39

Анонимен

преди 7 месеца

Какви миньори са тези лопатари и прислуги на багер в кариерата бе!

38

Жиката

преди 7 месеца

Брюкселски икономически фашизъм прикрит зад ценности.

37

Пълен абсурд

преди 7 месеца

Някой ще ми припомни ли кога синдикатите са свършили нещо полезно,и ако да-какво е то?

36

миналата

преди 7 месеца

година, правителството на кокрчо е подписал нов договор за повишаване в.на въглеродните емисии с още 40%. Така че кико да не се крие зад Пеевски, а да си поема вината. От това се повишава цената на тока от въглищните централи. Истинската цена на тока от тези централи и 20лв на киловат, а всичко над над цена е спекула на тези, които водят война със страните, имащи енергийна независимост

35

Анонимен

преди 7 месеца

Въглищния ток ше става тепърва безумно скъп.Няма как някой да иска да плаща за по скъпите и по скъпи въглеродни емисии.Докато токът от ВЕЙ е в пъти по евтин.Съжалявам ама не може цялата държава да им плаща масрафа на момьорите и енергетиците

34

Анонимен

преди 7 месеца

Ех, а помня как същите тия синдикати ни плашеха миналата година, че ще седим на тъмно, включително и кандидат кметицата Ваня Григорова, обслужвайки интереси против държавата.

33

Анонимен

преди 7 месеца

В Австрия е 37 Ст. За кл.час. Явно сме по-бедни:(

32

Анонимен

преди 7 месеца

...И АЗ МУ ВЯРВАХ, ВЯРВАХ И НА ВАНЯ ГРИГОРОВА, А ТО КАКВО......

31

Анонимен

преди 7 месеца

Стига с тая синдикална демагогия.

30

Дебел дУпетат

преди 7 месеца

Когато при сегашните цени/като цяло/ си на заплатка 7-8000 хилядарки, токО не бива да те вълнува......

29

Анонимен

преди 7 месеца

тоя как брутално лъже...

28

В ТЕЦОВЕТЕ...

преди 7 месеца

...ИЗОБЩО НЯМА МИНЬОРИ-----ВСИЧКО СЕ КОПА С ОГРОМНИ БАГЕРИ И Е НАПЪЛНО МЕХАНИЗИРАНО, САМО СЕ ДАВАТ ЕДНИ ОГРОМНИ ПАРИ, ЗА ДА ИМА ПАРТИЙНИ ЛИДЕРИ , ЧЕРНИ КАСИЧКИ И ПРОФ--- КИБИЦИ , ЗА ПАРТИЕН КАЛАБАЛЪК....ХАХАХА...!!!

27

ТЕЦОВЕТЕ...

преди 7 месеца

....СА СЪЩАТА ЯМА , КАТО АЕЦ- БЕЛЕНЕ, ОТ КЪДЕТО СЕ НАЛИВАХА ПЪРИ В ПАРТИЙНИТЕ КАСИЧКИ НА КОМУНИСТИ, РУСОФИЛИ И ПРОФ-КИБИЦИ.....хахахааа..СЕГА РЕВАТ НА УМРЕЛО, ЩОТО МУФТАТА УМИРА...!!!

26

Анонимен

преди 7 месеца

Преди около две седмици имаше статия в този сайт, че на свободния пазар цените на тока, ще се повишат с 40%, не двойно. Та е добре да се разберат разните експерти и синдикалисти с колко точно ще се увеличи. Нали ще се избират различни доставчици и при всеки ще е различно, при едни със сигурност ще е по-евтино, дали разликите при някои ще е двойна от сегашната цена, а при други с няколко десетки % засега е неясно.

25

Наблюдател

преди 7 месеца

Всичко хубаво бе Пламене,ама защо не ги направихте тези протести преди 2-3 години,когато бяха подписване тези споразумения? Всички знаехме за това! Тогава ви нямаше никакви! Кой ще ви повярва,че сега не изпълнявате политическа поръчка! Това че цитираш Корнелия,Копейкин и Чалгата, е само прах в очите на шараните!

24

Анонимен

преди 7 месеца

протестирам срещу тоя рекетьорски протест

23

СМЕХ....

преди 7 месеца

ТОЯ С ДОМАТЕНОТО САКО НА КОМУНИСТ, НЕ УСЕЩАТЕ ЛИ КАК ВИ НАДУВА ШУШОНИТЕ. И СЕ ОПИТВА ДА МЪТИ ЖИВОТА НА ХОРАТА....ПРАВИ ГО ЗА ДА СЪЩЕСТВУВА И ЯДЕ ХЛЕБ. ИНАЧЕ ШЕ МУ ХВАНЕ ГЗ, ПАЯДЖИНА...ХАХАХАААА

22

Анонимен

преди 7 месеца

тези протести са платени, закривай тецове цоцащи държавни пари!

21

Анонимен

преди 7 месеца

тези къде спаха като на власт беше боко, тогава по-ниски от тревата, а днес организират стачки заради стъпки направени още тогава

20

zaara

преди 7 месеца

С извинение, но в Марица Изток и ТЕЦ-овете за да те наемат на работа трябват или връзки или рушвет.Обикновено около 6 заплати -15-20хил.лева. И най-често и двете. Та хората стачкуват щото им се полага, платили са си. И там няма такъв миньорски труд. Всичко дето се копае става с големи роторни багери. Под земя няма хора. Ремонтите въпреки персонала се извършват от външни фирми. Та даже една такава и хотели и болници и заводи с пари от ремонти си купи. И ББ спомена за нея.