10

Жалки лу3ъри!

преди 7 месеца

ВАР ги направи шампиони и тогава го прославяха и боготворяха! Сега реват като разглезени момиченца! Срам!Още когато го въведоха,казах - ВАР трябва да има само на голлинията,всичко останало е манипулация... Сега май се оказах прав! Почакайте само да въведат новата лудост - 4 полувремена по 15 минути за повече рекламно време,както и натрапващата се идея за пет минути наказания като в хокея... Интересното предстои,бонусите са важни,резултатите също!

9

Анонимен

преди 7 месеца

Не само ВАР е за бой, ами този страничен съдия който вдигна засада, която е покрита със 62см? Знаете ли колко пари взимат съдиите в Англия?

8

Пенчо

преди 7 месеца

селяци

7

Чоко

преди 7 месеца

Това са пълни глупости! Аз, започнах да гледам американски футбол. Това е истината! Там всеки бута всеки и е голям купон! Скоро всички ще гледат американски футбол, защото това гледат в САЩ , а ние сме тяхни роби. Аз, знам правилата и ще съм много ценен за господарите.

6

Анонимен

преди 7 месеца

Много важно!

5

Христо Христов

преди 7 месеца

Неграмотни островни ди'в'аци... Трима човека не могат да се разберат на английски....

4

Анонимен

преди 7 месеца

до 1 Е що да са убили футбола ве, смеееешник с ВАР? Ако се гледа реално и без пристрастия ВАР си е най-доброто измислено във футбола. На световното Меси като вкара третия гол за Аржентина на финала срещу Франция много хора в заведението в което бях изкрещяха Засада. Изкрещяха щото бяха фенове на Роналдо. Засада, ама нямаше засада. Ситуацията беше 10 сантиметра само разлика, а аржентинеца не беше в засада който участва за гола на Меси.

3

Петър Василев

преди 7 месеца

Каква поредна съдийска драма уважаеми зрители! Сега сериозно- тия от сайта с какви тъпотиии ни занимават? Вие нормални ли сте бе? Алоуууу, сайтааааа??? Росенчоооооуууу?

2

Анонимен

преди 7 месеца

Като британските учени са тези

1

Анонимен

преди 7 месеца

С тоя вар мар, убиха и футбола!