9

Анонимен

преди 8 месеца

Отново няма такава класация. На всеки човек един се харесва, друг - не.

8

Анонимен

преди 8 месеца

Госпожицата, написала коментар N9 всъщност прави най-разумната забележка. Важното е кои са най-добрите съпрузи. Защото, какво означава "най-добрите гаджета"? Една мома или парясница може да търси това, за което пише бай Илийчо. Друга пък може да е използвачка и за нея най-добрите гаджета са онези, които купуват най-много и най-скъпи подаръци. Трета може да е романтичка и да бленува за разходки под звездите и той да й декламира стихове. Четвърта може да е алкохоличка и да си търси гадже пияница.

7

Пфффффф

преди 8 месеца

Да, бе. Едните психари, другите не могат само с едно гадже. Аре бегай.

6

Анонимен

преди 8 месеца

Този, които те харесва каквото си и ти обича!

5

СамоДонякъде е вярно

преди 8 месеца

за "Везни". Имат черти като описаните, но днешните момчета и млади мъже са разглезени от маминките си и очакват момичето да прави кавалерски жестове спрямо тях, да ги радва с мили изненади и подаръци. Жените от предишното поколение твърдят, че и по времето на тяхната младост мъжете "Везни" са си били такива оранжерийни мимози, а истински грижовни кавалери "Везни" е имало сред дядовците им. Значи не звездите определят някои неща, а особеностите на епохата. Отговорностите създават мъжкари.

4

Анонимен

преди 8 месеца

А кои зодии са най-добрите сапрузи? Аз си тарся светен сапруг, не ми трябва гадже!!

3

Анонимен

преди 8 месеца

Краката ми миришат на оцет.

2

История

преди 8 месеца

жена (баба), разведена. Отишли майката и бащата на дядо у тях. Говорили с родителите на баба и те на драго сърце я дали. Събрала си багажа. Завели я, довели я вкъщи и казали на дядо- Водим ти жена. И сега дядо е на 89, а баба на 78.:)))) Дядо бил на 36 тогава, а баба на 25. Живоот.

1

История

преди 8 месеца

Едно време моят дядо бил кмет. Те са общо 6 деца. Четири сестри и двама братя. Дядо подминал 30-те години, още не се задомявал. Интересувала го политическа дейност, партийна повече. Един ден обаче майката на дядо казала на мъжа си- Мъжо, Константинчо, че нема да си найде жена, нема, ми дай ние с теб да му намерим. Понеже останалите пет деца са се задомили, даже деца имали, само дядо останал. Родителите на дядо чудели коя, коя да му харесат. Сети ли са се, че по-надолу в махалата има една