8

Оградата на Валери

преди 7 месеца

Колега, като предлагаш да ги пускат към Европа, чувал ли си приказката, че "мечката като играе в комшиите, рано или късно идва и у нас"Ама заминавали за Европа, защото не им харесвало тука, ама като не им харесва, след като завладеят сърцето на Европа, ще дойдат тук и ще си го направят както искат, така че да им харесва, а ние и децата ни, ще сме им просто едни роби! На времето ние сме ги спрели да завземат Европа, но сега войската им там се увеличава с всеки изминал ден!

7

Анонимен

преди 7 месеца

И какво и е престъпното на тази група? Нали Меркел сама и самолично ги покани? Те просто се възползват от любезната гостоприемна покана.

6

Енергетик

преди 7 месеца

Колеги,отворете магистралите и се върнете на работа. Няма смисъл да мръзнете,при положение,че държите такъв КОЗ в ръкава! Просто дръпнете ШАЛТЕРА и разкажете Матриците от Енергийния пръстен на България! Гарантирано падане на Молеца и постигане на начертаните задачи,УСПЕХ!!!!

5

Факт

преди 7 месеца

Трафикирайте журналистите и политиците незабавно на площада пред общината.

4

Бирджаните

преди 7 месеца

Изобщо не трябва да се допускат да влизат на Българска територия!!!Има самолети-кораби!?

3

Тази престъпна

преди 7 месеца

Организации се нарича ДПС и всичко Българско и родно-ГРАБЯТ, ПРОДАВАТ И ПИЛЕЯТ!!!

2

Анонимен

преди 7 месеца

Тези мигранти не искат да стоят у нашенско. Пускайте ги към Европата-райската градина. Ние ли искате да ги храним? Какво се стараете да се покажете примерни пред господарите, па дано ви приемат в Шенген? А дано, но нада ли. Нека обогатяват гена на германците.

1

Анонимен

преди 7 месеца

След 72 часа продължават с бизнеса. Повдигнати обвинения не значат нищо в територията.