14

Shark

преди 7 месеца

Можело значи! Когато се реагира адекватно, може! Защо не правят така за всичко, което еврогейците искат да затрият у нас?

13

Истината!!!

преди 7 месеца

Това показва, че ЕС не ни диктува какво да правим, а ние сами трябва да си отстояваме права, но аргументирано!!! Всичко се извоюва с точни и ясни аргументи, а не с крясъци и обиди!!!

12

Анонимен

преди 7 месеца

въх разбраха най-накрая какво е розово масло

11

Анонимен

преди 7 месеца

Атаката срещу производството на роза и лавандула е поредната атака срещу България. Зшото България е НАЙ-големият производител на етерични масла в Европа. с което е конкурент на Франция. Преди имахме по-голяма промишленост тук, Сега пак има предприятиям но искат да ни затрият. Въобще не е от грижа за природата и за здравето на хората. Добре е да се напише и прави ли правителството нещо за същия проблем с Китай. Там не ни пускат вече, така писаха преди 2 (май) години. Или ги е страх да действат.

10

Анонимен

преди 7 месеца

Само да питам розите стават ли за ракия, ако стават сигурно е много убава.

9

Пришълецът

преди 7 месеца

Карловките са връло опасни моми:)))

8

Блажени са простите

преди 7 месеца

Какво друго да ви кажа ,братя европейци. Розовото масло не е рапицовомасло умешано с високо качествени немски/английски/и пр. химикали миришещи на цветя .... А нещо съвсем друго....

7

До 2

преди 7 месеца

Да ти пикам на рашата. Дано скоро се разпадне тая скапана федерация!!!

6

До ник

преди 7 месеца

Адекватен ли си?

5

Анонимен

преди 7 месеца

Новина от 30.06: "Премиерът Николай Денков съобщи в петък, че е разговарял с председателя на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен да бъде променено законодателното й предложение, с което розовото масло се определя като опасна химическа субстанция" Пак заповядайте, копейки.

4

ник

преди 7 месеца

Тея ,,европейци,,-еврогейци, дето са се били с прашки, когато ние сме имали царе и държава , вече започнаха много да си позволяват.Алооо управниците, до кога ще предавате народа и държавата си? Започнете да мислите за нашите интереси, както го правят Полша, Румъния и Унгария.Великото западно общество ,,модел на подражание,,- дръг път. Варвари дето се трепят по училища и улици акъл да не дават, да гледат себе си. М....рши с м...рши такива!

3

Анонимен

преди 7 месеца

Тия от ЕП са хора без работа, бе! Безделници, само се чудят с какво глупости да се занимават.

2

До ЕП и ЕС

преди 7 месеца

Кво става с ,,контранаступа",що мълчите тъй оглушително?

1

Анонимен

преди 7 месеца

Да ви пикам на ЕП,дано скоро има разпад на този ненужен съюз!!