12

България днес

преди 7 месеца

Когато законите защитават частната собственост и семейното предприемачество, а бандитите работят в затворите, за да си плащат издръжката, ТОГАВА МОЖЕ ДА ПРИКАЗВАМЕ ЗА ПРОМЯНА ! ПРИ СЕГАШНИЯ БАНДИТИЗЪМ КАКВОТО СЕ ПРОИЗВЕДЕ, ИДВАТ БАНДИТИ И ГО ОГРАБВАТ БЕЗНАКАЗАНО, ЗАЩОТО ПОДКУПВАТ КЪДЕ ЛИ НЕ ! БЪЛГАРИТЕ ОТИВАТ НА ЗАПАД, КЪДЕТО ИМА ПОЛИЦИЯ, СЪД И ЗАТВОРИ ЗА БАНДИТИТЕ ! В УЧИЛИЩЕ ДЕЦАТА ТРЯБВА ДА НАУЧАТ, ЧЕ НИСКА ПРЕСТЪПНОСТ ОЗНАЧАВА БОГАТ НАРОД !

11

Александър

преди 7 месеца

Софиянци НЯМА от седемдесетте всичко друго е от влашко/ Видин ско, Монтанско, Врачанско, Плев енско, Пернишко и прочее боклу ци от Западнала България, които говорят на КЕ и почти не знаят български!

10

Александър

преди 7 месеца

С първо отделение като Румен Се рбезов с японска филология! А днешните софиянци с купените дипломи, как ще се мерим с тях?

9

Александър

преди 7 месеца

А пернишкото Бисерче кога ша си ходи, или то е недосегаемо?

8

абе

преди 7 месеца

а ше и проверяват ли имотното състояние , банкови сметки , разходи ,,,,,

7

До анонимен

преди 7 месеца

Повечето министри отпреди 89-та година са били неграмотни, с първо отделение. Докарани от селата на магарето, защото са били видни шумкари.

6

vale_karo

преди 7 месеца

До Анонимен33 години подменяме все с хора с морал и чест. След толкова години се убеждавам ,че трябваше да си оставим онези неморалните.

5

Анонимен

преди 7 месеца

...Такъв докопа ли се до облагите, които имаха служителите на МВР, няма да ги изтърве. Знам случай, при който малограмотен старшина с бой принуждава tъnata си щерка да се запише в гимназия, а не в спортното училище, защото е решил тя да стане юрист. После пак с бой я накара да подаде кандидатстудентски документи за специалност "Право", а тя иска да се омъжва за ел.техник. След три поредни кандидатствания, всеки път с бой, накрая стана студентка в СУ! Така минаха две поколения,сега са внуците им.

4

Най-напред причината

преди 7 месеца

Не забравяйте кой и как ставаше студент по специалността "Право" в годините на соца. Ако си дете на служител на МВР дори и с тройка ще те приемат. Примери колкото щеш. Младеж, кандидатстващ без такава привилегия, дори и да е пълен отличник, през повечето години нямаше шанс. Какви бяха преобладаващата част от служителите на МВР в годините на ранния соц? Човечета с НАЧАЛНО образование, докарвани с каруци от селата, за да заменят полицаите от царско време. Такъв докопа ли се до облагите, .......

3

Анонимен

преди 7 месеца

А сега им проверете и заплатите за пет дела взимат една торба пари и за дрехи още толкова а се подиграват с хората. Колко преписки стоят на трупчета чакат колко ще им шарят иначе били работели за народа.А имотните им декларации там не се вижда нищо всичко на родата записано.Докога ще ги хрантути държавата.

2

do 1

преди 7 месеца

До Анонимен това си е зслужил защото търпи !

1

Анонимен

преди 7 месеца

Цялата съдебна система трябва да бъде изчистена! Да се подберат нови кадри с морал и чест! Надуха им достатъчно заплатите и пак искат допълнителни облаги! Средностатистическият българин получава 1000 лв. заплата, някои дори и под 1000, тия магистрати с по 5-6 хиляди заплати и пак и пак схеми въртят.