54

един друг

преди 7 месеца

Преди няколко дни руснаците при Токмак си свалиха най- модерния самолет СУ 35, сега китайската подводница се хваща на капан за американски подводници.... Тия сестрински държави ще се самоунищожат за кеф на нормалните държави.

53

Мъка

преди 7 месеца

Няма причина да се съмняваме че това не е истина.

52

Анонимен

преди 7 месеца

Китайците не казват нищо такова, американците не казват нищо такова, само 20 британски таблоида преписват от едно и също място "новината".

51

Анонимен

преди 7 месеца

На това му се казва "Настъпване на мотиката". Любимо упражнение във физзарядката на др. Путин.

50

до 50

преди 7 месеца

До Анонимен,не само дипломата ами и сега продължава да свири,всички в този сайт са много добри музиканти,свирят на руски ка ва ли

49

Нели?

преди 7 месеца

"препяДствие"!?!?!

48

Хърбел и щърбел

преди 7 месеца

На достопочтените британски джентълмени препоръчвам да се огледат вкъщи и да помислят не е ли умишлен саботаж ситуацията с леко смешните им бездействащи самолетоносачи и проблемчетата със самолетите за тях. Китайците могат и сами да се занимават с несполуките си.

47

Другото разузнаване

преди 7 месеца

Нещо, за което не сте чули в никоя медия. Знаете ли кралицата не е умряла от естествена смърт ?Британското разузнаване със съдействието на водещите вестници в англия, които сътрудничат на службите там все още търсят палавника виновник и като го намерят ще кажат на всички

46

Анонимен

преди 7 месеца

До Бекрайно 42 - безкрайно глупаво разсъждение! За Китай Тайван не е интересен като територия. Нито като население. И от двете си имат по много. Но е много, много интересен като технологии! Основно - тези в полупроводниците. Тайван е водеща сила, докато Китай - все още изостава там. Та... ако хипотетична бъде нападнат, за колко време мислиш всичките учени, тепнологии и заводи ще заминат в Щатите? Седмица? Така че, Китай много, ама много внимава какво прави там. Другото е за червени потници!

45

Off

преди 7 месеца

"препядствие" ... хмм

44

ДЖЕМС БОНД

преди 7 месеца

И ОТКОГА ПОЧНАХА ДА ПУБЛИКУВАТ В ДЕЙЛИ МЕИЛ КЛАСИФИЦИРАНА ИНФОРМАЦИЯ НА БРИТАНСКОТО РАЗУЗНАВАНЕ С НАЙ-ВИСОК ПРИОРИТЕТ???

43

Британското

преди 7 месеца

разузнаване е голям генератор на глупости, но това предполагам не изненадва никого...

42

Хибри

преди 7 месеца

Има опасения за ...Предполага се, че ... Официално Китай отрича ... Нашествие на дървеници във Франция - това е сигурно.

41

Учете български

преди 7 месеца

Тя се е ударила в препядствие . . . . От къде ги взимате тези с незавършено образование, за да не обиждаме неграмотните! Може би критерий за работа в бгнес е провал на матурата по български! Не го разбирам до последно при автоматичната корекция при текстообработващите програми как се изплъзват такива грешки или спецЕАлистите просто не знаят как се включва или изключва!

40

Как е възможно ?

преди 7 месеца

Препядствие? Срамота! Малко по-грамотно!

39

Анонимен

преди 7 месеца

Отровиха света тея комплексари с тея ядрени истории!!! Спрете ядрените разработки! Не можете да управлявате тази енергия. Това е лудост!

38

Бекрайно

преди 7 месеца

уважаваните от мен САЩ и ЕС плюс най-доброто разузнаване в света, а именно британското, трябва да свикнат с мисълта, че Китай рано или късно ще сложи ръка на Тайван. НЯМА РАЗМИНАВАНЕ! Няма НАТО, няма МЪДАТО!

37

Анонимен

преди 7 месеца

Или препятствието не е много ефективно или пък е калибрирано само за американски и британски подводници, щом китайската се е спасила и то доста бързо.

36

Kostas Linke

преди 7 месеца

За едно уважавам много КИТАЙ--ЧЕ ЯКО МАЧКАТ И ЛИКВИДИРВАТ турските племена в Западен Китай...Китайските другари всеки ден намалят броя на уйгурите в Синдзян ..БРАВО, ГЪРЦИЯ ПОДКРЕПЯ КИТАЙ С ПЪЛНА СИЛА .

35

Лекар ихтиманец

преди 7 месеца

Аууу, откъде ги знаете тези работи?