14

Анонимен

преди 7 месеца

ТОВА НА СНИМКАТА БАНДАТА НА ЧЕТИРИМАТА ЛИ Е???

13

УДАРНО

преди 7 месеца

ПРИГОТВЕТЕ СЕ ДА ВИ КАЧАТ ТОКА НА 2 ЛВ ЗА КИЛОВАТЧАС...

12

Анонимен

преди 7 месеца

Какъв погром ни е съгласувало посолството още?

11

Анонимен

преди 7 месеца

Някакъв нов рекет има за плащане на американците, вероятно?

10

Анонимен

преди 7 месеца

Какво още ще даваме на украината?

9

Анонимен

преди 7 месеца

Оставете тецовете да инвестират в очистване, рекултивация и фотоволтаици на прилежащите площи! Външни фирма не са необходими.

8

Асан и Мето

преди 7 месеца

от Факултето: Маалата не се интересува от това, защото няма навика да си плаща тока. Интересува се как Ванчето ще увеличи социалните услуги. Щото и други обещават благини наготово, трЕбЕ само да преценим кой обещава най-много и кой лъже най-малко. Така ще знаем за кого ще гласуваме. Не, че няма да вземем предизборната почерпка от всекиго. Никой не бЕга от аванта. Да му мислят българите, те плащат и нашия ток!

7

Анонимен

преди 7 месеца

До 8, този договор според вас копейките трябваше да свърши още септември 2022г., сега сте го изместили за след две години... това нещо като "пабедата" ви в Украйна - все се отлага във времето! А те вaтeнките изобщо спазват ли договора? Нали сме враждебна държава? Как нарушиха договора за доставка на газ?

6

Архиваря

преди 7 месеца

Koпейките нищо не разбират нито от енергетика, нито от икономика, ама щом е за плюене по правителството са първи! Да оставим на страна че либерализацията е чак за 2026г., ами и какво мрънкате, като даже не знаете какво представлява? В интерес на истината цената дори може да падне, тъй като ще важи пазарния принцип и ще може да избирате сред няколко доставчика, а не само на монополиста НЕК?

5

Анонимен

преди 7 месеца

Говоренето единствено за пари, за усвияване, за даване, за губене и т,н, на пари е принципно вредно. Има комкретни примери в Западна Европа, при това в ново време. Германия, след като събраха две от нейните части и решиха Западът да поучава Изтока, въведе "данък солидарност". Сбрали са огромни суми УЖ за изравняване на икономическото ниво. 30 години вече не само НЯМА изравняване на нивото, а и настроенията в източната част са КОРЕННО противоположни на тези в западната. Пълен ПРОВАЛ на метода.

4

Анонимен

преди 7 месеца

В изпълнение на строгите заповеди на Началника, следват "важни" решения в колониалното НС.

3

Дет то Америка

преди 7 месеца

Либерализацията на пазара е една лъжа за ограбване на хората . Създава се изкуствен бизнес за 50-100 човека който ще плащаме всички . Вижте какво стана с промишленият ток . Колко пъти се вдигна . Естествено цента ще се увеличи и всички ще плащаме яко . Естествено ще трябва да се подпомагат енергийно бедните . Колй ще ги подпомага еми ние от нашите данъци . Така че плащаме хем за нашитя скъп ток хем за енергийно бедните а няколко евроаталнтици ще правят пачки

2

иванова

преди 7 месеца

отговорност? каква отговорност? нашите политици не познават такова понятие

1

Анонимен

преди 7 месеца

Управляващите обещават, че след въвеждане на либерализацията на пазара на едро цената на тока за бита няма да се увеличи...... Ама ако не стане, ще си понесат ли отговорността..