24

бл.134 в Zап. парк

преди 7 месеца

Да , бе !? Я , *** виж на Женския пазар. Или виж през ден заглавията е медиите - бус се обърна на магистралата към Обетованата земяСлава на Америка

23

Анонимен

преди 7 месеца

...И СЕГА КАТО НИ ПРИЕМАТ В ШЕНГЕН И ЕВРОЗОНАТА ГЛЕДАЙ КАКВИ ВСЕНАРОДНИ "БУНТОВЕ" ЩЕ ИМА...КРЕМЪЛ НЯМА ДА ГО ПРОСТИ НА БАДЖАНАЦИТЕ.

22

Анонимен

преди 7 месеца

Teufel Lied, арата от Армения и те веднага се обявиха, че са от расата на германците.

21

Анонимен

преди 7 месеца

Ехе, върнаха кукленото шоу с жабока Кермит. От тая среща резултатът е едно голямо нищо. Две кукли се срещнали и кукловодите им заръчало да се снимат заедно и да изпеят едни думички в хор. Прах в очите на хората, че нещо вършат.

20

Kein Spass

преди 7 месеца

В Мароко има ли война та почнахме и такива да приютяваме. Или ги подготвяме няколко месеца да научат бг език щото са хирурзи, физици и академици кат него. Гледа, хили се и лъже всички в очите

19

Анонимен

преди 7 месеца

Понеже Германия се напълни с такива директивата го академичния клоун е да ги оставяме вече тук.Не знам дали забелязвате последните месеци колко много хващат да бродят из страната.Тия "катастрофи" също не са случайни.Взимат парите и "катастрофират" но разбира се без жертви. Приоритет е външната граница ама за тия месеци е по-лесно да плюем предните за оградата вместо веднага да почнем новата.Украйна е важна, ние НЕ.Тия бежанци къде мислите отиват после, заловените ОСТАВАТ тук. АБСОЛЮТНИ ИЗМАМНИЦИ

18

Анонимен

преди 7 месеца

Колко пъти трябва да настъпим една и съща мотика с германците? 1914-18, 1941-45..

17

Анонимен

преди 7 месеца

Граничарят Денков се срещнал с нацисткия внук и рапортувал: Пазя добре външната граница на Еесовската Зона. Потупай ме по рамото. Почеши ме зад ухото.

16

Бай Дрън

преди 7 месеца

Иначе според статистиката, хващаме бежанци само ако направят катастрофа с някой бял бус. Добре, че правят катастрофи, иначе нямаше да знаем не само, че имаме бежанци, а и че имаме пияни водачи.

15

Кочо

преди 7 месеца

Ха-ха-ха. Те затуй нашествениците вече са из цяла България.

14

Анонимен

преди 7 месеца

Те си пазат техните граници!

13

Анонимен

преди 7 месеца

като се замисля, ще е също толкова смислено да пиша коментари в пик.бг, защото реално собственикът е един и същ...

12

Българин

преди 7 месеца

Потупване по рамото и ноември месец като стане въпрос за вземане на решение - пак резачка. Толкова ли не разбрахме, че за ЕС сме единствено материал за евтина работна ръка. Народе?

11

Анонимен

преди 7 месеца

Сиганетата във форума пак сипят жупел по българския министър-председател.. долн исиганя! Ще уважавате българите иначе се измитате от тази държава!! ЯСНО?

10

Гиб Мелсън

преди 7 месеца

Ако бях на мястото на Винету или този химик премиер, щях да разположа 15000 полицаи и военни да пазят границата. В продължение на 250 км. граница по един постови на всеки 50 метра. Пет хиляди полицаи и войници могат да покрият цялата граница като на всеки 50 метра ще има или войник или полицай. По 8 часа смяна. Пиле не може да префръкне. И с по една камера да снимат докато са на смяна да няма корупция. Един месец ще мине и самите холандци и австрийци ще настояват веднага да влезем в Шенген.

9

Бай Ставри

преди 7 месеца

Само да ми падне в килията, Денка ще писка като женка!

8

Анонимен

преди 7 месеца

И двамата са еднакво жалки.

7

Как можеш да знаеш

преди 7 месеца

Броя на тези, които не са допуснати или преминали? Хвърляме зарчета, гледаме на карти или боб? . . . . . Като позитивен резултат той посочи значително по-големия брой мигранти, които не са допуснати на територията на Европейския съюз (ЕС). . . . . Академика го отпраши съвсем през просото с лъжите като на българските избори в една 5 милионна държава гласуват седем милиона на изборите! Амо добре, че ни познават и знаят какво Пинокиовци с дългите носове сме та не ни се карат!

6

Анонимен

преди 7 месеца

Хайл Гьобелс и Хайнрих Химлер! Виждате ли какви главорези са ви сложили да ви занулят? Същите като при предишния Райх. Нямат никакво въображение тези германци.

5

Анонимен

преди 7 месеца

"Пазим границата", шегува се другарят Денков. "Вярваме ви", шегува се Шолц.