18

Анонимен

преди 7 месеца

хаха страшни глупости, с парите които ще трябва да закопая в такъв имот, ще си направя поне 20 морета и то на различни места, а не години наред на едно също място, скука и еднообразие.

17

ТурбоГъзарийка

преди 7 месеца

Един за семейството, по един за децата, една вила , няколко инвестиционни , един за любовницата и един за ваканция. Поздравления на всчки хора с по 5 ***. Алчността гради инфлацията.

16

инж. Иван Николов

преди 7 месеца

До АнонименТи нормален ли си плочкаджия да взема 1500лв за 2 дни работа? Определено не си в ред с главата, за да напишеш подобна простотия. При цени на кв.м. 30-40 лв. макс 50 при супер луксозно изпълнение на проект си направи сметката колко квадрата трябва да залепи един плочкаджия, за да вземе сумата, която пишеш.

15

Bill The Bill

преди 7 месеца

Уау колко убаво. И ние ще скачаме

14

Анонимен

преди 7 месеца

Преди 4 години продадох 7 апартамента на англичани, купувани инвестиционно. Затворен комплекс, лукс, 1000 евро годишно за подръжка. Купиха ги за по 60000 евро, държаха ги 10тина години и ги продадоха за по 25000евро. Собствениците щяха да ги дават под наем и от време на време те да ги ползват. На практика печалбата им отиде за ремонти и подръжка. Накрая ги махнаха колкото да се отърват. Едни балъци теглят кредити, а най-печеливши са строителите. Един плочкаджия взема 1500лв за 2 дни работа

13

Анонимен

преди 7 месеца

Ваканционните имоти са един бездънен кладенец в който може да си закопаеш парите така че никога да не може да ги извадиш. Аман от платени статии.

12

Анонимен

преди 7 месеца

Като почнат да падат цените, най-малко ще паднат луксозните имоти в големите градове, следват имотите в хубавите квартали в големите градове, после имотите в курортите, малките градове и в селата е най-сериозно.

11

Нане Вутов

преди 7 месеца

На десктопа съм си сложил снимка - интериор на разкошно бунгало, огромно легло, кушетка, широки отворени прозорци с вдигнати завеси, през които се вижда широка веранда с удобни столове, след нея златист пясък, слънце и синьо-зелено море. А като пия две водки започвам да чувам прибоя и усещам бриза. Та те така те, с морските имоти.

10

Анонимен

преди 7 месеца

Защо да дам 150 000 ле за апартамент, на който трябва да плащам и ежемесечни такси, след като мога да го наема за 100 лв. на вечер?!? Няма никаква логика.

9

Гъчо

преди 7 месеца

Бе вие самите вярвате ли си като ги пишете тея работи?

8

Анонимен

преди 7 месеца

Купих на село 3 къщи, по 5000лв всяка. Трябваха ми дворовете, които са по 2400м2. Всичко е без пари, стига с тези глупости, България не е само София, Пловдив, Варна и Бургас.

7

Анонимен

преди 7 месеца

Тия, горките, хептен огладняха. Само да идеш да погледнеш нещо и след това те побъркват от звънене. Викаш им, ще се обадя (ама на кукуво лято). И те почват да те убеждават, че била много ниска цената, щяла да скача. Викам им - супер. Като дойде купувач за повече направо продавайте. Няма какво да ме чакате. Аз и без това се туткам. След 2-3 дена пак. До побъркване. Такова им е скачането на цените.

6

Анонимен

преди 7 месеца

И пак явни лъжи и глупости! Хайде отивайте и купувайте като е така! Селски къщи по 50-100,000 и морски по 800,000! Ама и гладни брокери я!

5

Анонимен

преди 7 месеца

Нищо не скача продават се вече с отспъпки. Паника сред брокерите е огромна и се опитват да спрат паническите разпродажби

4

Анонимен

преди 7 месеца

логическо противоречие между заглавието и под заглавието

3

Имотен бездомник

преди 7 месеца

Абе докога ша ни ги натрапвате тея бе в коя бяла Държава всеки ден се пускат обяви за Имоти , когато ви облъчват така означава че вие сте стоката. Хит било всичко което може да мърда и ходи се изнесе от тая територия разпродадена на беЗценица. Незнам си какво било Хит Боже то ако е хит няма да ни го рекламирате тука всеки ден ще давате по 2000 лева на Година за подръжка ,вместо да си печете *** на Бали сега идва и Денково-гробарският ток по 200 Е на месец за копторчето, страшна инвестиция

2

АЗ

преди 7 месеца

Да си купиш имот в Банско , трябва да си напълно уд !

1

Анонимен

преди 7 месеца

Айде народе, ще свършат бетона е на изчезване, иначе за месец и половина сезон каква ваканция, а ските са опасни за справка Шумахер!