61

До 63

преди 11 месеца

Аууу в какъв синхрон сте герберугите с хората на президента и дпс-то. В абсолютен синхрон сте и имате пълно взаимодействие. Видяхте, че дойде някой който ще разчисти авгиевите обори и натиснахте копчето на бушона ИТН. 6 месеца не издържахте и сега пак върти те схеми и преписвате вашето наследство на този който има уменията да ни сложи на правилния път. Истината е на страната на младите и работещите в интереса на хората.

60

анонимен

преди 11 месеца

2020 г. беше проклятието за България с появата на политическата сцена на откровени шарлатани и напълно заблудени, облъчени и лъгани брутално техни поддръжници.

59

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен-"С какви очи сега критикуваш тия,които са от три месеца на власт."- Хей,нещо сбърка,поправи се!-Тия,които са от три ГОДИНИ на власт.

58

Истината

преди 11 месеца

Що така бе Бойко,нали и вие сте във властта?!Нали вие го държите това правителство-то не бяха общи идеи и цели, то не бяха сглобки, всичко беше ок, а пък сега излиза-УЖАС.Ама вие го сътворихте този финансов ужас

57

Анонимен

преди 11 месеца

Тиквата 11 години пълни чекмеджета с евра и кюлчета , та как няма де е трагично ?!

56

Българин

преди 11 месеца

Най-добрият български политик! И през най- големите кризи...финансовата,мигрантската и Ковид кризата,остави държавата в добро финансово състояние! Да не забравяме,че точно при Борисов ни приеха в Банковия съюз и Чакалнята на Еврозоната ! Всичко останало ,е евтина троЛлска пом' ия!

55

Георги Илиев Митев

преди 11 месеца

Отивай си в село Банкя и си копай в двора или около обора . Другаря Бойко Борисов доказва , че е продължителят на тоталитаризма от времето на социализма на другаря Тодор Живков . Не случайно е бил в репресивния апарат на режима на другаря Тодор Живков .

54

Наблюдател

преди 11 месеца

Този да няма предвид неговите финанси

53

58

преди 11 месеца

Ударилите минусите или са представителина крайните "тъмни квартали" или са АНТИ БЪЛГАРИ!

52

НЕОСПОРИМ ФАКТ..

преди 11 месеца

2020 - 2022... ППДБ БЯХА В КОАЛИЦИЯ С НАЙ-ВЪФЛИТЕ ПУТИНОФИЛИ И РУСОФИЛИ В ЕВРОПА - БСП, ИТН........... ТАКА ЛИ Е..??........ РЕАЛНО СА ПОМАГАЛИ НА ВОЙНАТА НА РУСИЯ И ПУТИН СРЕЩУ ЕВРОПА И НАТО

51

СЪРБАЙТЕ ПОПАРАТА

преди 11 месеца

2020 - 2022... ППДБ БЯХА В КОАЛИЦИЯ С БСП, ИТН......... НЕЗАЛИЧИМ ФАКТ....!!.....СЕГА МИ РЕВАТ И БСП, И ИТН, И ВЪЗРАЖДАНЕ, И ППДБ..... САМО 2 ПАРТИИ-ГЕРБ И СДС НИКОГА НЕ СА БИЛИ КОАЛИЦИЯ С БДП/БКП, С ЛУКАНОВ И С ЖАН ВИДЕНОВ...ФАКТ..!!

50

Помогнете

преди 11 месеца

Търсете в тубата "Горда стара планина - Gorda stara planina Химн бирджан хайрединов" и репортвайте яко!

49

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 11 месеца

ГОЛЕМИ ФИНАНСИСТИ ПИШАТ НЕВИЖДАНИ ЛЪЖИ ТУК

48

Анонимен

преди 11 месеца

И докладва за това в Мюнхен: Трябва да го придърпаме! Така и стана. Когато Борисов пое поста в МВР, дойде поканата да посети Бавария. Програмата му беше измислена умно: баварско гостоприемство, тренировка във фитнеса на специалните части към баварската полиция, запознаване с работата на треньорите на полицейски кучета (Борисов обича немски овчарки), пробна разходка с ново БМВ по аутобана със скорост 200 км/ч (понеже той и автомобили обича). Борисов беше възхитен.

47

1

преди 11 месеца

Знаем бе, още ти я фалира, но заради заемите не сме потънали, уж.

46

Анонимен

преди 11 месеца

За 12 години ти превърна България в най-бедната страна в Европа.И най-болната.С какви очи сега критикуваш тия,които са от три месеца на власт.

45

Анонимен

преди 11 месеца

Ако все още има наивници,които да гласуват за тоя,прав ще се окаже оня,който го издигна,че имаме сбъркан чип в мозъка.

44

справко

преди 11 месеца

Бойче,ти кът беши на власт,пенцията не мръдна.Сега само за 3г от 1.01.2021 до сега почти се удвои.Вервам т,ти да видиш,плям пачо!

43

Анонимен

преди 11 месеца

Оф,писна ми от тоя.От лъжите му,от хвалбите му,от манипулациите му,от кражбите му,от обкръжението му,от кандидатурите му!

42

негласуващ

преди 11 месеца

за 13 години светът се развиваше а тоя само се разкарваше с джипо и баламосваше събратята си по малък ум без милиметър напредък....светът от 3 години взе да пропада...нас още ни баламосват и пропадането няма свършване...ама тоя спирачка няма ей