61

Анонимен

преди 6 месеца

Демек повече пари за мингянете

60

Я, па Я

преди 7 месеца

В БГ няма профсъюзи, има казионни политически парцали и изтривалки. Ако българите имат акъл поне за 5 стотинки трябва да напуснат тези жалки подобия на синдикати и въобще да не гласуват за лидерите им на политически и въобще избори. Някой помни ли БГ синдикатите да са организирали стачка за защита правата на работниците от кой да е сектор. Аз не помня такова нещо. Но за политическо театро и локуми са първи. И тая тьотка някой да и обясни, че за социала трябват пари и някой трябва да ги заработи.

59

България утре

преди 7 месеца

Когато законите защитават частната собственост и семейното предприемачество, а бандитите работят в затворите, за да си плащат издръжката, ТОГАВА МОЖЕ ДА ПРИКАЗВАМЕ ЗА ПРОМЯНА ! ПРИ СЕГАШНИЯ БАНДИТИЗЪМ КАКВОТО СЕ ПРОИЗВЕДЕ, ИДВАТ БАНДИТИ И ГО ОГРАБВАТ БЕЗНАКАЗАНО, ЗАЩОТО ПОДКУПВАТ КЪДЕ ЛИ НЕ ! БЪЛГАРИТЕ ОТИВАТ НА ЗАПАД, КЪДЕТО ИМА ПОЛИЦИЯ, СЪД И ЗАТВОРИ ЗА БАНДИТИТЕ ! В УЧИЛИЩЕ ДЕЦАТА ТРЯБВА ДА НАУЧАТ, ЧЕ НИСКА ПРЕСТЪПНОСТ ОЗНАЧАВА БОГАТ НАРОД !

58

НЕ Ваня Григорова

преди 7 месеца

НЕ БСП !

57

Анонимен

преди 7 месеца

Таз е супер неприятна!

56

За прятните муцунки

преди 7 месеца

Наистина вие татаро-печенези (така какта ви наричат македонците),сте много глупави и кухи.Защо не вземете по-обстойно да проверите биографията на тази лисичкаГригорова и да видите че тя се е пръкнала от същото котило, от което сапроизлезли Кирчо и Кокорчо.Тази въртиопашка от 2013 година е била на щат в Oтворено общество и е смукала от паричките на чичко Сорос.Направите ли я кметица, набързо ще се присъедини към "сглобката"и ще ви "плюе"" на суратите, както Боко, Делянчо,Пинокио и Кирчо !

55

Анонимен

преди 7 месеца

Странни са ми коментарите тук. Ваня Григорова е много приятна и симпатична, прилича си на българка, не ме интересува произхода й, след като има мозък и съвест. Понякога прекалява, но не е отвратителна като много други. Няма минало на крадец, измамник, слагач. Постигнала е всичко само със собствени усилия. Ако беше в Америка, досега да е направила кариера, там обичат такива истории, би трябвало и бг гражданинът да ги обича, защото нали мрази поставените лица, ама бг е злобен и завистлив, не може

54

баба мара

преди 7 месеца

застрояването е осн задача на всеки кмет стига вече съсипахте ни живота нямамесветлина и въздух защо трябва всички да доидат в софия шум прах каруцикучета липса на паркинги тротоарите се разбиха от тях софия е моргата на стариколи в общините е ад

53

видинчанин

преди 7 месеца

Е,сега ако си изберете кмет от БСП ще видите как живеем във Видин!Ще има да ви казват-ето ви там тези 300 лева и работете.Ако ли не-вън!

52

Анонимен

преди 7 месеца

Вили Лилков = Истинската София

51

Анонимен

преди 7 месеца

Поредният ляв дефект, който иска властта, за да намаже.

50

Грую

преди 7 месеца

Кукло, ти какво разбираш въобще от градоустройство или просто искаш да си в играта?

49

Дени

преди 7 месеца

Единствената адекватна фигура на политическия хоризонт в момента ,лошото е че я подкрепиха бсп.

48

Злото джудже

преди 7 месеца

Балотажа е Ваня с/у Терзиев. Ваня е истинския кандидат на герб не хекимянчо. гответе се за софийска коалиция герб-бспи така занапред.

47

Анонимен

преди 7 месеца

До Нане - Мечтай си. За мечти пари не искат.

46

Ко шъ рече туй?

преди 7 месеца

Тази като казва "социални услуги", какво има предвид?

45

Мая замая

преди 7 месеца

Никога не съм можела да се усмихвам, аз се зъбя само когато лапкам !

44

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 50. Мая има 100 кила ботокс, глей че вече не може да се усмихва

43

Анонимен

преди 7 месеца

Мая изглежда по-млада от Ваня. Защо така?

42

Ганя вригорова

преди 7 месеца

С Газа напред съм постигнала много, но кмет едва ли ще стана ! Виж за депутат съм готова да те представлявам като част от овцеството.!.