9

rrrrrrr

преди 7 месеца

До АнонимеНКато много знаеш как да се пресича, защо не пишеш с колко километра трябва да се движат колите и дали трябва да си пиян като се качваш на шофьорското място.

8

до 2

преди 7 месеца

А на мен ми се струва, че ти си силно заблЮден/а!

7

Гербава напаст

преди 7 месеца

Гербавите и тоя ремонт го замотаха. Графа 3 години го бавиха и нищо не направиха

6

До 1

преди 7 месеца

Прав си принципно, грешката на медиите е че постоянно говорят как пешеходец е с предимството, и той почна на се движи като свободен електрон, шофьора е длъжен да спре на зебра, но не винаги става, човек може да бъде убит и с 5км, за това преди да пресичаш спри за секунда, гледай се пък давай смело. Там през деня бързо не можеш да минеш, а през нощта един поглед би ти спасил живота

5

СПОКОЙНО

преди 7 месеца

Сега Хекимянчо като стане кмет всичко ще се оправи,нищо че герберите управляват София толкова много години.Колко жертви има по време на управлението на ГЕРБ-никой не пита.Важното е София да остане в мутренските ръце,защото има много да се краде.Фукат се с метрото-нали се развиваме,който и да беше кмет щеше да продължи изграждането му.Как ли се чувстват натегачите на ББ,когато видяха,че журналистчето им става шеф в СОС?

4

Анонимен

преди 7 месеца

Всяко подобрение в този град е платено с кръв и сълзи. Кога ще си направи нещо предварително?

3

баба мара

преди 7 месеца

за кои път се ремонтира

2

До 1

преди 7 месеца

Мисленето на от силните ти страни!!!

1

АнонимеН

преди 7 месеца

КОГАТО СЕ ПРЕСИЧА ВИНАГИ СЕ ОГЛЕЖДАШ И В ДВЕТЕ ПОСОКИ И ПРЕДИ ДА ПРЕСЕЧЕШ ЧАКАШ ДА ВИДИШ ДАЛИ КОЛИТЕ ИЗОБЩО ЩЕ СПРАТ! ТОВА , ЧЕ СИ НА ЗЕБРАТА ИЗОБЩО НЕ ЗНАЧИ, ЧЕ КОЛИТЕ ЩЕ СПРАТ! ПРЕСИЧАНЕТО НА ЗЕБРА Е ЕКСТРЕМЕН СПОРТ!