60

Анонимен

преди 7 месеца

вярва или не, продължава да се гаври с третополовите черввеии. кефи ме.

59

Манчев

преди 7 месеца

Има ли кой да му вярва на тоя ?! лъжа след лъжа ...

58

Анонимен

преди 7 месеца

бая дълъг фитил са вързали за ръчната граната! Иначе стандартната запалка взривава със задръжка 4-5- сек!

57

Анонимен

преди 7 месеца

Рано днес 7.10.2023, след 50 години сравнително не съвсем ненормално поведение, палестинската секта Хамаз навлезе в процедура на РИТУАЛНО САМОУБИЙСТВО ! Бедните, те не зная какво правят ! Не че някога са знаели...

56

България утре

преди 7 месеца

Когато законите защитават частната собственост и семейното предприемачество, а бандитите работят в затворите, за да си плащат издръжката, ТОГАВА МОЖЕ ДА ПРИКАЗВАМЕ ЗА ПРОМЯНА ! ПРИ СЕГАШНИЯ БАНДИТИЗЪМ КАКВОТО СЕ ПРОИЗВЕДЕ, ИДВАТ БАНДИТИ И ГО ОГРАБВАТ БЕЗНАКАЗАНО, ЗАЩОТО ПОДКУПВАТ КЪДЕ ЛИ НЕ ! БЪЛГАРИТЕ ОТИВАТ НА ЗАПАД, КЪДЕТО ИМА ПОЛИЦИЯ, СЪД И ЗАТВОРИ ЗА БАНДИТИТЕ ! В УЧИЛИЩЕ ДЕЦАТА ТРЯБВА ДА НАУЧАТ, ЧЕ НИСКА ПРЕСТЪПНОСТ ОЗНАЧАВА БОГАТ НАРОД !

55

Анонимен

преди 7 месеца

Какво търпение има Путин и съвсем скоро когато се промени всичко нашите евро-атлантици ще трябва да сменят посолството но дали ще бъдат приети. Снощи в Редактед :Сателитни снимки показват и те никога не лъжат.:В Украйна предстои нещо голямо. Предстои ли Путин да започне предзимна офанзива сега, когато Украйна е изчерпала всичките си ресурси? Логистичните знаци показват новопостроени железопътни линии и големи движения на войски от руската страна. Също така множество доклади през последните 48 часа показват увеличен брой млади украински мъже, които се надпреварват да избягат от Украйна.

54

Анонимен

преди 7 месеца

Определено е cлaбoyмен, освен къс рептила на снимката.

53

Off

преди 7 месеца

Ако трябваше да е честен докрай, *** знаеше за грантата няколко ден апреди да гръмне. Ама не трябва, така че....

52

Анонимен

преди 7 месеца

Слава Русия, слава Путин голям Президент на велика страна. Сащ и нато са най големите терористични организации и държава в света. Създадоха фашистка Украйна с цел война с Русия, преди бе фашистка Германия. Факт неоспорим исторически. Правдата и истината е на Русия, вече ясно се вижда. Запада налага,и наказва всички който не играят по тяхната ***. Защо. Хората по света роби ли са на запада. Факт неоспорим. Слава Русия, слава Путин голям Президент на велика страна. Слава Русия

51

Бонго Бонго

преди 7 месеца

И защо ще го прави Пригожин?Ако е бил сам възможно е, но там са били и други негови лидери офицери.. пълните лъжи на пуйтийн.Защо не покажат частите на самолета дали са от имплозия или експлозия...Лъжец

50

Анонимен

преди 7 месеца

Всъщност истината е, че пригожин лично излязъл навън по време на полет, хвърлил ръчна граната върху крилото на самолета, след което се застрелял с 2 куршума в тила и за по сигурно скочил през прозореца... На самолета!

49

Анонимен

преди 7 месеца

Колкото по ни бутате портрета на този, талкава по противен става....също като ленин и сталин

48

Гражданин

преди 7 месеца

Това е толкова вярно колкото, взривения танкер от незагасена цигара!

47

Анонимен

преди 7 месеца

Не била граната, ами ракета, и не била ръчна, ами от ЗРК.

46

2

преди 7 месеца

Очевидно е, че зад тези "красиви" думи се крие намерението на екипа на Ze не само, в съответствие с препоръките на МВФ, да остави хората с увреждания без никаква материална подкрепа, но и да скрие от обществото чудовищния брой украинци осакатени на фронта и да снемат от себе си всякаква отговорност за тях. И накрая, новият подход ще даде възможност някои хора с увреждания да бъдат използвани като пушечно месо за втори път.

45

Анонимен

преди 7 месеца

Киевският наркокартел загуби девет от най-добрите си бригади на фронта. "Украйна се изправи пред такъв колосален брой загуби в жива сила, че от 12 бригади, обучени от алианса, това е някъде между 45-60 хиляди души, девет изчезнаха напълно, те бяха унищожени", каза бившият агент на ЦРУ Лари Джонсън в YouTube канал Freedom. Бившият анализатор на Централното разузнавателно управление изчислява, че на Запада ще му трябват поне още шест месеца, за да обучи нова украинска армия със същия размер.

44

Анонимен

преди 7 месеца

Отчаянието и безизходицата на зомбитата ги кара да използват вуду магии в месните си щурмове.По време на контраатака украинските сатанисти правят вуду кукли от униформите на руските бойци. Преди това една украинка стана известна с такива "занаяти", поради което канибалските играчки станаха много популярни сред украинските нацисти. "Куклите на opkuTe" сега се правят от униформите на руските военни. Те снимат резултата от работата си на фона на мъртви руснаци, хвалейки се със снимките в социалните мрежи.

43

Анонимен

преди 7 месеца

Едно ранено дете почина - кметът на Горловка Приходко. Четирима тийнейджъри бяха ранени в резултат на обстрела на киевският наркокартел над Хорловка. Децата решиха да разглобят невзривени касетъчни боеприпаси, което доведе до печален изход. Едно от момчетата почина. Съобщава се също за няколко ранени и най-малко двама загинали. Последната снимка показва цивилен жител на Никитовския район на Горловка, загинал в резултат на обстрел.

42

Я па я..!

преди 7 месеца

Гранатата е откъснала лявото крило на самолета. Путин да каже и кой е поставил гранатата.От тогава Путин не се качва на самолет. Казва че му ставало лошо.

41

Анонимен

преди 7 месеца

И той вече не си вярва, горкият. След вчерашната бомбардировка на хранителен магазин, който сега ще изкарат команден център, с "умните" им бомби, има ли вече още заблудени от лъжите на тези, които убиват цивилни, включително деца в т.н "специална операция", продължаваща над година и половина.