92

Путин е до Ленин

преди 8 месеца

И ДВАМАТА В ПЪКЪЛА ! Двойници се моткат насам натам като мухи без глави !

91

Анонимен

преди 8 месеца

Рано днес 7.10.2023, след 50 години сравнително не съвсем ненормално поведение, палестинската секта Хамаз навлезе в процедура на РИТУАЛНО САМОУБИЙСТВО ! Бедните, те не зная какво правят ! Не че някога са знаели...

90

Гай Баньо

преди 8 месеца

Много левашка статия! Путин бил се окръжил с лоялни хора. Ми то е нормално, бе льольо. Бидона да не би да се е окръжил с предатели?????

89

Паню Баирски

преди 8 месеца

Как не разбра този мазен плъх Путин, че песента му е изпята и краят му е близо? Жалък комунистически убиец!

88

Анонимен

преди 8 месеца

Имам питане- защо рашките олигарси и децата на Кремъл живеят на метри от Айфеловата кула, в най богатите квартали на Англия, Германия и Дания- нали там заплатите на работниците са високи, защо не живеят в Раша, Китай, Северна Корея, Индия, Бразилия а в богата и просперираща Европа и САЩ?

87

НИЕ В ЕВРПА

преди 8 месеца

В БРИКС ЛИ: ИНДИЯ - ЗАПЛАТА МЪЖЕ- 258ЛВ, ЗАПЛАТА ЖЕНИ- 210ЛВ- МИН ЗАПЛАТА- 87ЛВ- МЕРСИ ИСКАМ В ЕВРОПА- РАШКИТЕ ДА СЕ РАЗВИВАТ В БРИКС И ЕВРАЗИЯ- ТОВА Е ЧИСТА ЕКСПЛОАТАЦИЯ НА ТРУДА. ОЛИГАРСИТЕ В БРИКС, РАБОТНИЦИТЕ В ЕВРОПА.

86

Анонимен

преди 8 месеца

СЕГА ДА ПОГЛЕДНЕМ КЪМ ДРУГА ДЪРЖАВА В БРИКС- БРАЗИЛИЯ- СРЕДНА ЗАПЛАТА МЪЖЕ- 1046ЛВ, ЖЕНИ- 958ЛВ, А СЕГА ОТВОРЕТЕ МАПС И РАЗГЛЕДАЙТЕ МИЗЕРНИТЕ ФАВЕЛИ, БРИКС- НЕ МЕРСИ- ИСКАМ В ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ.

85

Някой

преди 8 месеца

До Поетът в мен. Ти не си поет. Ти си бавноразвиващ се удиот.

84

България утре

преди 8 месеца

Когато законите защитават частната собственост и семейното предприемачество, а бандитите работят в затворите, за да си плащат издръжката, ТОГАВА МОЖЕ ДА ПРИКАЗВАМЕ ЗА ПРОМЯНА ! ПРИ СЕГАШНИЯ БАНДИТИЗЪМ КАКВОТО СЕ ПРОИЗВЕДЕ, ИДВАТ БАНДИТИ И ГО ОГРАБВАТ БЕЗНАКАЗАНО, ЗАЩОТО ПОДКУПВАТ КЪДЕ ЛИ НЕ ! БЪЛГАРИТЕ ОТИВАТ НА ЗАПАД, КЪДЕТО ИМА ПОЛИЦИЯ, СЪД И ЗАТВОРИ ЗА БАНДИТИТЕ ! В УЧИЛИЩЕ ДЕЦАТА ТРЯБВА ДА НАУЧАТ, ЧЕ НИСКА ПРЕСТЪПНОСТ ОЗНАЧАВА БОГАТ НАРОД !

83

Анонимен

преди 8 месеца

BRIKS ЛИ- Я ДА ВИДИМ МИНИМАЛНИ ЗАПЛАТИ В НАЙ МОЩНАТА ИКОНОМИКА В СВЕТА КОМУНИСТИЧЕСКИ КИТАЙ- 35ДЛ/106ДЛ- МЕРСИ ТОВА Е ЕКСПЛОАТАЦИЯ ПО КОМУНИСТИЧЕСКИ.

82

Анонимен

преди 8 месеца

Дали ще плюете по Путин или не все едно. Вижте статистиките примерно за промяната в брутния вътрешен продукт и ще разберете кой има полза от тази война. Ами цифрите казват едно, че Русия, САЩ и Китай са на далавера , а еврепейският съюз е надолу.Горе споменатите държави са с над 20% ръст за около 4 години, а Китай дори гони 30% и изпреварва доста евросъюза. БВП на евросъюза спада от 18.75 трильона на 16.64. Сега идете да посрещнете и новите имигранти.

81

Трий, трий мамка ти

преди 8 месеца

нело, Путин държи точно такива хора, от които вие шурушоидните бокклуццци да се насиррате ежедневно.

80

Анонимен

преди 8 месеца

ВНИМАНИЕ ДВОИНИК НА ПУТИНЧЕВ на снимката..Подават че терорист номер едно ВЛадимир роден 1952 в СССР е убил зверски стотици хиляди наши братя и сестри Православни в Украйна. ДА се провери колко стотин хиляди с а убити в Чечня и ДАгестан..

79

Анонимен

преди 8 месеца

Рублата падна до 14 юана за 1 рубла. Ако великия гений Путин още настоява да си продава петрола на Китай за рубли, значи го продава на безценица.

78

Анонимен

преди 8 месеца

Хитростта погуби Русия. Спорете ако искате. Навремето руснаците бяха силни корави и умни мъже, но в лоша социополитическа среда. Днес са дребни мазни хитри лъжци отново в лоша социополитическа среда.

77

Кравар Евроатлантик

преди 8 месеца

На картинката Путангутана обяснява защо бомбандирането на училища и болници в Украйна е необоходимо за опазването на Россия от гнили западни лгбткю биолабораторни нацистки киборзи.

76

Анонимен

преди 8 месеца

'' Какви хора държи до себе си Путин? '' ................................. всички лични охранители на путин, които му извършвaха убийствата бяха назначени за губернатори и министри, с една дума - все добри хора, начело с путин.

75

Анонимен

преди 8 месеца

Плача, изтри ли си устата с тоалетна хартия след това изказване?

74

ПЛАЧА

преди 8 месеца

Дeбиллът Симонян изръси, че рашистанците можело да метнат атомни бомби по Сибир. АХАХАХА тия са съвсем изпляскали там. В Сибир хората полудяха, чакат по принцип да ги нападне я Китай или гнилият Запад и САЩ - в същото време Русия ги заплашва с ядрени удари буахахахах Блатная,сър

73

Анонимен

преди 8 месеца

Компетентни, компетентни хора държи до себе Путин. За разлика от нашите "лидери".