36

Анонимен

преди 7 месеца

този осъден кога излезе? оп беше на условно да си трае, не го е срам

35

Fena

преди 7 месеца

До 36. Знаеш ли как Кирчо и Кокорчо решиха "задачата" с руския газ? Като магарето дето спряло да яде за икономия и взело че си заминало. Същото направиха тия шапшали: Всички потребители на метан или минаха на пропан-бутан или се отказаха от газта. Така решихме проблема с руския газ. Никой не го ползва и цената е ниска...

34

Анонимен

преди 7 месеца

Е, тоя ни обясняваше как без Газпром мреме, не се получи. Сега почва с мръсните ТЕЦ-ове...Моше

33

Kиpo

преди 7 месеца

Kвoт' cъrлacyвa nocoлcтвoтo, тyй тo...

32

Георги Илиев Митев

преди 7 месеца

Много зъл , алчен , заядлив, завистлив , криминален с най-големите заслуги, за да разруши българската енергетика е този комунист . Изключително жесток , безкомпромисен човек и голям лъжец .

31

Тоя не беше ли

преди 7 месеца

Румен Овч.? Който разпродаваше на парче,а после викал че не бил той,а в ,,оня бележник" пишело само едно ,,Румрн Овч."

30

Тончо

преди 7 месеца

Румен Овчаров има ли някакво право да се изявява, след като стана ясно за неговата комисионна преди края на мандата му и сметката на Английски вирджински острови. ПАВЕЦ Чаира може да замести ТЕЦ Марица и да сме с био и еко енергия.

29

123

преди 7 месеца

До Реалист. България купуваше газ от Русия преди войната на 70евро. Сега скъпия газ, без Газпром е 35 евро. И да Р. Овч. лъжеше безогледно как без Газпром сме умрели, газа ще е скъп и ще има дефицит. Колко пъти трябва да не се сбъднат прогнозите на руските четирихилядници за да проумеете , че единствения интерес който защитават е руския.

28

Анонимен

преди 7 месеца

Като не щат "скъпата" енергия от тецовете, да се въведе режим на тока и да имаме ток от 10 до 16 часа. Ще се нагласим да сме в хармония със Слънцето и вятъра.

27

абе

преди 7 месеца

тоя що не е в затвора ?!

26

mazen

преди 7 месеца

Марш в пандиза!

25

Анонимен

преди 7 месеца

Гуруто на Ваня Григорова! Гласуваш за Ваня получаваш Румен!

24

Анонимен

преди 7 месеца

Замириса на нафталин!

23

Анонимен

преди 7 месеца

След като този путинист реве, значи правителството е на прав път и България се движи напред в момента..

22

Fty

преди 7 месеца

Аз Както виждам,то след него нито един не е за затвора или в затвора е,щото са толкова честни и кристални кат Момина сълза.Той може и да е краднал(не зная),но си разбира от работата и не е лош (медиите го оплюха,но знаем ,че те всичките са на дотации от САЩ -"приятелите" на България.)Тези и краднат и нищо не е разбират ,но са пионки.А България има двойно облагане с Русия и Лукойл избира къде да си плаща данаците(умници евроатлантици)).Като почнат една мантра и само Нея повтарят,а Лукойл не плаща

21

Анонимен

преди 7 месеца

Растрел за Лойкло с Денко.

20

Darko

преди 7 месеца

Р. Овч. не е ли в затвора?

19

да

преди 7 месеца

изнасяме ток, а за народа няма и е скъп - ето това се казва политика! браво, продажници!

18

Реалист

преди 7 месеца

Един разбирач написал отдолу, че Румбата излъгал, че Европа нямало от къде да вземе газ и петрол освен от Русия. Така, драги ми смехурко, естествено е, че има от къде - не е само Русия, въпросът е на каква цена, тая разлика ти я плащаш всеки ден в магазина, ама от къде толкова акъл, че да се сетиш!

17

Анонимен

преди 7 месеца

Енергийните експерти очертаха мрачна енергийна прогноза при затваряне на тецовете и мините. Но слушат шиши, баце, кирчо, кокорчо. Тия хора си играят с огъня и ще ни доведат до просешка тояга.