210

ЕЛЕКТОРАТ

преди 8 месеца

Човек като прочете колко много типове тук подражават на руския ботуш,не е ненормално ,че българия никога няма да се оправи.НАИСТИНА ЛОШ И ПРОМИТ МАТРЯЛ!

209

КОЙ МУ ВЕРВА НА ТОА?

преди 8 месеца

- САМО СМЕШНИЦИТЕ! :)))))))))))))))))

208

Боби

преди 8 месеца

До кратко и ясно Виж сега дрон може да повреди трансформатор но не може сериозно нещо да направи на Електоцентрала. Да РФ няма да могат всички трансформаторни станции да защитят. Но в силите им е да върнат Ъкрайна в 18 век пътища има някакво ЖП има(всеки видео клип за унищожаване на ЖП състав с оръжие или боеприпаси винаги първия взрив е в локомотива както се казва закон) мостове някакви има... Ток съответно индустрия и цивилизация може и да няма

207

Боби

преди 8 месеца

До кратко и ясно малко си назад с информацията - Газввои и парни турбини грубо 3 класа РФ не произвежда вече само клас ЕКСПЕРИМЕНТАЛНИ/ЕКСТРА - тоест уникати като турбините захранващи Северните потоци. Малък клас до 50 МВ и среден клас до 250МВ вече се произвеждат серийно. Преди се правеха в Украйна но 2014 им резнаха кранчето. За това време не само че разработиха нови модели но и направиха заводи за производство - същото важи за корабните газотурбинни и дизелови установки(10 години НЕВОЛЯ)

206

кратко и ясно

преди 8 месеца

оркостанското пво е на фронта и като цяло е бая по калпаво от рекламните брушури една дроно ракетна кампания над оркостанските централи и москва ще си свети с путин

205

кратко и ясно

преди 8 месеца

До Боби русия ел турбини не произвежда гърмят ги и на свещи в москва

204

Боби

преди 8 месеца

До само факти И как мислиш че ще стане това? Асимилираш ли Москва и Подмосковието където живее огромна част от населението работещи в Града са първо огромна площ второ 25 милиона човека заедно със сумата ти и производства. Как и с какво ще спреш тока на тази зона. Ако Киев се опита да гръмне някой трансформатор и не дай си боже успее КИЕВ ще е в перманентен Блекоут. Колкото и да е милостив Путин подобна гавра няма да допусне да остане ненаказана жестоко.

203

само факти

преди 8 месеца

тая зима москва ще е без ток

202

Анонимен

преди 8 месеца

До Помощ за Украйна --- как ли пък не, достатъчно помагахме на тези нагли неблагодарници. Ако бяхме с разменени роли, те нямаше да направят абсолютно нищо за нас.

201

Анонимен

преди 8 месеца

Путин загуби войната още с започването и , но никой от генералите не смее да му го каже , че Сибир.Залъгват го с някакво мнимо величие.Е , видяхме го.

200

toti

преди 8 месеца

Ама кога бе ще стане това...с една Руска армия цяла Украйна с помоща на ЦЕЛИЯ СВЯТ не можете година да мръднете напред ,а Путин му омръзна да ви чака да клекнете или още да ви руши държавата,колкото и да му се неще!!!

199

лекар

преди 8 месеца

И украинците и поляците и чехите и словаците много мразят Русия.Имах пациент поляк,който ми каза,че ако проговоря на руски ще скочи от линейката!В началото на 90-те години на миналият век по пазарите имаше хора от бившият СССР които продаваха разни неща.Запомнил съм един украинец,който се сърдеше ако го нарекат руснак.А говореше руски!Те си имат вражди с Русия отдавна,много отпреди да съществува НАТО и ЕС!

198

Анонимен

преди 8 месеца

Кога се очяква да го ликвидират

197

Анонимен

преди 8 месеца

"САЩ и Европейският съюз търсят правни варианти, които да позволят прехвърляне на замразените руски активи на стойност 300 млрд. долара на Украйна", заяви ръководителят на украинската президентска канцелария Андрий Ермак. Това потвърди и държавният секретар на Щатите Антъни Блинкен.

196

Анонимен

преди 8 месеца

Залужни къде е ?

195

да! Помощ за Украйна

преди 8 месеца

Единствената смислена помощ за да свърши мъката е НИКАКВА ПОМОЩ за нацистката хунта във Украйна!

194

Гарант за мир!

преди 8 месеца

едно харакири на зеления хобгоблин е достатъчно!

193

бай Тодар

преди 8 месеца

Какво ще направиш ти, бе? Могат да правят нещо само хората с пари. А ти си просяк на комисионна.

192

Помощ за Украйна

преди 8 месеца

Българи включвайте се кой с каквото може да помагаме на Украйна това е нашата нова Шипка Слава на Украйна българите са със вас до последното капка ...

191

Анонимен

преди 8 месеца

Украйна нека служи за пример всеки, който се надупи на краварите какво го очаква!