48

Сиромах

преди 8 месеца

Един кратък виц:Баща със синът си на риболов.След дълго чакане на хляб, никакво кълвене. Бащата казал на синът си да отиде до колата и донесе бисквити, които са в жабката, синът му отговорил,че ги бил изял.Изпратил го след малко да донесе вафлите от жабката, синът му отговорил,че и тях бил изял.Тогава бащата казал я яж и червеите и да си ходим!Закривайте при това положение следствие, прокуратура, съд,разни съдебни съвети и други свързани с првораздаването и да се приключва с държавата изобщо!

47

Анонимен

преди 8 месеца

Пocoлcтвoтo Пepe...

46

Х

преди 8 месеца

Абе с тези наши съдий и прокурори до никъде няма да стигнем-всички чакат нареждане от ПОСОЛСТВОТО!!!

45

Питам

преди 8 месеца

Дъщеря му Дея с какво гражданство е.

44

ъ

преди 8 месеца

Изпраха го и Киро. Брао, брао ...

43

Кух профил

преди 8 месеца

Прекратиха делото. Той не е гражданин!

42

малка подробност

преди 8 месеца

Превод на новината е :НЕ Спазвайте законите!!!

41

Анонимен

преди 8 месеца

Таня, разбирам загрижеността Ви от слабата подготовка на студентите, но тя няма ТАЗИ връзка с вашия гост, която искате да изведете.1.Икономическите показатели са установени(натрапени) точно от страни, които нямат природни ресурси и печелят от лъжа.Те включват единствено движение на покуоко-продажби,Ти струваш толкова, за колкото можеп да се продадеш сега.2.Начинът на преподаване сега у нас е по настояване на тези, които хвалите.3.И при тях, даже повече при тях повечето от завършилите са бройка.

40

Анонимен

преди 8 месеца

Прекратили му делото? Е, това не е новина, нали затова беше големия зор да си сложат свой главен прокурор? Пък и той е честен и искрен до мозъка на костите, чудно защо още не са му дали някой медал или орден? Все пак, това си е постижение - да лъжеш и мажеш безнаказано, да нарушиш закона и после да се измъкнеш сух от водата...

39

Анонимен

преди 8 месеца

Защо им е, тоя вече направи стаж в БГ.

38

Анонимен

преди 8 месеца

Така ли ще продължава пОДМЯНАТА?

37

Адвокат А.

преди 8 месеца

Имаш крава,пиеш мляко.Имаш гл. прокурор,вкарваш в кауша когото искаш и оневиняваш даден индивид,който ти е полит. парньор.За реформата в прокуратурата,ще почакаме Хр. Иванов да се наспи...

36

Орлов мост

преди 8 месеца

Честита Промяна!

35

Георги Илиев Митев

преди 8 месеца

За обикновените хора , делата са по бързата процедура , но за номенклтурите се прекратяват веднага и са самата невинност . Обикновен човек съдиите и обвинителите могат да го хулят , но той не може да им противоречи или да се изказва , ако не му даде думата арогантния съдия . Това е самата истина за която потвърждавам от личен опит .

34

до Таня

преди 8 месеца

Вашият специалист от "бръшляновата лига", точно защото е богат и от старите протестантски центрове на мисълта, да беше се регистрирал като стопански субект и да си изнесе сказката, който иска да му промиват мозъка, да си плати вход, В българските държавни висши училища, даже в духовнте нехристиянски, не може всеки да проповядва каквото си иска. Защото "правенето на пари" е термин точно на протестантите. Бройката манипулирани мозъци му е целта.

33

Анонимен

преди 8 месеца

Айде сега някой нападжия да ми обясни на коя """държава""" се очаква да плащам данъци и за какво?

32

Таня

преди 8 месеца

Тази бумащина само в бившите соц страни я има. Sales мениджъра ни искаше да изнесе лекция в СУ пред студенти и не му позволиха, защото нямал педагогическо образование. Човек, правещ около 15 милиона евро продажби по целия свят нямало как да учи хората. Трябвало леличката от унито, дето и един домат не е продала през живота си. На запад, всяко CEO на голяма компания води лекции в най-престижните унита, включително бръшляновата лига.

31

Алекс

преди 8 месеца

Новоназначеният главен прокурор Сарафов започва да се отблагодарява за назначението.

30

Анонимен

преди 8 месеца

"по закон няма как да има разследване" какво значи това? Че законните се пишат, за да няма разследване и наказания. За да има вратички. Никакви чужди грацдани не бива да има в правителството и в парламента. Никакви. В момента Зеленски е с британско гражданство, жена му, децата му също, всичките там във висшия апарат са чужди граждани, Новоназначеният им за военен министър (който хабер си няма от армия, но е търгопвец), е с американско, ... Двойно гражданство е равно на многобрачие

29

Анонимен

преди 8 месеца

Не ве не може да бъде! НУЛЕВА КОРУПЦИЯ