66

Анонимен

преди 11 месеца

Русофилите викат Русия да ги освободи от Европейския Съюз. Ако дойде, ще ги прати на фронта в Европа, както през 1944 1945 и през 1968 !!!!!!!!!!!

65

Анонимен

преди 11 месеца

баце, що не направи съдебна реформа, когато беше на власт?...че то презумпцията за невинност я искат от ес още 2016-та

64

Анонимен

преди 11 месеца

ако има истинска съдебна реформа боко, пеевското и червените ще влязат в затвора, така че докато тези престъпници се мотаят из кулоарите, няма да има съдебна реформа, както не е имало и в последните 13 години от упралението на герп

63

Избирател пп

преди 11 месеца

Какво ведро лице на промяната - гласьт ми е за него и шишиМлади, образовани, честни лица на промяната

62

тцтц

преди 11 месеца

Тоя агент Буда, продажника на България, за 12 години нищо не направи за съдебната реформа. Назначи си (както и в момента) обслужващ главен прокурор. И заради възхваляваната от ГЕРБ шуробаджанащина и корупция, съдебната ни система се доказа като най-покварената институция. Тоя толкова години е в управлението, съсипа България той, неговите съратници от ГЕРБ и ДПС и техните кметове, бизнесмени и други калинки. И сега отново ще каже, че е невинен. Все едно не е управлявал толкова време. Наглец.

61

Петров

преди 11 месеца

Прононсираният престъпник Борисов - Буда, Баце, Боката, - се изказва за съдебната реформа, още малко и ще я оглави.

60

Анонимен

преди 11 месеца

На кой нормален човек му пука какво бил казал неграмотният хераковски ром.

59

Анонимен

преди 11 месеца

боко явно се чувства изпран, както и пеевското щом всеки ден по няколко пъти да ги гледаме по медиите, ама като нямаме съд и прокуратура, които да търсят отговорност, така ще е

58

Ранбо

преди 11 месеца

Цялата "правораздавателна" система принадлежи само и единствено на ДПС. Никой и нищо не може да го промени това, най-малкото защото чрез конституционния съд те ще отхвърлят всяка промяна, която не увеличава властта им.

57

Анонимен

преди 11 месеца

Туй е необосновано предположение.

56

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 21 Тодор Живков го разкарваха да го съдят без никакво престъпление, за да може партия сДС да стане любима жена на посолството и да пуска пушилки в очите на обществото. Бай ви Тошо го съдиха незаконно за втория етаж на неговата къща, която си е една добра селска къща. Вярно там той живя само накрая, а преди това по резиденциите. Водиха го като мечка на панаир и нито едно от обвиненията не беше доказано, просто съдебна репресия. Ако беше справедлив съд всичките му съдения са нищожни.

55

Анонимен

преди 11 месеца

Който гласува за този и Пеевски е народен предател, защото си дава гласа за хора доказани продажници, крадци и замесени в много други долни неща.

54

Боко с дупето широко

преди 11 месеца

Боко трябваше отдавна да е в централният софийски. Прокуратурата се произнесе за снимките от шкафчето му (и излъга). Но за "експертизи" от видеото нищо не се чува.

53

Анонимен

преди 11 месеца

тоз след такова "успешно" управление реши, че трябва да го гледаме всяка сутрин за добро утро, то като никой не му търси отговорност така ще е

52

Анонимен

преди 11 месеца

До ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ То е видно и ясно, нали управлява партия "Продължаваме измамата"? Тоест същото е, само с други методи и средства и под чадъра на посолството, за да се измъкнат сухи от водата.

51

Анонимен

преди 11 месеца

Киртака нали го записаха преди сглобката, там каза, че ако не овладеят службите и не направят правна реформа по техен тертип, нямат бъдеще. Само така ще могат необезпокоявани да си извършват всякакъв вид престъпления, включително изборни, напълно необезпокоявани. Затова беше и големия зор да си сложат свой, управляем от тях главен прокурор. Затова е и зора да овладеят службите, под формата на "реформа".

50

Анонимен

преди 11 месеца

за 13 години тиквуня каква реформа направи, та сега дава зор, поставя капани в управлението от години, не щото е умен, а от некадърност и сега нарежда какво да правят демократите, за да оберат пешкиря после

49

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 11 месеца

И все това ли ще приказваме дай да видим тук и сега как е от 3 год

48

Анонимен

преди 11 месеца

До ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ Да технологията от Костинброд вече е остаряла. Сега вероятно с подмяната на софтуера на машините, посланика от посолството сигурно ще си натисне един бутон в лаптопчето и готово. Но бюлетините от Костинброд са върха на айсберга и показаха какво всъщност е реалното положение с "демократичните" и "справедливи" избори. От тогава до сега нищо не се е променило като подход.

47

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 11 месеца

Киро какво си призна имат 7% как управляват кой кого заблуждава ГЕРБ имат 600000твърди избиратели ДПС и те това са системни партии