3

Анонимен

преди 7 месеца

Не са ти виновни рекламите, а химическо-вкусовата промишленост, която бълва още и още продукти в лъскави опаковки с Е-та и глюкомат, който подсилва вкуса. хората са на работа дълги часове, трябва бързо да се заситят с отровни храни и да седнат/ легнат да почиват. Тялото не може вечно да преработва и изхвърля отровите. Те се складират в масни депа, за да може живота в отровеното тяло да се поддържа едва едва. Евентуално и тази възможност за живот се изчерпва. Вече и децата са "пухкави" масово!

2

ПроСоТо

преди 7 месеца

абе некога са карали на хляб,лук,сланина и праз ,а са били стройни,здрави и работоспособни..Наскоро ми попаднаха снимки от плажа на Варна от преди 60-70 години..Ами едва повярвах на очите си :..-Стройни,здрави,хармонични тела на усмихнати лъчезарни хора ..Сега какво стана?..-Ще ви кажа:-За всичко е виновна ТЕЛЕВИЗИЯТА и другите "медии"..Заради печалбите те блъскат 24/7 РЕКЛАМИ,които ни дресират да купуваме и консумираме...Ама имаме или немаме нужда,това не интересува печелбарите...Куриоза е,че е

1

Анонимен

преди 7 месеца

Ако, като се погледнеш в огледалото, и оттам те гледа пра се, значи си прекалил с пържолите, кюфтетата и др. мазни, мърт ви храни. Сега ям по 2 кила грозде на ден ( сезонни плодове, скоро мандарини и портокали, после авокадо, после ягоди, нектарини, праскови, сливи), плосък корем без тренировки, постоянно тегло, свеж дъх, лекота. За протеини ям варени яйца до 6 на ден, но не всеки ден. От домашните ни кокошки. Тях храня със смесен фураж, трева и им готвя риба с ориз или кускус с месо всеки ден.