49

NAvi

преди 7 месеца

До Справедлив Правиш ли разлика между васалитет и колония?

48

Анонимен

преди 7 месеца

Вълчев да си гледа буквите и да не се прави на експерт по природознание.Средствата които се взимат от таксите да отиват за нови технологии намаляващи вредните емисии ..Не да реват. Че нямало пари за влагане в нови инсталации.За това е скъпо производство.Не е само да копаш с багера и да пееш руски бодтяшки песни.А да помисляш къде отива тоя прах.Целия раьон е като в лунен пейзаж.За туй тока беше евтин.За сметка на здравето на хиляди .Кое му е евтиното след като унищожаваш природата и разболяваш

47

Анонимен

преди 7 месеца

Вълчев да си гледа буквите и да не се прави на експерт по природознание.Средтеатс които се взимат от таксите да отиват за нови технологии намаляващи вредните инвестиции.Не да реват. Че нямало пари за влагане в нови инсталации.За това е скъпо производство.Нр е само да копаш с багера и да пееш руски бодтяшки песни.А да помисляш къде отива тоя прах.Целия тази е като в лунен пейзаж.За туй тока беше евтин.За сметка на здравето на хиляди .

46

До Анонимен 50

преди 7 месеца

Когато беше политик, и него не харесваха много, особено покрай учителските стачки. Но на фона на днешните политици, направо е не просто умен, а гениален, мъдър и прозорлив. А уж трябваше все по-добре да става, ама на, по-зле е днес.

45

Вие да

преди 7 месеца

Народа не! Надупихте се на американците ПРОДАЖНИЦИ!

44

Анонимен

преди 7 месеца

Абсолютно вярно е казаното.

43

Истината е ЕДНА

преди 7 месеца

До Анонимен 43 Съвсем ясно е, че си от тиквеният МАТРИАЛ , който за нищо не става, НО продължава да гласува за Абу Банкяр Ал Чекмеджани, който след тези три мандата доказа, че за нищо не става, но мат'риалът си е *** и упорит.

42

Анонимен

преди 7 месеца

Господинчо, не си човека от който да вземаме акъл.

41

Анонимен

преди 7 месеца

Борисов е проклятието на България, не знам защо му спасих живота на този урооод! Просто не исках да се убиват хора, но това е гоооведо, в момента в който вземе властта, ще продължи да всява раздори, разделение, насилие, не става за лидер този коварен и алчен страхливец. И все избира бомби и бедност, т. е. червено и църква!

40

Не ти е ясна темата

преди 7 месеца

Всяка жаба да си знае гьола Вълчев. Иначе ставаш за резил говорейки по теми които не са ти ясни и нямаш и знанията

39

Анонимен

преди 7 месеца

България е отвлечена държава. Вечно на някой се кланят политиците. Народът не е от послушковци. Хората загубиха надежда, че могат да решават на избори. Гласуваш за Борисов, получаваш Кокорчо, Киро и Денков. Какво трябва да направим? Да се бием ли?

38

Анонимен

преди 7 месеца

По убийствата ще разберете и си направите изводите, вижте какви хора убиха и колко хора, но не и бандита и предател Бойко, чието място е в затвора!

37

Гнус

преди 7 месеца

Този ми е изключително неприятен ! Имаше основна роля за разтурянето на Реформаторският блок. Навремето беше ортак на Симеон и разваляха седянката с Орешарски....

36

Анонимен

преди 7 месеца

До АнонименКолкото по-далече от Украйна, толкова по-добре за нас, иначе нямам нищо против да им помагаме на бежанците жени, деца, стари хора от Украйна, те нямат вина за това, което се случва там! И от Русия и руския газ имаме полза, а от Украйна какво? Само проблеми и страх.

35

На такива не им ли

преди 7 месеца

Викат отличници ?

34

Анонимен

преди 7 месеца

Е какво лошо има, да си люжимец на класната?

33

Справедлив

преди 7 месеца

"Хората живеят днес, сега, не казвам да замърсяваме всичко, но тях ги интересува това "сега"." А как ще живеят децата им след тях не ги ли интересува?

32

Анонимен

преди 7 месеца

Вълчев е будала! За същите мониторинги Христо Иванов прибра 3 млн лв. грантове!

31

Анонимен

преди 7 месеца

НЕ ОТКЛОНЯВАЙТЕ ВНИМАНИЕТО НИ:Бойко вече е добър! Нито кирчо, нито кокорчо нито нещастните им поддръжници говорят за "модела ГЕРП", за "Мафията", за "кражбите на Борисов", за "чувалите с пари", "за кюлчетата", "за пачките" - всички тихо мълчат, протакат имунитета на Бойко и перат ли перат със сапуна ризите на Борисов, Пеефски, Доган и другите от групата. А Христо Иванов забрави как се кара лодка на Росенец, щото вече ходи там на отчет с кола на НСО - смех и срам за всички "демократи" от ДБ и ПП

30

Справедлив

преди 7 месеца

До До витков И въпреки това на 05.09.1944г. СССР ни окупира!