15

Анонимен

преди 7 месеца

и влаковете им са пълни с дървеници

14

Една

преди 7 месеца

Толкова много коментари и един не каза, че е имал дървеници у тях. Аз имах това лято в апартамента си, беше кошмар-повече от 2 мес. не можах да разбера, какви са тия гадини.Изтрепахме ги с 4-5 пръскания-не от фирма, а аз и мъжът ми.Беше кошмар 3-4 мес. с тях, нощем лазех по мен, по чаршафа, навсякъде. Не можех да спя от нерви.Никак не е смешно. Предполагам, че си ги донесох от хостел в София, защото живея във Варна

13

Анонимен

преди 7 месеца

До Дет то Америка Kpeтенче, в бълxapucтан службите(ох, ще умра от смях!), които се грижат за обществената хигиена се грижат само за тaшyнrepите си и пак нямаме дървеници! Там е метено само на Champs-Еlysеes и Arc de Triomphe, навсякъде другате е пълно с плъхоци, мишки и ***!

12

Дет то Америка

преди 7 месеца

Хайде малко по- смислено в коментарите . Какво общо имат "новите французи" с това че службите за хигиена не си вършат работата . Дървениците не са въшки и не ходаят по-хората .нАШЕСТВИЕТО НА ДЪРВЕНИЦИ ПОКЗАВА ЧЕ СЛУЖБИТЕ КОИТО СЕ ГРИЖАТ ЗА ОБЩЕСТВЕНАТА ХИГИЕН НИЩО НЕ СА ПРАВИЛИ

11

М да

преди 7 месеца

Мале Мале .Неща дето при нас бяха унищожени края на 40-те години на миналият век се завръщат със страшна сила във развита Франция . Още едно хубаво доказателство за упадака на Европа. И ще става по-зле .Само гледайте сега как ще се оправдаят с промяната на климата :) . ВЪВ ФРАНЦИЯ Е ПЪЛНА МИЗЕРИЯ

10

Анонимен

преди 7 месеца

Даровете на африканските доктори и инженери край нямат

9

Анонимен

преди 7 месеца

ДЪРВЕНИЦИТЕ ЗАТВАРЯТ ФРАНЦИЯ ЗАРАДИ НАШЕСТВИЕ НА ФРАНЦУЗИ...

8

Анонимен

преди 7 месеца

Не ги унищожавайте. Просто ЕС да заяви, че дървениците могат да се ядат както брашнените червеи и скакалците и така ще се реши проблема.

7

Ангела Меркел

преди 7 месеца

"Франция затваря училища заради нашествие на дървеници" Аууу, какъв расизъм. Как не ви е срам да наричате нашите братя, мигранти, мюслюмани от северна африка- дървеници.

6

Анонимна

преди 7 месеца

Бях в югоизточна Франция преди месец - ужасна мръсотия по улиците. Тук сме цвете в сравнение с тях. И никакви правила не се спазват, редовно се пресича на червено. По крайбрежието беше лъскаво, а навътре в града - мизерия.

5

Анонимен

преди 7 месеца

Как не са се сетили даскалите у нас? Те и без това използват всеки повод да не работят и да минат на т. нар. дистанционно обучение, което на практика си е лежане на гръб. Ето в Пловдив дадоха челен пример като пак измислиха Ковид.. Пак в Пловдив държат и друг рекорд. Дете, което е починало е "успяло" да ходи на училище, да се явява на изпити и да получава добри оценки и успешно да завърши годината..

4

Анонимен

преди 7 месеца

Къде са най-много - там, където има струпване на мигранти без никакви хигиенни навици - Марсилия, Париж, Лион. Такава мръсотия е в тези градове, че нищо чудно да се върнати някои заболявания.

3

Анонимен

преди 7 месеца

Дървеници в библиотка? Да не би да срава за дървояди?

2

Анонимен

преди 7 месеца

Насекомите нападнаха метрото в Париж и летището "Шарл де Гол". Каква ще е съдбата на предстоящата Олимпиада? Догодина спортистите от цял свят ще се чешат ли като крастави. Само руските спортисти изтеглиха 6-ца от тотото, тъй като не са допуснати и няма да са в баааливия Париж.

1

ХА-ХА-ХА-ХААААААААА

преди 7 месеца

И Плъххове и Хллебаррки има Най-Вероятно......Нормално е за Европейците....До Преди 200 години - Не са Виждали Баня за Къпане, и Тоалетна - Всичко се е Сррало в Леген и Еккскрементите - С Легена През Прозореца на Улицата - Кръвта Вода Не Става.......ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА