59

Анонимен

преди 11 месеца

Толкова горе доле са активните ваксъри у Бг-11 000

58

Анонимен

преди 11 месеца

Наша колежка така си изкара месец болнични.Дали е била болна-никой не знае със сигурност.

57

Смях!

преди 11 месеца

Пълни глупости, кой луд ще ходи пак да се боцка, като видяхме , че файда няма ! Чак се чуда и аз с къв акъл се вързах предния път !!!

56

Д-р Ваксиниран

преди 11 месеца

Днес ние ще викаме бееее. Ама утре като отидете в болниците, поликлиниките и аптеките вие ще викате ооооох докторе помагай.

55

Анонимен

преди 11 месеца

Ковида си е яка далаверка.Обаждаш се,че си положителен и си вземаш болничен.Слагаш зимнини,вино,ракия печеш или някакъв ремонт направиш.Никой няма да посмее да те проверява!Виж ако знаят че си ваксиниран си съмнителен.Тогава може и да те проверят и да те хванат.Ракията и виното вече минаха.Зимнините поприключиха.Следващата ковидвълна ще е покрай Коледа-тогава покрай прасеттата поне седмица ще трябва!Ако и нова година хванем-още по добре-на това дълъг ковид му викат хората!

54

ваксиниран

преди 11 месеца

Дотук от Ковид не съм боледувал. Другите ми колеги си бяха по няколко месеца в болнични.Отдавна си мисля,че антиваксърите всъщност искат да си лежат у дома докато другите работят.Но трябва като Илон Мъск-въобще да не се признава болничен за Ковид!

53

до 55

преди 11 месеца

Ако живееш на село-нормално.Ако живееш в града може да еот радиото или телевизора.Обаче ако не е -има едни доктори психиатри им викат.*** при някой да се разбере защо така чуваш.

52

Спокоен

преди 11 месеца

Не знам защо се карате.Всеки да прави каквото иска-да се ваксинира,да не се ваксинира,да се чуди.Вместо да го карате като шопа вие се лютите за нема нищо!Шопа ви дава добър пример-чека да му мине.Недейте да палите от четвърт оборот.И утре е ден и после па идат и други дни и то почивни! Аз отсега отмарям.В понеделник пак отмарям от уикенда.Нека се карат ония у парламента- те поне се карат за пари,а вие???

51

Похвално

преди 11 месеца

Остават само 69 000 ваксини преди да дойде следващата задължителна доставка. Но, не знам, дали са останали толкова умни и красиви в България.

50

Анонимен

преди 11 месеца

до 68 - "11 637 от най-умните и интелигентни хора в България ..." - Вчера чух едно силно "Бе-е-е " , което само 11637 гърла могат да възпроизведат едновременно ...

49

Файда?

преди 11 месеца

....

48

Анонимен

преди 11 месеца

11 637 от най-умните и интелигентни хора в България - БРАВО на тях - има още надежда че са останали хора с мозък вместо пихтия

47

Анонимен

преди 11 месеца

брей - няма да стигнат за хората -трябва да кажа на баба и дядо да побързат - ама то стия опашки как да се вредиш - онзи ден съм чакала над един час на опашката

46

Анонимен

преди 11 месеца

Както е известно, на 20 септемврив България бяха доставени 80 640 дози от новата ваксина срещу подвариант XBB 1.5.-- ето тук е истината. Закупени са ваксини и сега чрез разни платени рекламни статии облъчват хората всекидневно,за да отидат да се набодат. Иначе тия пак ще са хвърлили пари на вятъра,като миналия път. И всичко това заради корумпето Урсула с още по-корумпирания си мъж

45

Анонимен

преди 11 месеца

Пак ли започвате бе

44

ЦИРК КОВИД

преди 11 месеца

11 637 умствено абдикирали са инжектирани - нула са "ваксинирани". 80 000 дози експериментални терапии са купени, а над 60 000 пак ще изхвърлим. Което беше абсолютно ясно, при положение че за последната година и половина, под 10 000 човека са се "бустерирали". Това са всичките останали немислещи жертви на масираната пропаганда и манипулация. Да не говорим че от тия инжектирани, сигурно над половината са безпромощни жертви в старчески и социални домове.

43

мда

преди 11 месеца

Пълно е с лyмпeни които се бодят с отрови.

42

Анонимен

преди 11 месеца

XBB 1.5 беше актуален миналата година, за какво изобщо да се ваксинира някой за него като сега заразява щама "пирола"?

41

SS

преди 11 месеца

11 000 абдала са се ваксанирали за 10 дни ?

40

Чочолина

преди 11 месеца

То чудо голямо.,. ша гледате сеиpa след няколко месеца....