финансиращ ги..САЩ и ЕС нямат представа...или дипломатично го играят игнорирайки Народите с който не говорят...този го прави ...и ги използва за да граби и служи на путин

193

Анонимен

преди 8 месеца

" Борисов: Парите, които в момента се харчат, са оставени преди 3 г. от ГЕРБ " -- тези пари не са изработени от герб, ало-о-о!, нито са на герб, но когато си с пожарникарско образование стигаш до фантастични твърдения.

192

Анонимен

преди 8 месеца

Парите били оставени от ГЕРБ?????Демек, не са могли да ги откраднат...

191

Гледах му

преди 8 месеца

цялото изказване. Такова падение България не е имала и при соца. Изкуфял, говори простотии, глупотевини. Нищо не каза за развитието на Търново, как се презастроява, как Кроношпан трови въздуха, при Царевец и по Пиколо има изоставени сгради, които могат да паднат. Панов ликвидира тролейбусния транспорт, а останалият е скъп и неудачен. И има наглостта да го издигат пак. Да се запиши 2 мандата за всички длъжности.

190

Анонимен

преди 8 месеца

Парите са в кюлчета злато в чекмеджето на бати Гойко. Ще ги раздава по списък само на свой баджанаци.

189

Анонимен

преди 8 месеца

Божее, Милиционер да остави пари на държавата и те да стоят да те чакат цели 3 години! Боце, ти или си забравил, защото удари 64 лазарника, или лъжеш! Това н hello whats up is your name Siri this is the city and I love whats your name do you think you can come out correct unit ощно шкафче от 2021г. досега кой ще го пълни с банкноти по 500 евро като ти не си премиер, а Вл.Горанов - министър на финансите? А цели 3 години ти с какво живя, с подаяния ли? И с коя коалиция се обедини, мигар миналата година не ги видя какви спукани балони са? Киро и Кокорчо продадоха България, но и ти беше с тях и

188

Xe

преди 8 месеца

До 222Самолетите чакат някой военни с петолъчка на челото като президента да престанат да са от значение. Докато много генералите са ни руски *** самолетите ще седят на чертежи

187

Анонимен

преди 8 месеца

2 милиарда теглен кредит за да платим едни самолети. Бойко, де са самолетитет или подарихме едни 2 милиарда на САЩ?

186

гошо

преди 8 месеца

Да залагаме: кога Бойко Борисов ще спре да лъже.