254

Христо Христов

преди 11 месеца

До Помагайте/264 "Търсете в тубата "Горда стара планина - Gorda stara planina Химн бирджан хайрединов" и репортвайте яко!" - какво да репортвам бе, Соломон Паси поиска да скопим лъвчето от герба и нямаше никаква реакция, освен от Възраждане.

253

Христо Христов

преди 11 месеца

Браво! 85% у нас гласуваха за слугуване на ЕС и НАТО, 85% гласуваха за това. Дано още тази година се дефинират рамките на предприсъединителните помощи, които Украйна ще получи и допълнителните вноски на страните членки.

252

Помагайте

преди 11 месеца

Търсете в тубата "Горда стара планина - Gorda stara planina Химн бирджан хайрединов" и репортвайте яко!

251

Анонимен

преди 11 месеца

ЕС се превръща в пълна шега, трябва да си направим сметката да излизаме на време преди да ни е повлякъл още надолу.

250

Христо Христов

преди 11 месеца

До Анонимен/262 "Осъждаме войната на Русия,..." - аз не я осъждам. Затова: "-"

249

Анонимен

преди 11 месеца

Украйна няма да влезе в ЕС поне още 10-15 години, понеже ще ни завлече всички с нея. Осъждаме войната на Русия, но това не значи, че ще изпълним всяка прищявка на украинците.

248

Анонимен

преди 11 месеца

До хазарта...Обзалагам се че може никъде да не я приемат корумпираната страна и нейните ненаситни , нагли и нахални хора на позора...

247

Анонимен

преди 11 месеца

Евентуалното започване на преговори и прибързаното приемане на остатъчна украйна би било висша степен на цинизъм спрямо вече приетите страни членки от източна Европа за които имаше затваряне на преговорни глави. На второ място би било цинично спрямо другите страни кандидатки а именно Турция , западните Балкани , Молдова и задкавкаските страни

246

Анонимен

преди 11 месеца

ЕС не е Европейски съюз, а американска измишльотина като НАТО , чиято цел е да прокарва американски идеи. ЕС е една марионетка в американски ръце. Ако САЩ решат Украйна да са в ЕС, те ще бъдат, дори и да няма една здрава сграда в цялата държава. Защото ТЕ имат интерес да са "вътре" в НАТО и ЕС, нищо че не отговарят на никакви условия за това.

245

Анонимен

преди 11 месеца

По вероятно е в близките 40-50 години Афганистан да стане член на ЕС от колкото Украйна.И не е проблем само войната с Русия, как си мислите Полша, Унгария и другиняма ли да се опасяват от евтиният внос от Украйна на зърнени култури, птиче месо, яйца и ще поставят пречки за вноса.Тези продукти и сега са по-евтини, а камо ли когато украйнците засмучат и евросубсидий.

244

Анонимен

преди 11 месеца

Ха, ха, ха и с украйнците започват преговори, а с мъкедонците НЕ. Така им се пада на зло куче, зъл прът.

243

Следователно....

преди 11 месеца

....влиза заедно с Русия, тъй като Крим, Донецк, Луганск са руски. Колко мило!Ахахаха. И правилно сте сложили въпростелна в заглавието.

242

логичен финал

преди 11 месеца

Украйна в цивилизована Европа, Русия - Северна Корея 2 !!!

241

Хазарта

преди 11 месеца

Обзалагам се,че пъво ще приемат Украйна в НАТО и след това в ЕС! Вие как мислите? Който е за да натисне символа с палеца нагоре,а който е против-другият символ. Нека гласуваме.

240

Анонимен

преди 11 месеца

Турция води такива преговори от 1962 година.

239

R.A.T.M

преди 11 месеца

Ще влезе след като Турция, Грузия, Армения влезат т.е никога или ако влезат ще е след половин век със столица Лвов.

238

баба мара

преди 11 месеца

украина носи само проблеми и неприятности няма никаква работа в нато и есне иска мир а само оръжие и траншове за да си купува имения преговори и мир

237

Анонимен

преди 11 месеца

"Ала-бала" - та не е специалитет на Про100 Кирчо а световен модел на демократичното управление.

236

Хахаха

преди 11 месеца

Турция чака 60 години....вечният кандидат. Май скоро ще й отнемат титлата и укроп8теците ще се превърнат във вечният кандидат...

235

До 286

преди 11 месеца

Прав си! Без да искам сложих минус. Това е дискриминация спрямо, държави като нас. Тези наглеци, не трябва да бъдат приети.