53

За псевдо-ваксините

преди 7 месеца

Решение на Върховния съд на САЩ: foxnews/us/new-york-supreme-court-reinstates-all-employees-fired-being-unvaccinated-orders-backpay

52

За псевдо-ваксините

преди 7 месеца

Решение на Върховния съд на САЩ: Covid ваксините не са ваксини! Едва ли някой забеляза, че Робърт Ф. Кенеди младши спечели делото срещу всички фармацевтични лобисти. Ковид ваксините не са ваксини. В решението си Върховният съд потвърждава, че щетите, причинени от генните терапии на Covid mRNA, са непоправими. Тъй като Върховният съд е най-висшият съд в Съединените щати, няма повече обжалвания и всички възможности за обжалване са изчерпани.

51

ниско прелитащ

преди 7 месеца

Наистина интересът е голям - нормалните хора живо се интересуват как да ги избягнат ...

50

Анонимен

преди 7 месеца

Как няма нито един прокурор и съдия които да сложат белезниците на тия както и на медийните съучастници и да ги тикнат по затворите.Да ви кажа ако беше СОЦА - истински тестове,анализ какво има във ваксите даже ние щяхме да си направим,тогава се грижеха за здравето ни.Ако се внесат вакси всичко под контрол и доказано,че ще помогне.Да принудиш хората тогава да се мушкат с ГМО течности иначе без работа и да затвориш държавата нямаше как да стане.Всички щяха да посетят Белене незабавно!!!

49

анонимен

преди 7 месеца

Ти да видиш !!!

48

Анонимен

преди 7 месеца

Така ли?

47

Ааааа

преди 7 месеца

щом от трибуквените телевизии го твърдят това, със сигурност е така, шЪ знайтИ!!! Ако не беше трагично, щеше да е смешно!

46

до Ами да отворят

преди 7 месеца

Няма да ти отворят, залогът е за дефицит и опашки. Всеки флакон с животворнатечност трябва да се употреби до 24 часа, след започването, внесени са малко ходи се реди, каръко.

45

Голямото ЗАНУЛЯВАНЕ

преди 7 месеца

Голямото ЗАНУЛЯВАНЕНовата кампания за Ковид 19 ваксиниране е особенна. Дори 5-6 дозовите ваксъри, изведнъж бяха, обявени за незащитени и приравнени, към неваксинираните. ВЕЧЕ ТОВА, НЕ Е БУСТЕР! А ЕДНОКРАТНА, СЕЗОННА ДОЗА! Даже неваксинираните досега, могат да станат, правоверни ваксъри с новата, сезонна недоактуална дозичка. КОГА ЛЪЖАТ, СЕГА, или, ОТ САМОТО НАЧАЛО? На празната кукичка, ще клъвнат само, най-жалките неудачници. И ще бързат, "щото има 80 000, дози, А ИНТЕРЕСЪТ БИЛ ГОЛЯМ". Търчете, тамо е дозАта. Вашето убождане е ВАЖНО ЗА НАС!

44

Баба Гица

преди 7 месеца

И този път ще пропусна. Късмет на участниците в експеримента, да са живи и здрави. Науката ще оцени саможертвата им да заместят опитните мишки в процеса на тестване на "ваксините". Включете се в кампанията, Спасете живот /на лабораторната мишка, която трябваше да поеме дозата и да се види колко седмици живот ще преживее, ще остави ли поколение след себе си, ако остави, поколението й ще може ли да се възпроизведе. Какви странични заболявания ще предизвика и др научни въпроси, които търсят отговор

43

Голям интерес

преди 7 месеца

-/- местя го

42

Анонимен

преди 7 месеца

Ами да отворят повече пунктове! Навсякъде опашки, искам, но няма къде!

41

Анонимен

преди 7 месеца

Бг не се набоде в началото, та сега ли. :))

40

Анонимен

преди 7 месеца

ИНТЕРЕС има само ПРОПАГАНДАТА, която да казва, че ИМА ИНТЕРЕС

39

Колева

преди 7 месеца

Къде го видяхте този интерес,бре ?! Или пак сънувате болните си сънища ?!

38

хахахахайс

преди 7 месеца

сма тва у фейскнигата ли ? Цък бутоня иам интерес , ам дали шъ присъствам

37

Анонимен

преди 7 месеца

Измишльотини...Три години спазвах една единствена мярка-далече от ваксувани минимум на 100 м и от тия със зеления амулет. Поне засега минавам през ситото.

36

Анонимен

преди 7 месеца

Колщо години още ще ни занимавате с тази настинка?

35

Мисля, че ...

преди 7 месеца

Има коронавирус, но не и ковид19, не можеш да се ваксинираш за всичките. Позната се ваксинира 3 пъти за коронавирус19, а го боледува 2 пъти! Друга не се ваксинира и не се разболя. Как става така?!

34

Чипиран

преди 7 месеца

Чипирах се 2021г. и скенерите на летището не пищят. Ще изпратя имейл на Бил Гейтс да го питам защо.