97

Анонимен

преди 8 месеца

Кая тласкат, като си защитават земята независимостта и достойнството ли на своя територия? Вярно е че ги бия на фронта, но са на чужда територия в чужда държава , крадци изнасилвачи и мародери. С хляб и сол ли очакват да ги посрещнат

96

карачанаков

преди 8 месеца

Ха,Ха,Ха ***!!!!

95

Анонимен

преди 8 месеца

Каквито оръжия ползва Русия,такива да се дават и на Украйна.

94

IQ 3.14

преди 8 месеца

картошка лидера мина метър един път и вече е решил, че е фактор. ше го видиме зимъска, като при васалите на султана почнат банковите фалити и свърши манджата.

93

Тласкач

преди 8 месеца

Ами, тласкат я! Като на фронта олекнаха ще се наложи атомът да евапиорира вси джуджета, Коне и мустакати под-фюрери. Само така Светът ще се отърве от червената шлака.

92

Рачко Пръдлето

преди 8 месеца

Значи москва може да стреля по Киев,обаче Киев по москва не може??? Страна логика и странна война

91

аз

преди 8 месеца

Гадните американци подпалвачи на войни точно това правят предоставяйки оръжие на Украйна понеже знаят че ядрена държава особено Русия не може да бъде победена с конвенционални оръжия и Русия никога няма да се предаде А в краен случай според Националната им доктрина ще използват ядрено оръжие но ако си стигне до там искрено желая руснаците да изпратят най-напред на американците няколко посейдона и човечеството да се радва на един хубав пролив между двата океана това заслужават на гълците

90

Посейдон

преди 8 месеца

Не трябваше да ръчкате руската мечка

89

агент Мъдлър ЦРУ

преди 8 месеца

Раша скоро ще е радиоактивна пепел. В Невада масово тестват атома. На сателитни снимки се вижда яко затопляне на региона.

88

Феминистът.

преди 8 месеца

Русия със своята нагла и агресивна политика непрекъснато тласка САЩ и ядрените страни от НАТО към използване на ядрено оръжие. Крайно време е Москва и Сан Петербург станат съвременните Хирошима и Нагазаки. Крайно време е Русия да бъде превърната в радиоактивна пепел. Това е единственият начин гръбнакът на агресор номер едно в света да бъде прекършен окончателно и безвъзвратно.

87

Анализатор

преди 8 месеца

Абе хора- Помните ли Химна на България от времето на Комунизма-С нас Москва е в труд и бой-така че с тях сме- кой както иска да го разбира.

86

Кравар Евроатлантик

преди 8 месеца

Рашистите все някой ги карал насила, все не били виновни. Царете на лицемерието.

85

Анонимен

преди 8 месеца

Използването на ядрени оръжия трябва да започне единствено върху американска територия.

84

Бай Дятлов

преди 8 месеца

Рашките отчаяно искат да изчезнат. Управлявани от двойник на мъртвец. Нема такъв провал.

83

(-_-)

преди 8 месеца

Да, отчаяно искат да накарат Русия да използва мощно оръжие като ядреното, защото няма повод да ги нападнат и разпарчетосат, но така ще заличат и себе си, и всички останали..

82

Анонимен

преди 8 месеца

БЕЗ ПАНИКА, МОЛЯ ! СЛЕД НЯКОЛКО ЧАСА ВСИЧКИ ДЖИХАДИСТИ ЩЕ СРЕЩНАТ СЪЗДАТЕЛЯ СИ ! РАШКИТЕ НЯМА ДА СИ ПОЕМАТ ВЪЗДУХ !

81

агент Мъдлър ЦРУ

преди 8 месеца

Накрая от Раша няма да остане нищо. Помнете какво ви казвам. Америка басма не цепи, с терористи не преговарят. Вижте какво стана с япончетата. Ядоха атома.

80

ЬЬЬ

преди 8 месеца

Още един фашизиран луна тик.

79

до Ямболията

преди 8 месеца

алоу ,Динко , нидей ва ! Нидьей са напиняй шъ съ изпусниш . Как па идьин от вази ппдб.... тьемерутьи ни вдена ,че стигне ли се до атом всичко е чао .

78

пияница мистик

преди 8 месеца

До едно ангелче ми каза === Олеле майко :-О Пу-пу..... тука само луди пишат, дето са импотентни комунисти пенсионери и няма с какво друго да се занимават по цял ден освен с фантазиите си :))))))))))))