8

Банкеръ

преди 7 месеца

Другари балами дето ще Ви робуват почти не останаха,мани ами отказаха да се размножават.МРЗ трябва да е съпоставима с тази в Северна Европа.Разбирай получаващите я хора да могат да си купят жилище,,кола от магазина и т.н.Вие искате да се излежавате на плажа и да карате Поршета и отзад да си го слагате ама повече няма как да стане.

7

Анонимен

преди 7 месеца

Когато законите защитават частната собственост и семейното предприемачество, а бандитите работят в затворите, за да си плащат издръжката, ТОГАВА МОЖЕ ДА ПРИКАЗВАМЕ ЗА ПРОМЯНА ! ПРИ СЕГАШНИЯ БАНДИТИЗЪМ КАКВОТО СЕ ПРОИЗВЕДЕ, ИДВАТ БАНДИТИ И ГО ОГРАБВАТ БЕЗНАКАЗАНО, ЗАЩОТО ПОДКУПВАТ КЪДЕ ЛИ НЕ ! БЪЛГАРИТЕ ОТИВАТ НА ЗАПАД, КЪДЕТО ИМА ПОЛИЦИЯ, СЪД И ЗАТВОРИ ЗА БАНДИТИТЕ ! В УЧИЛИЩЕ ДЕЦАТА ТРЯБВА ДА НАУЧАТ, ЧЕ НИСКА ПРЕСТЪПНОСТ ОЗНАЧАВА БОГАТ НАРОД !

6

гошо

преди 7 месеца

Не минимална работна заплата, а минимална часова ставка съизмерима със западна Европа.

5

Анонимен

преди 7 месеца

При 933 лева минимална заплата за 2024 година, то минималната ще е под 40% от средната заплата за същата 2024 година. Далеч сме от изпълнението на директивата на ЕК.

4

Пффф

преди 7 месеца

Като няма пари, няма да има и хора, които да им работят. Това е положението. Младите хора ще продължат да напускат България завинаги, а останалите малко тук няма да имат деца, което логично води до липса на работна ръка, а оттам до фалит.

3

Георги Илиев Митев

преди 7 месеца

Робовладелците и техните поддръжници в лицето на синдикатите не са успели да си допият виното и ракията . Ще продължат да си допиват докато след време някой от тях се отрови от валшивият им алкохол.

2

Анонимен

преди 7 месеца

Ми синдикатите да я плащат!

1

Анонимен

преди 7 месеца

Като не може да платиш едни 400 евро къде си тръгнал бе ??С 850 хиляди сме намалели за последните 10-12 години .Или ше намериш начин да плащаш малко по сносно или си вкарвай маимуни от Шриланка и музамбик .То средно положение няма